ומה קרה בסוף? הגבת או לא?
S subatoi New member 3/7/05 #29 לא, סתם רציתי להיות מישהו עם לאומיות נייטרלית (וחוצמזה ,נראה לי שהם בצפוני , וחוצמזה ,קרובים קרובים )
לא, סתם רציתי להיות מישהו עם לאומיות נייטרלית (וחוצמזה ,נראה לי שהם בצפוני , וחוצמזה ,קרובים קרובים )
N nzkiwi New member 3/7/05 #30 וואלה... התלבלבתי... ../images/Emo67.gif באמת התכוונתי לצפוני (פתוח... )
S subatoi New member 29/6/05 #6 ומה שהמנהלת שכחה לציין... זה שזה הסקר עם הכי הרבה הצבעות בהיסטוריה, למעט סקר פתיחת הפורום, שהיו לו 52 הצבעות. שזו לא ממש חוכמה, כי הוא היה באוויר כ-3 חודשים, ובטח אנשים גם הצביעו לו בחודשים הרבים (מאוד) שעברו מאז.
ומה שהמנהלת שכחה לציין... זה שזה הסקר עם הכי הרבה הצבעות בהיסטוריה, למעט סקר פתיחת הפורום, שהיו לו 52 הצבעות. שזו לא ממש חוכמה, כי הוא היה באוויר כ-3 חודשים, ובטח אנשים גם הצביעו לו בחודשים הרבים (מאוד) שעברו מאז.
L lenin972 New member 29/6/05 #8 הסקר החדש אני דורש בזאת למחוק את האפשרות הראשונה, אני כבר לא בצבא!!!
M miip New member 1/7/05 #19 אחרי המבחן שהיה לי היום... אני יכולה להעסיק את סם במורה פרטית? בבקשה? *דיכאון*