*הלם מוחלט* (סקרים)

kinspirit

New member
../images/Emo124.gif *הלם מוחלט* (סקרים)

*עדיין בהלם מוחלט* תסבירו לי מהיכן בדיוק הגענו ל41 הצבעות?! אני... ואהו... באמת... לא יודעת מה להגיד. מגניב
אוקיי, אז דבר ראשון אני חבה לכם התנצלות - בעיות מיחשוב מנעו ממני לפרסם את הסקר החדש עד היום. אולם אחרי הביצועים המרשימים של הסקר האחרון בימיו הראשונים, אני בטוחה שגם סקר זה יתגבר על שלושת הימים האבודים
ועכשיו, לסיכום סקר השבוע החולף. כאמור, הדילמה אשר קרעה את לבבות חברי הפורום במהלך השבוע החארון היתה לאיזה שיעור פרטי ללכת. 41 חברים הביעו את דעתם, והתוצאות הפעם... הוא רק נגיד שאין מנצחים או מפסידים בסקר זה - סם המסכנה כנראה תאלץ להתפרנס מקריינות בסרטי פיזיקה של הטלויזיה החינוכית, זאת מאחר ורק 5 חברי פורום הביעו עניין בשיעור פרטי בפיזיקה מהבחורה אשר מצליחה להשאיר את ג'ק אוניל ללא מילים פעם אחר פעם. לעומת זאת, הקרב הצמוד ביותר בתולדות הפורום הסתיים בתוצאה בהתאם - 36 מחברי הפורום יתחלקו שווה בשווה (12 לכל אחד מהמורים/שיעורים) בין השיעורים הפרטיים הבאים - אומנויות הלחימה בהדרכת טיאלק, לוחם ג'אפה חייכני; ההסטוריה דרך עיניים זוהרות, כאשר מדריכם למסע יהיה לא אחר מאשר ד"ר דניאל ג'קסון; ודיג 101 בהדרכת לא אחר מאשר ג'ק אוניל (הי, 12 זה אומר שכולם מקבלים את האולר השוויצרי
). אז זהו, שיא נוסף נשבר בתולדות הפורום, והנה הסקר החדש כבר מוכן להגיע ישירות למסך המחשב שלכם... והשבוע, שוב תוצר שיתוף פעולה פורה בין המנהלת לבין subatoi, האחד והיחיד.

Echelon

New member
רגע, Hold it

אם יש אולרים מיותרים אני יכול לקבל את מה שנשאר? או לפחות עוד אחד או שניים?

subatoi

New member
נראה לך שעם מספר כזה של מצביעים

נשארו אולרים? יש אפילו חוסר...

Chelnak

New member
אגב, מספר ההצבעות עלה ל-42

בסקר הקודם... (אבל ההצבעה היא לסאם, כך שזה לא מכריע את הכף...). ומי שהצביע לשעור של דניאל, לא מקבל גם איזו מתנה?

Chelnak

New member
דוקא חשבתי יותר על משהו בכיוון של

חפץ עתיק עגול וגדול, עם מתקן חיוג תואם...

subatoi

New member
אין הרבה כאלה במחסן, אבל אני אבדוק

בשבילך. אם הצבעים לא יהיו תואמים, זה יהיה נורא?

Chelnak

New member
עדיף שיהיו תואמים, אבל אם לא נשארו

כאלה - אני אסתפק במה שנשאר.

subatoi

New member
טוב, בדקתי במחסן...

לקח קצת זמן, שלושה סולמות, חמישה מנופים, וארבעה עשר סבלים (כדי להזיז את מה שהסתיר את זה), ומה שגיליתי זה: יש לי שער גדול בצבע סגול-בז', וחייגן בצבע צהוב-טורקיז-זוהר. מספיק טוב? זה בא עם פתקית החלפה, אז אם זה לא יתאים לך לסלון, תוכלי לבוא ולהחליף

Chelnak

New member
נו מילא... ../images/Emo4.gif

אני אקח אותו בכל מקרה... אם כי אני חושבת שהסלון קטן מדי בשבילו. בגינה לא כדאי לשים, כדי לא למשוך סקרנים. אם כך, אני חושבת שאחפור לי בונקר תת-קרקעי ענק... ושאלה קטנה אחרונה - מהם הסדרי המשלוח והתובלה?

subatoi

New member
אה, זה כבר קייק אוף פיס ../images/Emo13.gif

אנחנו מארגנים לך בכיף חללית גדולה כזו, הפרומתיאוס, קרואים לה, והיא סוחבת לך את הכל, ישר לסלון, לבונקר או לגינה (1). זה יעלה לך די זול למעשה, יחסית למה שהיית מצפה. רק פי 47 מהמחיר של השער והחייגן עצמם (2). ---------------- הערות: 1. אם בכל זאת תחליטי ללכת על הגינה, יש לי אחלה גמדי גינה למכור לך, ממש תואמים לשער הזה שאת רוצה. די זולים
2. הפרומתיאוס דווקא באה באפור כזה, בדיוק בצבע המקורי של השער (שאזל לנו, כזכור). אם את רוצה לקנות גם אותה, אז זה גם אפשרי. רק נראה לי שזה יעלה לך לא מעט, ותצטרכי למשכן את השער. קיצר, התסבכת

Chelnak

New member
הי! רק רגע!

זה לא פייר - חשבתי שזו אמורה להיות מתנה - כמו שהתלמידים של ג'ק מקבלים אולר שוויצרי מתנה...

subatoi

New member
וואלה, שכחתי מזה לגמרי שזה בחינם...

אבל רק בגלל כל המאמץ והטרחה שלי ושל הסבלים, אנחנו נצטרך לגבות ממך כסף
... it's what we do...

Chelnak

New member
../images/Emo7.gif אפשר בתשלומים?

ורק על המשלוח, נכון? בזבזתי אחוז ניכר מחסכונותיי בשבוע הספר האחרון...

subatoi

New member
נו?

ומה יותר חשוב? ספרים מטופשים או שער אמיתי שיכול ללמד אותך הרבה יותר
באמת... הנוער של ימינו... גם משקיעים את זמנם בשטויות (ספרים) וגם לא יודעים לנהל את המשאבים שלהם (חסכון!). לאן העולם הזה עוד ידרדר? בעולם בו מוותרים על שערים, מי יודע לאן זה יכול להגיע...

Echelon

New member
Freeze! ../images/Emo186.gif

זהו זה, אני משתלט על השער... תוריד את הזאטים לאט, שימו את הידים מאחורי הגב, אני לוקח את השער הזה מפה... להתראות *משגר את השער עם מתקן שיגור אסגרדי.* *אור לבן יוצא מכל מקום* *נעלמתי* *שיט שכחתי את הDHD*

Chelnak

New member
גנבת לי את השער! ../images/Emo46.gif

טוב, כנראה שבאמת זה מתחיל להיות מינישרשורפלצת, כך שאולי באמת כדאי להקפיא אותו... אבל היה כיף.

subatoi

New member
כדאי, כדאי, אבל מסיבות אחרות...

אתה יודע שאתה מסתובב יותר מדי בפורום, כשאתה מתחיל לחלום על תגובות פוטנציאליות להודעות שהשארת... |תפוז מסמיק ולא מחייך|

Echelon

New member
אתה יודע שאתה מסתובב יותר מדי כש...

אתה תוהה איזה חצי שעה האם שווה להגיב ובכך להטיל את עצמך אשמה על שרשורפלצת או לא להגיב אבל להישאר עם תחשות ריקנות. הממם.

למעלה