הודעה חשובה

salt of earth

New member
קיבלת מהם מענה

פנייתך לנציב תלונות הציבור ----- שלום, קיבלנו בתודה את פנייתך לנציב תלונות הציבור. אנו נעדכנך לגבי המשך הבירור ותוצאותיו. לצורך כך אנא צייני את כתובתך המדויקת למשלוח דואר. ב ב ר כ ה , הדס וגמן עוזרת נציב
אם ייראו שיש הרבה תלונות זה יתחיל להשפיע עליהם

מה זאת האפליה הזאת../images/Emo7.gif

אני התלוננתי ראשון ולא קיבלתי מענה
, למה תמיד מפלים אותי?

salt of earth

New member
זה מוכיח שהמכתב שלי איים עליהם יותר

ואתה רואה
צדקתי לגבי הסעיף זה 173 ולא 371
. סתם
זה בגלל סוואד עיוני

michaeld1

New member
גם אצלי התקבל מענה

שלום מיכאל, פנייתך לנציב התלונות התקבלה. לצורך תחילת הטיפול, אנא ציין את שמך המלא ואת כתובתך המדויקת למשלוח דואר חוזר (לא מייל). בברכה, עילי זלצמן עוזר נציב התלונות _______________________ לשכת נציב תלונות הציבור הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו פקס: 02-6556299 כתובת: ת.ד. 3445, ירושלים

salt of earth

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה

טוב חברים, הסיבה שלא רציתי להגיב על עניין הפרסום בעיתון כי במהלך היומיים האחרונים הייתי בבירורים של עניין זה במקום שבו התפרסמה ההודעה לראשונה כדי להגיע לעומק העניין ולהבין מה התרחש אז. היו כאלה שייעצו לי להוציא את הסיפור הזה לפרסום אבל אני רציתי לטפל בזה בצורה אישית בלי מעורבות של המדיה. וטוב שעשיתי כך, אני רק יכולה להגיד לכם שזה לא מה שאנחנו חשבנו, ייחוס הציטוטים נעשה על דעתו של העיתונאי (דיברתי גם איתו) ולכן שני עורכי הדין לא היו מעורבים בסיפור הזה. היום יצא לי לדבר בשיחה ארוכה עם העורכת דין, בחורה חמודה מאוד יש לציין
ושמעתי את הצד שלה בסיפור הזה, וגם היא נפגעה מצורת הפרסום שהייתה ללא הידיעה שלה ואני שמחה שהבהרנו את העניינים שימו לב שבכתבה זה נראה כאילו מדובר בראיון שבו נלקחו אותם הציטוטים והיה קשה מאוד לא לחשוב אחרת ממה שאנחנו חשבנו. (אולי אני אפרט בהמשך עוד) מבחינתי הסוגייה סגורה ואטומה במיוחד אחרי שיפורסם תיקון تنويه בעיתון ואקבל התנצלות על תגובה לבירור שפירסמתי שהייתה מעליבה כלפיי זהו
העיקר שזה מאחורינו, והעיקר שכל המאמצים שנעשו גם בפורום, גם המאמצים שלכם וגם המאמצים של הכנסיות, הגיעו 100 תלונות שזה דבר מכובד מאוד ונושקור אל רב יסוע על כך שהפרסומת הורדה. זהו בעיקרון... ותודה לכם

salt of earth

New member
ועכשיו העניין הוסדר באופן מוחלט

דיברתי עם שני העורכי דין, הבנו שכולנו נפלנו לטעות של עיתונאי. הסברתי להם למה כעסנו כאשר חשבנו שהם ציטטו אותי וזה כי התבססנו על איך שהעיתונאי הציג את העניין בכול אל ערב. והאמת כל אחד שהיה קורא את הראיון היה מסיק דבר כזה. אני מאוד שמחה שליבנו את העניינים והסדרנו את אי ההבנה שקרתה, וגם את התקלים שהיו בדרך
אני מאוד מעריכה את שני העורכי דין על היוזמה שלקחו כאשר הלכו ופירסמו את המכתב של הנציב באתר YNET ואח"כ באתר כול אל ערב. זה מדהים לראות עבודה שיתופית כל כך ספונטנית ע"י אנשים שלא מכירים אד את השני ובכל זאת עבדו למטרה אחת
ואחרי שעשיתי את הבירור שלחתי מצגת תודה אשר מעדכנת את חברי הקבוצה בכל התהליך שקרה עד להורדת הפרסומת ובו הבעת תודה והערכה ענקית לכל אחד שיזם ושלח את התלונה, כי בסופו של דבר כל אחד שהפיץ/פנה במכתב עו"ד/יידע/שלח תלונה לנציב הפך להיות חלק אינטגרלי מהמאבק ועל כן מגיעה לו תודה. אני אצרף לכם את המצגת כדי שתוכלו לשלוח אותה בחזרה לרשימת התפוצה שאליה העברתם את המייל

כל הכבוד מלח../images/Emo24.gif

התנהגת כמו שישוע לימד אותנו, תגובה מתונה ושקולה, ביררת את העניין בדרך שקטה ומשכילה ולא בדרך פזזנית ומתלהמת. כל הכבוד, אלרב יבארקק. וסחתיין על המצגת, רואים שהשקעת

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמצויין אפילו מעולה../images/Emo45.gifותודה על העדכון!!

מצד שני פספסנו פרסום מסיבי לפורום
אבל הסיבה מוצדקת וטוב לדעת שלא היו מי שרצו לתפוס טרמפ על פרסום מוצלח..וזה חשוב מאוד לדעת , וכנראה זה תמיד ככה..ללהתמתן ולא לשפוט..עד שמכירים את כל הסיפור מכל הצדדים המעורבים
וטוב עשית מלח
. אני אצרף לפה את שני הדיונים שהיו בעניים ששרשור זה ישמר עם כל הלינקים הקשורים
הישג

salt of earth

New member
למה?

תפתחי את המצגת
שו יעני מפקרתיני מש 2לילי
אני מאוד שלמה עם עצמי אחרי הצעד הזה, וטוב שלא הוצאתי את הסיפור החוצה והשארתי את הדיון איפה שצריך שיהיה
זה היה יעיל יותר, ואני זכיתי להכיר שני עורכי דין מאמינים שיהיה לנו הכבוד שיהיו חלק מהפורום שלנו. כולנו נפלנו לתעלול של העיתונאי
מה שבטוח, שלמדתי שאסור להאמין לעיתונאים ומהיום כול אל ערב מצטרפת לרשימת העיתונים הצהובים ביחד עם פאניט..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאו בידיק בוסי לקאן../images/Emo9.gif

כעת פתחתי וקראתי את המצגת
לא2 שו 2לילי.. דאנתי דאהייה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברור אמרתי שמקבצת את כל השרשורים

הקשורים בכדי שהשרשור ישמר כולו יחד, הוא כבר מככב

salt of earth

New member
אפשר בקשה שפרד?

עכשיו ראיתי את הכותרת של הטאגליין. את יכולה בבקשה להוריד את "בהובלת מלח הארץ" כי זה היה מאבק משותף. ללא רותם שפרסמה ראשונה על הפרסומת לא היינו יודעים עליהם. ללא אלפא שמצא את הרעיון לשלוח תלונה לנציב... לא היינו יודעים מה לעשות אני רק ניסחתי מכתב להפצה. וללא כל אחד מחברי הפורום שיזם והפיץ את המכתב וביקש מאחרים להפיץ זה לא היה מגיע לכמות אנשים אדירה. ללא מיכאל, שייעץ לי הרבה בעניין. זה לא היה יוצא לפועל. דווקא הכותרת "מאבק הפורום נגד הפרסומת" נשמע כל כך יפה כי זה מדגיש את השותפות של כולנו במאבק
אחלה פורום אתם

michaeld1

New member
גם אני קיבלתי אותו מכתב, ואני

מוציא מכתב תודה לנציב התלונות על הטיפול היעיל ועל ההזדהות שלו עם רגשותינו.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo45.gifזה אותו נוסח שקיבלתי ממנו במייל..

אכן הוא השכיל לעשות את השיקול הנכון ולהתייחס לפניותינו ברצינות, כל הכבוד

למעלה