החשדות 21.6.05

סמוך על סמוך...

זה הלחם והחמאה של הערוץ... ההופעה של הפלויד נופלת על הפריים טיים... מה לעשות? במקום "פינק פלויד 2005" נקבל את "מגייבר 2005"...

THEDUDE911

New member
צריך לקחת דברים בפרופורציות....

נכון שכל אדם שאוהב את פינק פלויד היה יכול לחלום על האיחוד הזה ואחרי כל כך הרבה שנים זה קורה, אבל זה לא אומר שצריך להיות פראנוידים. ערוץ 10 החליט בצורה נבונה למדי לסקור את הארוע כולו בצורה מכובדת, הוא מקדיש את רוב לוח השידורים לארוע הזה, סביר להניח שגם אם פ"פ יופיעו בשעה שיש חדשות או 24 אז לאחר החדשות בדיליי של שעה או משהו הם יראו את הקטעים שלהם לאחר מכן, זה הרי לא משחק כדורסל אז אם זה בכמה דקות איחור זה לא סוף העולם.

נכון, אבל

השידור הוא *ישיר*, היינו, לאחר הקרנת "24" ערוץ 10 ימשיך את השידור מהבמות האחרות - בארה"ב, יפן וכד' עד 4 בבוקר - ולא יעצור את השידור כדי לשדר את ההופעה המוקלטת של הפלויד. את זה יעשו, ככל הנראה, רק למחרת, להערכתי.

THEDUDE911

New member
שאני חושב על זה את כניראה צודקת....

כי ערוץ 10 לא מקליט את הארוע, הוא מקבל את זה משאר הערוצים, ושאר אירופה לא ממש תתחשב שבארץ שלנו יש חדשות או איזה סידרה. אבל בכל אופן לדעתי יהיו חייבים לשדר את זה בדרך זו או אחרת כי אחרת הם סתם יאבדו רייטינג יקר ערך. חשבתם גם לעצמכם אם הם כן יראו את האיחוד של פ"פ ובאמצע של איזה שיר שלהם יתקעו פרסומות של עשר דקות???

One Echoe

New member
יש הבדל בין לראות את ההופעה

בשידור ישיר לבין שידור חוזר. זו חוויה אחרת. אם אתם שואלים אותי, אין סיכוי שערוץ 10 לא ישדר את ההופעה של הפלויד בשידור ישיר. מכיוון שהם פרסמו בהודעה שלהם והרחיבו על הפינק פלויד, זה פשוט לא הגיוני שהם לא ישדרו את זה. הם יודעים שזה מה שיביא להם את שיא הרייטינג. אין מה לדאוג.

One Echoe

New member
מה אתם מסיקים מההודעה הזאת

של מנכ"ל ערוץ 10? לדעתי, עצם זה שהוא רשם " פינק פלויד " בכותרת בלי ששאלו אותו באופן ספציפי עליהם אומר שהם כן ישדרו.

הראיון עם המנכ"ל היה אתמול

רק הבוקר נודע שהפלויד יהיו הלהקה האחת לפני אחרונה בבמה בלונדון. קראתי את זה בראיון שתורגם הבוקר ל-Brain Damage. ערוץ 10 לא ידע מזה אפילו אתמול. בינתיים המידע הועבר להם, בשעות האחרונות.

אני מאמין מאוד, שהם יוותרו על הפרק

של 24, ואת החדשות פשוט יקדימו לשעה 20:00. בי נשבעתי שאם הם לא יעשו כן, אני מחרים את הערוץ עד כלות נשמת אפו האחרונה.

קרה מקרה

שבו נופלת הופעת הפלוידים על הפרק של 24 ולפי כל הסימנים, שבראשם הפרומו שמציב את הופעת הפינק פלויד כדובדבן,יערכו שם לתגובה מהירה. להזיז פרק בסדרה זה לא בשמיים. וכמו שאמרו כאן קודם,תחשבו חיובי! כבר היינו במצבים הרבה יותר מייאשים מהנקודה הנוכחית.קצת סבלנות וגם זה יפתר.

למעלה