החשדות 9.2.06

The Walrus

New member
תגיד,

למה שני סטראט? לפי הלוגו שלהם שניהם פנדר... מה ההבדל ביניהם? אחת מקסיקנית או משהו? אני לא ממש מבדיל בין הדגמים, אני יותר מבין בלס פולים... אם שניהם אמריקאיות אז נראה לי קצת טיפשי לקנות שתי גיטרות כאלה דומות... אחרי שקניתי את הלס פול שלי אני חושב שהגיטרה הבאה שאני יקנה - שזה יהיה עוד המון זמן - תהיה טלקאסטר או אס ג'י, לא עוד לס פול... מה ההבדל ביניהם?

Perfect sense

New member
הכחולה שלי, והאדומה לא../images/Emo13.gif

גם אני לא הייתי קונה אותה גיטרה...

יצחק 77

New member
איבנז?

זה הבעיה באיבנז שהיא מתחילה ונגמרת בדיסטורשיין אבל הקלין שלה לרוב חלש עד חלש מאד ודרך אגב הדיסטושיין של פנדר וגיבסון עדיפים

dondons

New member
תפלא..:)

אבל יש פנדרים עם אותו מספר...זה נולד מטעויות של פנדר שלא ממש עשו עבודה טובה במספור הכלים כשהתחילו עם זה. הגיטרה הספציפית הזו של גילמור אמנם נושאת מספר 0001 אבל זו הייתה גיטרה שהוזמנה ע"י מישהו ולכן גם יש עליה כל מיני דברים לא סטנדרטים, והיא בכלל יוצרה, למיטב זכרוני בתקופה שלפני מיספור הכלים בפנדר..

The Walrus

New member
לא.

הוא לא מרבה להופיע עם הגיטרה המדוברת, אבל יש תמונות שלה. היא בצבע מוזר שלא מיוצר יותר. אני ישים תמונה אחר כך.

The Walrus

New member
הנה...

תמונה וביוגרפיה קטנה, מהאתר של פנדר: (השלישית ברשימה). אגב, זה מאמר מאוד מעניין שמדבר על 'עשר פנדר סטראט ששווה למות למענם', ומאוד מומלץ לקרוא.

THE WALL1

New member
קראתי מאמר

וכתוב בו שווטרס היה שמח אם הם יתאחדו שוב, אבל גילמור מתנגד, הוא אומר שאין קשר ליחסים שלו עם רוג'ר, כי מהלייב 8 הם כבר עברו את הסכסוך ושכחו את כל מה שהיה,הוא פשוט לא רוצה כבר... מאכזב... ואני כבר דמיינתי את עצמי בהופעה שלהם בתמנע.. =/

RastaIntrusta

New member
את ציינת סיכסוך מסוים שהיה בין

ווטרס וגילמור , התועילי לטובך להרחיב לגבי הסיכסוך?

RastaIntrusta

New member
את הספציפי שפירק את הלהקה...

והייתי מאוד רוצה לדעת לגבי השאר...(?)

בארכיון המאמרים שלנו

יש timeline מקוצר של תולדות הלהקה, שם רשומים הדברים בנקודות. בעקרון, היחסים בין ווטרס לבין שאר חברי הלהקה לא הלכו על מי מנוחות מאז ומתמיד (מלבד מייסון, שהיה ידידו הקרוב) אבל החל מאמצע שנות השבעים חלה התדרדרות הדרגתית, שהלכה והחמירה. ווטרס נטל עם הזמן את חלק הארי בכתיבת השירים, וראה עצמו כמנהיג הלהקה וכמרכזה. הוא דרש ציות עיוור מחברי הלהקה האחרים, והתייחס אליהם פחות או יותר כנגנים שכירים. ווטרס הביא לפיטוריו של רייט בזמן הקלטת "החומה", והאלבום The Final Cut נקרא, רשמית "יצירה מאת רוג'ר ווטרס בביצוע פינק פלויד". הקלטות TFC היו שיא העימות בין ווטרס לבין גילמור, אשר רבו על כל תו וכל צליל. הלהקה לא יצאה לסיבוב הופעות לקדם את האלבום, בגלל מריבות אלו. זמן מה לאחר מכן החליט ווטרס לצאת לקריירת סולו, והודיע על עזיבתו את הלהקה. הוא הניח שעם פרישתו, הלהקה תחדל להתקיים, אבל גילמור ומייסון חשבו אחרת. ווטרס ניסה למנוע מהם, באמצעים משפטיים, להקליט ולהופיע כ"פינק פלויד", אך נאלץ להכנע. כניעה משפילה זו גרמה לו להתנכר לחבריו לשעבר, באופן סופי, והוא לא דיבר אתם במשך קרוב לעשרים שנה.

Inis mor

New member
מי לא?

מי שלא אוהב/רוצה שיהיה לו יותר כסף שיקום... :) הנה מה שאני חושבת-דיי קל להגיד על "כוכבי רוק" שהם חולי כסף ותהילה ו sell outs ואגומניאקים ומה לא. אבל אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה זה להיות שם כשכל העולם ממשיך להגיד לך שאתה "הכי טוב" ומגיע לך "הכל" וליפול לרגלייך. הם כולה בני אדם, וזה עושה להם משהו! ולא הייתי ממהרת להפיל את הכל על ווטרס-יש לי הרגשה שלכולם היה רצון ל"בלינג בלינג"-ושהסיפור טיפה יותר מורכב מזה...

חוצמזה

כל מי שיש להקות ממוסחרות מידי צריך להתחשב בזה שזו עבודה כמו שאינטלטור יעשה הכל כדי להשיג עבודה נגנים ימכרו ברביות עם הפרצוף שלהם כדי להשיג כסף

למעלה