החשדות 21.6.05

../images/Emo124.gif החשדות 21.6.05 ../images/Emo124.gif

פורסמה רשימת האמנים שיופיעו בטורונטו והיא כוללת את: בריאן אדאמס, סלין דיון, דיפ פרפל, גורדון לייטפוט, מוטלי קרו, ועוד כמה להקות פחות חשובות. גלדוף מדבר על האיחוד בראיון לרויטרס ברשת, גלדוף מספר שהרעיון לאחד את הארבעה עלה במוחו לאחר שקרא ראיון עם מייסון, שבו אמר המתופף שהסיבה היחידה שלשמה הלהקה תתאחד היא אם יהיה מופע נוסח Live Aid. גלדוף הוסיף "זה מספיק קשה להכריח זוג גרוש לחזור אחד לשני... כאן מדובר בארבעה אנשים עם ארבעה גרושין שונים". אממ... היה עוד משהו, אבל שכחתי. אני אוסיף כשאזכר. בינתיים, הנה להנאתכם מפה של הייד פארק.

אה, וגם ../images/Emo13.gif

ב-Brain Damage העלו עמוד עם listing של השידורים הטלוויזיוניים ברחבי העולם. עדכנתי אותם לגבי ערוץ 10, והם הוסיפו את זה גם. אנחנו על המפה!

הקישור לאתר מצוי בין קישורי הפורום

בתוכו יש לבחור את הלינק ל-listing, מהעמוד הראשי. אין לינק ישיר לעמוד, בגלל המבנה הספציפי של אותו אתר.

One Echoe

New member
וואו,

הבנאדם קרא ראיון, וארגן את אחד האירועים הגדולים בהיסטוריה. לעזאזל. מדהים.

אז הופעה בלונדון...

תהיה השווה ביותר... פינק פלויד.. קולדפליי נחמד נחמד...

../images/Emo124.gif עדכונים 22.6 ../images/Emo124.gif

גלדוף דיבר בתקשורת האיטלקית על ההופעה של הפלויד. - טוען שהם ינגנו במשך כ-15 דקות, 4 שירים. Brain Damage אומרים שזה בלתי אפשרי, מה גם ש-BD כבר קיבלו מידע לגבי זהות שלושה מהשירים (הם לא מגלים...). סביר להניח שזה יהיה קצת יותר מ-15 דקות... - גלדוף אומר שהפלויד יהיו ההרכב האחד לפני האחרון, מה שאומר שאנחנו לא נראה אותם בשידור ישיר, בגלל החדשות ו-"24", כפי שצפיתי.

Summer 68

New member
:O

אז כיצד נוכל לצפות בהם, אם לא בשידור ישיר? יהיה שידור חוזר או משהו?

wish i was here

New member
זה פשוט לא פייר!

פעם ב10 שנים אנחנו רוצים בקשה אחת קטנה...לראות את הפלויד מבצעים 4 שירים...מה אנחנו מקבלים?!?!?! סתם את מדונה מאלתרת על הבמה בליווי פלייבאק באיכות גרועה....למה?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ציף,כנראה שכדאי שנמשיך עם העצומה.....מי בא עכשיו לערוץ 22 לשיחת הבהרה צפופה במרתף עם המנכ"ל?

Summer 68

New member
אני באמת לא מבינה את זה

הרי הם מבינים שהופעה של פינק פלויד תצבור הרבה יותר אחוזי צפיה מאשר הסדרה '24', מהההגיון בזה?! הרי כבר קרו מקרים שדחו תכניות בשל כל מיני סיבות, למה לא עכשיו? :\\ אוך הכל כלכך רקוב במדינה בזו, אגב, יצא לכם לקרוא עד כמה "חביב" היה במטאליסט?

avki

New member
כן שמעתי

מזל שלא נסעתי ברגע האחרון החלטתי שלא.

למה לדעתכם זה קרה?

לינק לכתבה ב-YNET, לטובת מי שלא יודעים במה מדובר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3102839,00.html

א י ט י

New member
איך אפשר ליצור קשר עם ערוץ 10?

אני רוצה להבהיר להם כמה דברים....או לפחות לנסות

כבר עשיתי שימוש במקורותיי לשם כך

אבל אתם מוזמנים לעשות את זה גם באופן פרטי. מן הסתם באתר הבית שלהם יש לינק ליצירת קשר אתם? בכ"א, DUDE שלנו כבר פיתח יחסים קרובים אתם...

זה לא נכון

לא צריך למהר להסיק מסקנות. השידור הישיר הוא עד 3 בבוקר אם פינק פלויד הם ההרכב לפני אחרון ... אין לי מושג איך הסקת שזה יפול על 24 או על החדשות. ואני גם מעריך שאם מדובר בהופעה של 15-20 דקות. ערוץ 10 יתחשב טיפה ויהיו כתוביות למעלה "התוכנית 24 תשודר מיד לאחר ההופעה של פינק פלויד" תהיו קצת אופטימים. ראבק.

שוב ההסבר

השידור כולו מורכב משידורים ממוקדים שונים בעולם. יש שמונה מוקדים כאלו - שמונה במות: בלונדון, פילדלפיה, רומא, פריז, ברלין, טוקיו, טורונטו ויוהנסבורג. השידור מהבמה בלונדון - בה יופיעו הפלויד - הוא רק חלק מהארוע כולו. הבמה בלונדון נפתחת ב-2 לפי שעון לונדון = 4 לפי שעוננו. היא נסגרת ב-8 לפי שעון לונדון = 10 לפי שעוננו. ההופעה של הפלויד היא האחת לפני אחרונה בבמה בלונדון, היינו, מתישהו בסביבות 9:30 בערב. ערוץ 10 משדר חדשות בין 9-9:30 ולאחר מכן פרק של "24" במשך כ-45 דקות. היינו, ככל הנראה לא נזכה לראות את הפלויד בשידור ישיר. יתחשבו? אולי. אם נבקש מהם.

למעלה