החשדות 14.5.06

vegetable man

New member
נראה לי מובן

ווטרס מודע לרגישות באיזור והוא לא רוצה להדליק מדורות (גם לא בל"ג בעומר). ברגע שהוא יגיד משהו "בעדנו", כמו אז שהוא בירך אותהו בטלויזיה לרגל בואו, הפלסטינים ייללו. מספיק לו מה שהיה. ואז הוא יגיד משהו "בעדם", ואנחנו שוב נקפוץ (כפי שהיה בהזזת המופע). הוא בודאי לא רוצה בזה, לפחות עד שהוא ינחת פה, וזה יהיה עובדה מוגמרת. אני בטוח שבלי קשר, שוקי דאג להסביר לו את רגישות העניין... אגב, או ב-25 או ב-24 יהיה לו מופע ברוסיה, כך שעכשיו ברור שהוא לא ישאר פה מעבר ליום...

חרטושה

New member
אם מאד רוצים

תמיד אפשר לחרטט משהו שגרירי כזה, נייטרלי, שבעצם לא אומר שום דבר. עמדה פוליטית בגרוש.

../images/Emo150.gif ההודעה המנהלתית עודכנה

עם לינק לחשדות, והפרטים הידועים כרגע על המופע של ווטרס.

wommer

New member
רגע רגע רגע...

אני חשבתי שרק רייט היה מכור לקוקאין(או כל סם אחר) עקב כל העניין של חצי פירוק הלהקה ב"חומה" והמשברים עם האישה שלו...(?)

העלילה מסתבכת, מסתבר....

גילמור מעולם לא דיבר על זה מקודם, למיטב ידיעתי. אני גם לא זוכרת ממש שמועות רציניות בכיוון זה, לגביו. בינתיים, מסתבר שהיו שמועות גם לגבי מייסון, כאילו גם הוא הסתבך עם קוקאין בתקופת WYWH, אז התגרש מאשתו. המקור כאן הוא גירסה מוקדמת לספרו של קליף ג'ונס, שצונזרה מאוחר יותר. ג'ונס - וספרו הנ"ל - הם בעייתיים, כך שבכל מקרה יש לקחת את המידע כשמועה בלבד. קוקאין היה סם פופולרי במיוחד בקרב מוסיקאים, בשנות השבעים. זה שגילמור התעסק עם הסם בסוף שנות השמונים, ועוד בגילו המתקדם, זה אפילו קצת מפתיע. מצער לשמוע שליבו נפגע עקב השימוש בסם. בין השורות, זה נשמע אפילו מפחיד: הוא היה יכול בקלות לגמור כמו ג'ון אנטוויסל, למשל. (או אם להיות
לרגע, אנדי גיב).

vegetable man

New member
מה שמפתיע

זה שהוא שמר את זה בסוד. איך לא נוצרו שמועות (ושמועות כאלה, בד"כ נבדקות ולא מתמוססות מהר). כשהוא מדבר על הופעות, הוא מדבר על delicate sound of thunder, או שהיו הופעות גם ב-92' (ועד כמה שזכור לי, לא היו). לפי החשבון שלי זה 7 שנים, אבל הוא מדבר על תקופה של שנתיים. אני זוכר שהוא אמר בראיון אחרי THB כששאלו מה פשר השתיקה, שהוא "לא מוכן להתמכר למקצוע, כמו אלה שיושבים כל הזמן באולפנים ומקליטים". כששאלו אותו מה הוא עשה הוא פשוט אמר שתקופה שלמה הוא ישב ולא עשה כלום. עכשיו ברור מה היה אותו כלום.

אם תקראו את הראיון המלא

- וזה גם עולה מהתרגום שלי - זה היה כנראה הרבה יותר מאשר רק שנתיים. גילמור מדבר על התור של division bell במפורש - היינו, תחילת/אמצע שנות התשעים. פולי אכן נלוותה אליו בתור. אני זוכרת שהיא השתתפה בראיונות עם הפלויד באותה תקופה (ב-Q, למשל) והכתבים ציינו שהיחסים בין דייב לבין פולי סוערים. הם התחתנו זמן קצר לאחר מכן. http://www.thisislondon.co.uk/music/articles/22595418?source=Evening%20Standard במחשבה שניה, אני נזכרת בקטע מההופעה של גאי פראט - הבסיסט של שלושת הפלוידים - שיש לו מופע סטאנד-אפ בו הוא מספר על עלילותיו בעולם המוסיקה, כנגן אולפן. בין היתר, הוא סיפר שבתורים של הפלויד היה איש צוות אחד שתפקידו היה "לארח את ההורים, אם באו להופעה, ולדאוג לאספקת הסמים".

wommer

New member
אז זה אומר

שזה שובר לי את המיתוס שהם כן נגנו תחת השפעת סמים?? אני לא מבין אני מבולבל... =\

סביר להניח שהם לקחו סמים

במרבית המקרים בנסיבות חברתיות, ולא היו מסוממים כאשר הקליטו או הופיעו - שכן קוקאין (ואפילו גראס) מעוותים את התחושות. גילמור אמר בראיון, שהוא חשב שקוקאין יעזור לו להיות יותר "דברן", היינו להרגיש יותר משוחרר בנסיבות חברתיות. מצד שני, רייט פחות או יותר הודה שהוא היה על קוקאין בעת הקלטות "החומה" ורמז שהוא לא היה היחיד מהלהקה שטמן ידו בצלחת.

wommer

New member
אז אולי בגלל

שרייט השתמש בסמים במהלך ההקלטות, וזה פגע בו הכי הרבה מהארבעה, זה גרם לחירפונו המסיבי של ווטרס באותם ימים? ואממ קוקאין מעוות תחושות..כלומר? בן אדם לא יכול לנגן? או שזה סתם מעצים תחושות כאלו ואחרות

אימות השמועה לגבי לאטימר

בתור זה שפרסם את הידיעה בפורום מתקדם בתפוז. אני מביא את הסיפור המדוייק של מה שכמעט קרה בין לאטימר לווטרס. את המידע קיבלתי באימייל שנשלח מהאתר הרשמי של CAMEL כאשר את הדברים כותב לאטימר עצמו. ודרך אגב אנדי לאטימר עדיין בלהקת CAMEL. ועוד דרך אגב יש לכם פורום נדיר ואיכותי ביותר. WORDS FROM ANDY ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Just like to add my warm wishes to you all as I've been absent for a while. The writing of a new project is progressing well, but as you have heard there's been a few distractions. Hearing from Andy Fairweather and consequently meeting Roger was an extremely enjoyable experience. It all happened very quickly and before I knew what was happening I was playing "Comfortably Numb" at full blast somewhere in London. The band sounded great, and then...Roger asked me to belt out "Breathe". Singing softly, I could manage it, but needing to belt it out was a whole other story. I did a fairly croaky rendition (Tom Waits would have been envious) but the cruncher was "Wish you were here". Roger, forever the quintessential Englishman, smiled and said "bit high for you?" We talked for quite awhile. What a nice chap he is, very easy to talk to. I felt like I'd known him for ages. The rest of the band were equally friendly, especially Andy F. and Snowy White -- great blokes. So, all in all a great journey, most enjoyable. Dave Kilminster got the gig and although I don't know much about him, I am sure Roger made a good choice. I wish them well and look forward to attending a show. Even though we have been a little quiet for some time, focusing on moving, you are still very much in our thoughts. So thanks again for your never ending support. We'll be back soon. My best wishes, Andy במחינתי זה היה יכול להיות מפגש מטורף של שני גאונים, אך כנראה שאסתפק בווטרס ללא לאטימר לאחר שאת CAMEL כבר ראיתי פעמיים. חג מדורות שמח. טל

חששתי שמא חששת שלא נתתי לך

קרדיט, ולכן רציתי להבהיר שלא נגרע ממך מאומה.

vegetable man

New member
סבלנות

אני מאמין שהכל יבוא על מקומו בשלום. אם ההפקה לא מסתדרת, היא לא תחכה עד הרגע האחרון כדי להודיע לנו מין הסתם. אני מאמין שגם לא יבוא אף גיטריסט לא נחוץ בעליל ונהנה מהופעה איכותית של אנשים מוכשרים דים, אלמונים יותר ונטולי אגו, שזה עדיף.

למעלה