הודעה

ToryMaster

New member
בהחלט מבינה

אבל זו גישה מאוד מתנשאת. תחשוב, גם אני וגם אתה היינו פעם ילדים קטנים ומטומטמים שבאו לפורוםפ וביקשו שילמדו אותם הכל, או ביקשו כישוף כלשהו.

Jerald_Admonds

New member
אני?! הא.. אהה... אוו....../images/Emo163.gif

יש לי דעות מאוד נחרצות בנושא.. אם אני אכתוב משהו זה יהיה מאוד דעתני והרבה עלולים לחלוק עליו. צריך משהו שכולם יסכימו עליו.

Jerald_Admonds

New member
אכן!

הדרך שלי מאוד ספציפית, וכך גם נקודת המבט שלי. לכן עדיף שמישהו אחר יכתוב.

ToryMaster

New member
סליחה

בולבלתי התכוונתי שכל מה שמישהו יכתוב יצא דעתני מאוד

Jerald_Admonds

New member
כניראה

אבל הנתיב המאגי שלי כבר נמצא הרבה מעבר למה שאפשר לומר כתור מיין סטרים. ויהיו מעט אנשים שיכלו להתחבר למילים שלי באמת, שלא לדבר על מתחילים טיפוסיים.

ToryMaster

New member
נכון

זה בהחלט קורס איכותי, אם כי אילן אמר מתישהו שכיום הוא היה משנה אותו

THE gray

New member
שום מתנשא ושום בטיח...

אני לא אומר לנדות את אלו הרוצים להיכנס לתחום אני רק אומר שצריך למנוע סתם חזרה על שאלות וישר לשלוח אותם לאן שהכי יעזור להם (שבמקרה של הפורום הזה הוא המאמר של אילן כמו שחביב הקסם הציע..).. כל מי שרוצה להיכנס לתחום מוזמן בברכה.. וחוץ מיזה ההודעת פתיחה הזאתי (הכוונה היא "לשלום אני חדש..בלה") זה לא מה שיקבע את המשך הדרך המאגית.. אני זוכר לפני שנתיים ששמתי את ההודעה הראשונה שלי במג'יק ולא התייחסו אליי לא מנע ממני להמשך "בחיפוש" שלי.. ומי שבאמת ירצה עוד ימצא עוד.. אז אני בעד שינוי או הוספה לשורה האדומה משפט קצר על הנושא..

P o M i K i

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

לא צריך לחלק פה לחשים וכדומה, מי שרוצה אותם גם ככה לרוב לא ברמה שהוא יצליח לעשות אותם ומי שכן ברמה כבר יעדיף לכתוב אותם בעצמו. ככה זה סתם יהפוך ל"שוק" של לחשים וזה סתם היה מוריד מרמת הפורום.

אני ממש לא מסכים עם הגישה שלכם..

אם ייכתבו מאמרים איכותים, אם תיהיה פינה שבועית מסודרת על רמה, ואם נשמור על חוקי הפורום,ורק בעלי רשות יוכלו לפרסם טקס/שיקוי וכ'ו הרמה רק תעלה. בתכלס הפורום נועד "לנו"."לנו" זה אלה שמתחילים בדרך,ואלה שהולכים בא...לא לאלה שנשארים פה שבוע,או משאירים הודעה וסיימנו סיפור."אנחנו" נשמור על חוקי הפורום."אנחנו" לא צריכים לבקש שיקויי אהבה."אנחנו" נקרא על כישופים ונעשיר את הידע שלנו.נלמד,נשנה וזהו.מי שרוצה להעתיק שיקוי או כישוף,בכבוד!על אחריותו.מי שמרגיש שפרסום הכישופים הם על מצפונו,שלא יפרסם.טורי,אין לך מה לדאוג,כל מי שמפרסם משהו,שיקח על עצמו את מלוא האחריות וזהו!פיניטו! חביב הקסם

ToryMaster

New member
מבינה את מה שאתה אומר

אבל נכון לעכשיו, ההחלטה שלי תישאר בעינה

jock

New member
אני לא מבינה

אנשים שלא מבינים וינסו, רוב הסיכויים שלא יצליח להם. אנשים מנוסים, בדרך כלל הם גם אחריים. אני לא חושבת שיש ממש בעיה. למרות שבכל זאת אולי עדיף שרק אנשים מוסמכים יוכלו לפרסם, שלא ירוצו שטויות... ועכשיו אתם חושבים לעצמכם "מי זו המתפרצת הזו?" אבל אני קוראת כאן קבוע, אני רק לא ממש בטוחה בעצמי אז אני לא כותבת הרבה הודעות.

P o M i K i

New member
תכלס אישית

אני וחשב שלעשות טקס שמישהו אחר כתב זה הדבר הכי מטומטם שיש. החיבור שיש לך שאתה כותב את הטקס לבד כל כך גדול ששום כישוף שאתה תמצא באינטרנט לא יכול להחליף את זה. וזה גם ממש לא קשה לכתוב טקט, מה שאולי כ צרכים כאן זה כשפיםשו דוגמה לאנשים מתחילים שיראו איך כישוף בערך נראים ויוכלו לשאוב מזה השראה בשביל לכתוב בעצמם. בגלל זה זה נראה לי כל כך מיותר לפרסם את הכשפים אלה אם כן אתה רוצה לקבל ביקורת על משהו שאתה רשמת

למעלה