הודעה חשובה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifממ ראיתי אותה אתמול ורתחתי ממש!

וידעתי שהיא לא תשרוד שבוע, כי ניסו בעבר והמחאה היתה ענקית ואיני מבינה למה לבחור בכאלו דרכים לשיווק.. זה מצביע על מחלת נפש עמוקה שנקראת, קנאה בדת הנצח, האור והחמלה.. והנסיון לערער את המאמינים בארץ..
אבל
הם לא מבינים איזה חוזק נפשי ושלום פנימי השאיר לנו ישוע האהוב בכדי להתמודד עם כאלו תופעות והצקות.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאתם מוזמנים לשלוח תלונה בלינק שצורף לעיל

ולהעתיק את הודעתי ששלחתי אם יהיה לכם יותר קל או משהו דומה, ולא לשכוח לציין שם ומייל בסוף בכדי שהתלונה תקבל נופך רציני יותר ולא תהיה סתם הודעה בעילום שם כי אין לנו ממה להתבייש. שלום רב, זוהי פרסומת חוצפנית, והייתי רוצה לחשוב אם היו מעיזים הקופירייטרים והרשות השנייה לשידור להוציא פרסומת על בחורה חרדית שנכנסת לרב והוא מציע לה פוסטיניר! לאן הגענו? לא לשכוח שזו עבירה על החוק ומתארגנים כמה עמותות להגשת תביעה על פרסומת זו לאלתר, כי לא יתכן שתרמסו את הרגשות הדתיים של הנוצרים ונעמוד להסתכל, להילחם בפרסומת כזו, זה מצווה. ואתם בינתיים, שותפים לעבירה והמוציאים אותה לאור. אני מבקשת בזה, ורבים עוד יצטרפו לבקשתי, כי פרסומת זו תוסר לאלתר, זו בושה וחרפה, ויפה שעה אחת קודם שתתעשתו ותבינו (תמיד באיחור) כמה שאתם מתנהגים כמו העם שהכי פגע בכם, וזה מה שהכי לא מובן!!. בתקווה כי פנייה זו תיפול על אזניים קשובות שיהיו על ראשו של אדם הגיוני ומבין עניין. בכבוד רב, ....

salt of earth

New member
../images/Emo45.gif זה רק ייחזק אותנו

הכי מצחיק שפרד שהם אפילו לא יעיזו לחשוב על לעשות פרסומת כזאת שבה ייככב רב ובחורה דתיה. פשוט גועל נפש. הפרסומאי התראיין הבוקר בתוכניו "גילוי נאות" בערוץ 1 ואמר כי בכוונה השתמשו במוטיבים נוצריים כי הפרסומת מיועדת גם למערב, וכי המסר של הפרסומת הוא חינוכי
שאמור ללת נמה לבחורות שנכנסות להריון
פשוט גועל נפש הדברים שהוא אמר, ואגב רשות השידור בתגובה שלה אמרה שמדובר בפרסומת בעייתית אבל עדיין לא מצאו הצדקה לפסול אותה, ולכן זה רק נותן לנו מרץ להמשיך למחות על הפגיעה המתמשכת הזאת. כדי שבפעם הבאה לא יעיזו לפגוע ברגשות שלנו
. לכו, תפיצו את המכתב הזה כדי ליצור קבוצת לחץ אפקטיבית. אגב שפרד, מה הסיכוי לתביעה ייצוגית נגדם?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסיכוי דיי טוב לכאורה

צריך לקרוא את החוק שמוקיע פרסומות פוגעניות, ולהשיג את התקנון של הרשות השנייה. ובכלל לחפש מקרים שונים כאלו, כי מהם נ יתן ללמוד על תקדימים דומים. אני מאמינה שהם יעלימו את הפרסומת אוטוטו!

lion 7

New member
זכור לי סרט הפוגעני על ישוע

החברה שרפו את המשרד של תבל, למרות זאת הם המשיכו לשדר אותו אני מחזק את ידיכם למען ניקוי המסך מעלבונות על דתות , במיוחד על נצרות מספיק לנו מה קורה במערב

salt of earth

New member
ליאון ברוך החוזר ../images/Emo24.gif

אני זוכרת את הסרט הזה: קראו לו "הסעודה האחרונה" ושודר לראשונה כשהייתי בכיתה ג'. הוא היה מבוסס על אחד הכתבים הגנוסטים והראו את ישוע נשוי למריה מגדלנה
אז עורר הרבה כעס, והרבה נוצרים ניתקו את המנוי לתבל ויום למחרת תבל פרסמה מודעה ענקית של התנצלות. אנחנו רוצים להגיע למצב כמו הדתיים היהודיים שמפרסמים שוקלים איזה מאה פעם איזה פרסומת לשדר. מספיק השתיקה של הנוצרים וצריך מחאה על כך... כמובן שקטה שלא תכלול מה שקרה במחאה הזאת על הסרט

michaeld1

New member
מלח, אין מקום לתביעה ייצוגית

תביעות ייצוגיות, נועדו, בעיקר, לבעיות צרכניות. בהחלט יש מקום להליך פלילי (במטרה שהיועמ"ש יואיל ליזום הליך כזה)

salt of earth

New member
ליועמ"ש יש בעיות אחרות מעל הראש ../images/Emo3.gif

אפילו לא תביעה ייצוגית שבה יתרמו כספי הפיצוי למטרה טובה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמה גם שיש בעייה צרכנית../images/Emo3.gif

לא רוצים פוסטינור..זה נוגד את המחשבה הנוצרית ועוד להשתמש בפרסומת על ערכים נוצריים שגויים בכדי לשווק אותה..פשיי לאן הגענו!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלמה שהוא יזום?../images/Emo3.gif

נראה לך יש מי שיפעיל מספיק לחץ בשביל זה..? או שזה מעניין אותו..? בכל מקרה..דומני שאם יהיה מספיק תלונות..ואולי יהיה ניתן להעביר מחאה בעיתונות..אז פרסומת זו לא תשרוד אפילו לשבוע

AlYahudii

New member
אם אפשר להשחיל הערה:

ראשית אני מודה, אין לי טלויזיה, ועל הפרסומת שמעתי מכם לראשונה. וזו דעתי: את בעלי הטלויזיה מעניינת רק השורה התחתונה - כסף. את הכסף הם מקבלים מהכנסות מפרסום, ובמקרים רבים, יש אינטרס לפרסם דוקא, בכוונה תחילה, פרסומת פרובוקטיבית. מי שעושה זאת מקווה להרוויח חשיפה בציבור בשל דיון שיתפתח בעקבות תלונותיהם של המתלוננים. אין עילה לתביעה יצוגית, יש - אולי - עילה לפניה לרשות הממונה מבחינת פגיעה ברגשות הציבור. לעניות דעתי, אתם צריכים לארגן פניה מאסיבית של אנשים למשרד היועץ המשפטי לממשלה בתלונה על פגיעה ברגשות של הנוצרים בארץ. יתכן כי כדאי לנסות ולרתום לעגלה את התומכים הלא-טבעיים דוקא, חברי כנסת יהודים-דתיים, שדוקא ירצו להראות כי הם מסייעים בפניות כאלו, למרות שלא מדובר בציבור הבוחרים הפוטנציאלי שלהם.

salt of earth

New member
הצעד הראשון שאנחנו עושים

שהיה מתואר במכתב המצורף בערבית הוא לעודד את האנשים לשלוח תלונה למדור התלונות באתר של הרשות השנייה לשידור, זה מה שאנחנו מסוגלים לעשות כפורום הוא פשוט להפיץ את העניין הזה בקרב נוצרים. הצעדים הבאים שאתה מתאר גם צריך לבצע אבל קשה לנו כפורום לעשות זאת
אני שלחנו את ההודעה לאנשי דת נוצריים והם יכולים דרך המוסדות הנוצרייים לעשות את הצעדים שאתה תיארת. באם הם כלכליים או משפטיים. אם אין לך טלוויזיה, אז אלפא שלנו צירף הודעה שבה ניתן לראות את הפרסומת.

My Rock

New member
בקשר לפרסומת המגונה

אני חדש בפורם , אבל ברגע שראיתי את הפרסומת הזאת בטלויזיה חשתי ברע, לא צריך לשתוק פשוט פרסומת פוגעת בכל אחד שמאמין בנצרות ובישוע.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifברוך הבא סלע..וסיבה למסיבה..../images/Emo45.gif

הגעת בגלל סיבה מעצבנת,קרי הפרסומת המגונה.. אך הרווחנו אותך פה.. ברוך המצטרף..ומקווה שתמצא פה מקום מתאים שתשהה בו..

אהלן סלע ברוך הבא../images/Emo8.gif

ספר קצת על עצמך, מאיפה אתה, בן כמה, איך הגעת לפורום?

salt of earth

New member
היי סלע ../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום. קבל
על הניק המאוד יפה שלך ... פשש איזה יצירתיות. ספר לנו קצת על עצמך

mikron

New member
כמו המקרה בדנמרק שציירו את מוחמד

עם זכור לכם המקרה שעיתונאים מדנמרק (אם אני לא טועה)ציירו את מוחמד עם בנות וכל מיני קריקטורות אחרות אז העולם הערבי(המוסלמי)רתח מזעם והיו ממש פרעות בהרבה ארצות ארופה-בצרפת במיוחד,והחליטו גם להחרים מוצרים דניים והיה בלאגן שלם.. התשובה ללמה העיתונאים ציירו את הקריקטורות היתה שזה זכותם וזו זכותה של העיתונות המערבית לצייר ולומר מה שהם רוצים.. כמובן מייד אחרי זה הקריקטוריסטים ממדינות ערב ישר ציירו קריקטורות של יהודים עם אף גדול וכל מיני תמונות שואה ועוד זבל מסגנון אחר. דעתי בנושא-שלחופש העיתונות והיתבטאות אמורה להיות צנזורה מינימלית כדי שזה לא יגרום למלחמה ושנאה,ופגיעה בכבודו של מאמין מסויים בדת מסויימת. לכן בהלחט יש לפנות לרשות השידור במכתב שמציין את העלבון ודרישה להסבר והתנצלות ושלעולם לא יעשו פרסומות כאלה כי הם מחרחרים שנאה וגיחוך על אמונתו של האחר.זו פגיעה בזכות לכבוד=שזה הזכות הבסיסית של כל אדם! ויש דרכים אחרות ליצור פרסומות מצחיקות ושנונות ומושכות את הקהל ולא בדרך של להשפיל ציבור מאמינים ואיזשהי דת.. ערב טוב.

salt of earth

New member
../images/Emo51.gif לך מאוד

אני מניחה שזה על השרשור של הפרסומת, אז המנהלת תתצטרך לשרשר אותך. כדי להגיב להודעה ספיציפית עליך פתוח לפתוח אותה ולמטה רשום: "הוספת תגובה" "הוספת תגובה מהירה" וכך ההודעה שלך משורשרת לשרשור. ותודה על הדעה, וברוך הבא לפורום

lion 7

New member
זה שונה

בארץ לא היה שריפות או מחאה כלל עולמית על הפרסומת נראה אותך עם פרסומת הפוגעת בציבור החרדי, לא מספיקה המחאה על מצעד הגאווה ?

למעלה