הודעה

ToryMaster

New member
../images/Emo124.gifהודעה

נתחיל מתודה לארדן על התקופה שהוא שימש כמומחה פורום, הוא שוחרר מתפקידו עקב סיבות שלא זה המקום להסבירן. בנוסף, גיליתי שמסובך מדי בשבילי לפקח על הכישופים/שיקויים/לחשים שאנשים מפרסמים כאן, ושזה לא מאוד מתאים לפורום, לכן - אנחנו חזורים לדפוס הרגיל שלנו שאומר שאסור לפרסם מתכונים. בהצלחה בהמשך דרככם, ולהתראות

Jerald_Admonds

New member
כן רואים זאת..

קשה שלא לפספס את הכתב הבולט באדום שאוסר עלינו לפרסם או לבקש כל נוסחא מאגית כלשהי.. זה דיי מצחיק בעיקר עקב עצם העובדה שזהו אחרי הכל.. פורום מאגיה וכישוף. אם זה לא מתאים לפורום? אז מה כן?

ToryMaster

New member
ובכן

הבעיה במתכונים היא שהאחריות תיפול עלי ועל תפוז, ושאם אני מאפשרת לשים מתכונים לכישופי אהבה, אז למה לא מתכונים לרצח? בקיצור, בגללז ה ועוד סיבות אישיות שלי, זה לא עובד, הפורום החזיק מעמד יפה מאוד במשך הרבה זמן בלי מתכונים, אז בנקודה הזו, אל תחפרו עמוק מדי, פשוט תלמדו מהניסיון של גדולים וחכמים מכם, זה מה שאני עשיתי.

THE gray

New member
ממתי?

האחריות תיפול עליך ועל תפוז? איזה בית משפט יפיל עליך עונש עקב זה שנתת למישהו מתכון איך להכין רעל (שלא נדבר על כישוף)? אבל אם יש סיבות אחרות אישיות מתקבלות אז אין לי שום דבר נגד האיסור... מה גם שיש עוד הרבה דברים חוץ ממתכונים ספציפיים שאפשר לדסקס.. אבל חשבתי שהכיתוב האדום ידבר על זה שהפורום הוא רק לבעלי ידע קודם בשביל למנוע הודעות "חדשים"..?

ToryMaster

New member
זה משמ לא מה שאמרתי

זה לא סותר אחד את השני, אפשר להוסיף עוד שורת כיתוב (שאגב, אמורה להפנות חברי פורום חדשים ישירות לקטגוריה מסוימת במאמרים) זה אל המשפט, זה המצפון שלי שיטיל עלי את האחריות, והתגובה שאני אקבל מתפוז

Jerald_Admonds

New member
חיפשתי אייקון של מספריים ולא מצאתי!

מה תפוז לא מאמינים שמישהו ירצה לצעוק צנזורה בין קירות הפורומים שלהם? חחח סתם אני צוחק. שיהיה כרצונך, ממילא אין לבקשת ולחלוקת המתכונים הללו שום ערך ממשי. אבל אני עדיין מרגיש כאילו משהו חסר....

ToryMaster

New member
לא הבנתי...

למה מספריים? תראה, אם יש לך הצעות כלשהן, אתה תמיד מוזמן לשלוח לי מסר
נכון לעכשיו, אני חושבת שזה פשוט יפגע בפורום אם הוא יהפוך למקום שמאפשר זרימה חופשית של מתכונים נטו, לאל דיונים וללא כלום
, זה מה שנראה לי שיקרה

Jerald_Admonds

New member
מספריים כתור מייצג של צנזורה..

לא ניראה לי אבל שאי פעם דבר כזה יקרה.. רוב האנשים פה חכמים וגאים מכדי לתת לזה לקרות.

ToryMaster

New member
נכון

ורוב האנשים דווקא בגלל שהם חכמים וגאים כל כך, יעדיפו לעזוב את הפורום הזה ולעבור לפורומים אחרים, במקום לנסות להילחם על הרמה כאן

Jerald_Admonds

New member
קרה.. נכון.

גם אני בשלב מסויים עשיתי את זה, אבל לא עזבתי לפורומים אחרים! סתם מאסתי בכולם ועזבתי את לגמרי את קהילת הפורומים. חוצמזה תראי לי פורום אחד שהוא יותר ברמה מהמקום הזה? גם כשהוא בבור התחתית הפורום הזה הוא עדיין האיכותי ביותר.

gwizard

New member
המממממ

או שאתה מתחנף (למה?) או שאתה ממש מתחיל אם אתה חושב שהרמה בפורום גבוהה.

ToryMaster

New member
בבקשה

אנשים שטוענים שהרמה של הפורום נמוכה ואל נלחמי םעל להעלות אותה... אני פשוט לא אוהבת את הגישה הזו, זה כבר מעליב באיזשהו שלב

מסכים עם האפור...

תבדקי את ההודעה שהשאירו בפורום "צמחי מרפא".. את לוקחת על עצמך שום אחריות.. ובאמת הכיתוב האדום צריך למנוע הודעות חדשים. חוץ מזה,אתה יכול לתת רשות לכמה אנשים לפרסם פינה שבועית,וכל אדם אחר שמפרסם,למחוק את הודעתו. לדוגמא-ארדן אחראי על פינת הישקויים וכ'ו... אם אני אפרסם שיקוי,תמחקי את הודעתי. חביב הקסם

ToryMaster

New member
בהחלט

זה בדיוק המ שעשיתי, טוב שהזכרת לי - לכו לתקנון הפורום, וקראו את החידוש בנושא השיקויים, כל אדם שלא קיבל ממני אישור מיוחד לפרסם - הודעתו תימחק
אני אל אמנע הודעות של אנשים חדשים, כל אדם היה חדש אי פעם באיזשהו שלב, אם היו אוסרים עלינו לכתוב הודעות, לא היינו מגיעים לשום מקום היום, נכון?

Jerald_Admonds

New member
אבל למה רק אנשים מורשים יוכלו לפרסם

מתכונים שלהם? זה קצת אבסורד לא?

ToryMaster

New member
לא

כי פינה שבועית לדוגמה, תאפשר לאנשים ללמוד על פי דוגמה של כישוף, תאפשר להם דוגמה לאיך בנאדם מסוים חושב שלחש צריך להיות בנוי, ותעזור לאנשים שאין להם משוג מאיפה להתחיל.

THE gray

New member
נכון...

אבל זה לא מהסיבה הזאתי זה בשביך למנוע מצב כזה: -איך להתחיל?
קישורים ומאמרים. -אני רוצה להתחיל איך?
מאמרים וקישורים. -בלה בלה בלה לבה שלום וכלם בלה בלה מאוד מתעניין בלה בלה?
בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה הנה קישור טוב בלה בלה הנה מאמר טוב בהצלחה. אם לרוב חברי הפורום זהל א מפריע ואני סתם פראנואיד אז מצטער מראש...

למעלה