הותר לפרסום-

Rוית

New member
../images/Emo124.gifהותר לפרסום-

מערכת הפורומים של תפוז עושה מעין שידרוגון, ועכשיו לכל פורום הולך להיות מעין עמוד פתיחה שדרכו אפשר יהיה להגיע לכל הדברים-לפורום, לגלריות, לכרטיסי חברים, לראות הודעות אחרונות וכו´... ביום ראשון זה עולה רישמית, אבל זה כבר הותר לפירסום, אז כולכם מוזמנים להסתכל על עמוד הפורום של אלאניס מוריסט!!! (אם תשימו לב למעלה יש: שער תפוז > קהילות > אלאניס מוריסט > פורום.. לחצו על אלאניס מוריסט כדי להגיע לעמוד) כמו שאתם רואים, הוא יחסית די דל לעומת אחרים, אז מה שאתם מומנים לעשות כדי להעשיר אותו זה:
לרשום מאמרים חדשים (נכון שיש כרגע אחד בהתהוות, אבל בלי קשר לזה, תרשמו מאמרים על מה שאתם רוצים-אלאניס, שירים, משמעויות ומה בראש שלכם!)
תרשמו באיזה עוד פורומים אתם מבקרים, מכיוון שאפשר לעשות רשימה של פורומים שמומלצים ע"י חברי הפורום.
והכי חשוב-אם תשימו לב, יש תמונה שהיא מייצגת את הפורום, אנחנו לא בחרנו עוד תמונה אז תהייה שם תמונה מתחלפת מהגלריה, אבל בואו נבחר תמונה אחת שתייצג את הפורום בגאווה!!! כמו כן, אני ויוסי צריכים להבין מה קורה שם מאחורי הקלעים כדי שמצידינו גם נוכל ליפה את הדף, אז יאללה כולנו נתחיל לעבוד ונהפוך את זה לשער פתיחה יפיפה ופורה (רוית, מה זה המילים האלו בכאלה שעות?!?) אז יאללה, שרשרו את מה שצריך (תמונות, שמות פורומים וכו´)..

Rוית

New member
אוקי, אז שיפצרתי קצת את העמוד,

אבל עדין אתם מוזמנים לשרשר את מה שרשום בהודעה למעלה... תשמחו לשמוע גם שעוד מעט יעלה מאמר מפרי עטו (או שמה מחשבו) של יוסי!

THE CORRS

New member
בקשה../images/Emo101.gif

מישהו יכול לתת לי חיבור של הדיסקוגרפיה של אלאניס או לתת לי רשימה של כל הדיסקים שלה...

j u n k

New member
תיכנסי לאתר של יוסי

www.alanis.up.co.il ותשרשרי פעם הבאה ;-P

AlanisJunkie

New member
באיזור הביוגרפיה יש דיסקוגרפיה...

באדבותו של אמיל גנון, חברנו לפורום.

Rוית

New member
../images/Emo63.gifמאמר ראשון בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים לקרוא, להתרשם ולהגיב!...

רוות אלו התמונות שאני מציע ../images/Emo9.gif

דבר ראשון, התומנה שיש היא אחת ממדהימות של אלאניס!!! טוב אז זאת תמונה ראשונה, כמו שרמשתי פעם התמונה הזאת מביאה לי השראה למשהו שעד היום אני לא יודע, בטח לציור אלאניס מדהימה בתמונות הלאה!!!

רוות=רוית, וזאת התמונה השנייה

תמונה שגורמת לי להסתכל עליה כמה דקות בסקרנות. תמונה ממש מסתורית, גורמת למחשבות שלי להתרוקן, מילה שנייה למטידציה.

תמונה מספר שלוש...

תמונה שהכרתי דרך הפרום. כמו שמישהו אז רשם, אני חוזר על דבריו: "אלאניס כל כך מאמי כאן!!!! החיוך הזה כמו של ילדה בת שלוש!!!

תמונה אחרונה...

יש עוד מיליון טריליון אבל לא היה לי כוח להשים כאן 400,00 תמונות, מקווה שאתם מבינים למה
בכל אופן בניגוד לארבעת (כולל את מה שרוית שמה, הייתי שם אותה אם היא לא הייתה שמה) התמונה הזאת לא אומרת לי כלום, אלאניס סתם נראת שמה יפה...! בכל מקרה רוית, אני ארשום בכיף מאמר... אין לי בעייה לעשות משהו שיתרום לאלאניס עוד קצת מעריצים כמונו (כי כל מעריץ של אלאניס הוא בנאדם כמונו-אין מצב שלא, אי אפשר להעריץ את אלאניס אם לא מתחברים לשירים שלה ויודעים על מה הם מדברים)...

Rוית

New member
2 הערות..

דבר ראשון תודה על התמונות. דבר שני, אני לא שמתי שום תמונה, זאת תמונה מהמאגר מכיוון שעד שלא נשים תמונה קבועה, זה רנדומלי יקח תמונה מהמאגר כל פעם, בגלל זה רציתי שתהייה תמונה קבועה.. אבל לדעתי התמונה שהיא יושבת מול המחשב זאת תמונה מתאימה לפתיח של הפורום ליד המכתב פתיחה.. מתאים לא? דבר שלישי, אתה מוזמן בכיף לכתוב מאמרים, ברגע שיהיה לך רעיון, תפנה אלי או ליוסי באיסי או במסרים, איך שבא לך... זהו, עכשיו אני רישמית הולכת לישון

יש לי רעיון!

בעצם הרעיון הזה לא כלכך שלי! אפשר לעשות רשימת תאריכי יום הולדת של כול חברי הפורום ולהכניס את זה לאירועים ואז כול פעם שיום הולדת של מישהו מתקרבת אנחנו נדע ונחגוג לו! מה דעתם????? אז אני אתחיל הנה התאריך שלי 9.4.1987 עכשיו למי שיש בעיה של גיל אז שלא יכתוב את השנה!

נריה פי

New member
התאריך שלי הוא

תאריך הלידה שלי הוא: 8/12/88/ כן אני יודעת אני קצת קטנה, אבל מה לעשות....

אי גם 88

אתם בטוח לא תאמינו אבל אני נולדתי ב- 2.6.1988 ... כלומר אני חוגג יומהולדת יום אחרי אלאניס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האמת שזה קצת מבאס... למה הרופאים לקח הרבה זמן להוציא אותי מהבטן של אימא שלי (כן!!! סקופ נולדתי בניתוח קיסרי!! כמו אחותי!
)?! אם הם היו עושים את העבודה 5 שעות יותר מהר הייתי חוגג אם אלאניס באותו יום!!

למעלה