הותר לפרסום-

Rוית

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif

כל מי שעוד לא עשה, מוזמן לפרסם פה את התאריך יום הולדת שלו!
בקשר לתמונה, לא הבעתם ממש את דעתכם (חוץ מאמיל ואני מודה לו על זה), אז אני לוקחת את התמונה של אלאניס ליד המחשב, אם יש לכם רעיונות אחרים תרשמו. ועוד משהו לסיום, אנשים בבבבבבבקשה, תרשמו פה באיזה עוד פורומים אתם גולשים כדי שנעשה רשימה מומלצים!...

Rוית

New member
טוב, עלו לו הלוח ארועים של האתר!

הוא מופיע בשורה האפורה למעלה, לחצו שם או פשוט לחצו פה
למי שהיה כבר יום הולדת השנה הכנסתי את התאריך שלו כארוע שיתרחש שנה הבאה. למי שעוד לא היה יום הולדת, ה"ארוע" שלו יתרח השנה. אם יש טעויות אתם מוזמנים לתקן אותי, ואם מישהו רוצה להוסיף את התאריך שלו שירשר לפה את התאריך.

Rוית

New member
תרשמו את זה פה בפורום

רק המנהלים יכולים להכניס את זה.. כולם-תשרשרו לפה באיזה עוד פורומים בתפוז אתם גולשים, זה לא חייב להיות קשור לאלאניס או למוזיקה בכלל!, סדרות, מחשבים, אומנות-מה שבא לכם, ואני או יוסי כבר נכניס את זה...

InvisibIe

New member
../images/Emo4.gif

לא נראה לי רעיון משהו... אין לזה קשר לאלאניס, ומה שמעניין בן אדם אחד יכול ממש לא לעניין את האחרים. גם בפורומים אחרים ראיתי ששמו שם רק פורומים קשורים.

Rוית

New member
אז מה שזה לא קשור לאלאניס,

זה כל הקטע, שתהייה רשימה קטנה של פורומים שחברי הפורום ממליצים עליהם, ומן הסתם לכל אחד תחומי עניין שונים, וזה כל היופי, הרב-גווניות הזאת..
ויש מלא פורומים ששמו כל מיני פורומים לא קשורים.. לדוגמא בפורום של מי השורה שמה המנהלת גם את הפורום שלנו!

תאריך הלידה שלי והצעה...

תאריך הלידה שלי הוא: 3.5.83 וההצעה שלי היא אני אסרוק את התמונה שיש לי של אלאניס, חתומה, ותראו אותה ואולי היא תהיה בשער.. אני אסרוק ויראה לכם את התוצאות...

I Was Hoping

New member
../images/Emo178.gifתאריך לידה

רווית אין לי מזל עם לכתוב את זה איפה שביקשת אז לטיפולך: 22.01.1980 ואני יודעת שאני זקנה.

Rוית

New member
זה בסדר, התכוונתי שתרשמו את זה פה..

בהודעה הקודמת פשוט הודגשה המילה "פה" (השניה) גם עם לינק, אבל לא לזה התכוונתי..
בכל מקרה, מי שעוד לא רשם את התאריך שלו מוזמן לרשום, ואין צורך גם בשנת לידה כי ה"ארוע" עצמו, זה לפי באיזה שנה יתרחש הארוע אז כמו שרשמתי (אני חושבת)-מי שהיתה לו יום הולדת כבר ה"ארוע" שלו יהיה ב2003 ומי שעוד לא היתה לו השנה יום הולדת, ה"ארוע" שלו יהיה ב2002..

למעלה