../images/Emo124.gif *הלם מוחלט* (סקרים)
*עדיין בהלם מוחלט* תסבירו לי מהיכן בדיוק הגענו ל41 הצבעות?! אני... ואהו... באמת... לא יודעת מה להגיד. מגניב
אוקיי, אז דבר ראשון אני חבה לכם התנצלות - בעיות מיחשוב מנעו ממני לפרסם את הסקר החדש עד היום. אולם אחרי הביצועים המרשימים של הסקר האחרון בימיו הראשונים, אני בטוחה שגם סקר זה יתגבר על שלושת הימים האבודים
ועכשיו, לסיכום סקר השבוע החולף. כאמור, הדילמה אשר קרעה את לבבות חברי הפורום במהלך השבוע החארון היתה לאיזה שיעור פרטי ללכת. 41 חברים הביעו את דעתם, והתוצאות הפעם... הוא רק נגיד שאין מנצחים או מפסידים בסקר זה - סם המסכנה כנראה תאלץ להתפרנס מקריינות בסרטי פיזיקה של הטלויזיה החינוכית, זאת מאחר ורק 5 חברי פורום הביעו עניין בשיעור פרטי בפיזיקה מהבחורה אשר מצליחה להשאיר את ג'ק אוניל ללא מילים פעם אחר פעם. לעומת זאת, הקרב הצמוד ביותר בתולדות הפורום הסתיים בתוצאה בהתאם - 36 מחברי הפורום יתחלקו שווה בשווה (12 לכל אחד מהמורים/שיעורים) בין השיעורים הפרטיים הבאים - אומנויות הלחימה בהדרכת טיאלק, לוחם ג'אפה חייכני; ההסטוריה דרך עיניים זוהרות, כאשר מדריכם למסע יהיה לא אחר מאשר ד"ר דניאל ג'קסון; ודיג 101 בהדרכת לא אחר מאשר ג'ק אוניל (הי, 12 זה אומר שכולם מקבלים את האולר השוויצרי
). אז זהו, שיא נוסף נשבר בתולדות הפורום, והנה הסקר החדש כבר מוכן להגיע ישירות למסך המחשב שלכם... והשבוע, שוב תוצר שיתוף פעולה פורה בין המנהלת לבין subatoi, האחד והיחיד.
*עדיין בהלם מוחלט* תסבירו לי מהיכן בדיוק הגענו ל41 הצבעות?! אני... ואהו... באמת... לא יודעת מה להגיד. מגניב