../images/Emo124.gif הודעה חשובה
טוב חברים, הסיבה שלא רציתי להגיב על עניין הפרסום בעיתון כי במהלך היומיים האחרונים הייתי בבירורים של עניין זה במקום שבו התפרסמה ההודעה לראשונה כדי להגיע לעומק העניין ולהבין מה התרחש אז. היו כאלה שייעצו לי להוציא את הסיפור הזה לפרסום אבל אני רציתי לטפל בזה בצורה אישית בלי מעורבות של המדיה. וטוב שעשיתי כך, אני רק יכולה להגיד לכם שזה לא מה שאנחנו חשבנו, ייחוס הציטוטים נעשה על דעתו של העיתונאי (דיברתי גם איתו) ולכן שני עורכי הדין לא היו מעורבים בסיפור הזה. היום יצא לי לדבר בשיחה ארוכה עם העורכת דין, בחורה חמודה מאוד יש לציין
ושמעתי את הצד שלה בסיפור הזה, וגם היא נפגעה מצורת הפרסום שהייתה ללא הידיעה שלה ואני שמחה שהבהרנו את העניינים שימו לב שבכתבה זה נראה כאילו מדובר בראיון שבו נלקחו אותם הציטוטים והיה קשה מאוד לא לחשוב אחרת ממה שאנחנו חשבנו. (אולי אני אפרט בהמשך עוד) מבחינתי הסוגייה סגורה ואטומה במיוחד אחרי שיפורסם תיקון تنويه בעיתון ואקבל התנצלות על תגובה לבירור שפירסמתי שהייתה מעליבה כלפיי זהו
העיקר שזה מאחורינו, והעיקר שכל המאמצים שנעשו גם בפורום, גם המאמצים שלכם וגם המאמצים של הכנסיות, הגיעו 100 תלונות שזה דבר מכובד מאוד ונושקור אל רב יסוע על כך שהפרסומת הורדה. זהו בעיקרון... ותודה לכם