הוארך עד 1 בבוקר.

מ י ל ר

New member
מוזר שהם עושים SC בשעות הטובות של האמריקאים

בטח הם עכשיו משתגעים 0: אגב, ידוע איזה חפצי אנקס יהיו? בא לי משקפיים שקופות קבועות
נמאס לי כבר מהמראה של המשקפיים.. ואני לא יכול לעשות פרצופים

כלב חדש, "שיפוץ" של הסלון שיער [לא הבנתי את

זה כ"כ], חפצי ATT קבועים לחיות, סייל על האמרים וקופוני השיער, שקי מסוס, וחפצים חדשים קבועים. [משמע-לא משקפיים שקופות קבועות]

btekx

New member
תגידי אפשר 3 ציוד ל3 חיה מחמד?

כך זה מוסיף עוד 15 התקפה לא? אם כך אני חייב עוד פטרייה מחמד... או חיה אחר לתמיד...

btekx

New member
אוקי תודה

אבל לא אקנה עוד מגנט/שק אלא ציוד עוד ATT... בזבזתי יותר 80000 NX בשביל 6 ציוד ATT (3 לפטרייה שלי, ו3 לדרקונים של בישופ של אחי...) זה שיא ששלימתי הרבה כסף ביום אחד...

אני לא יודעת אילו בגדים יהיו

אבל יהיה כלב חמוד חדש. עם ציפור על הראש. ויהיו ציוד לחיות עם אטק ומג'יק אטק לתמיד (פראייר מי שקנה ל 90 יום). ויהיו תסרוקות חדשות והנחה על קופוני תסרוקות. הורידו את כמות התסרוקות המכוערות והעלו את כמות המבוקשות.... ויהיה סייל על הפטיש. במקום 8 וחצי אלף לשני סלוטים רק 5 וחצי אלף לשני סלוטים.

מ י ל ר

New member
SC

בעיקרון זה ביום רביעי, בזמן האחרון זה קצת מתפקשש להם. כול יום רביעי יש SC, בדיקת שרתים, תיקונים, מוסיפים חפצים ל-CS. פעם היום גם חוסמים האקרים, אבל היום מתמקדים ב-CS. D:

ניסית לאחרונה להסתכל על ה באן ליסט?

אפשר לחטוף סחרחורת בעיניים.... דווקא שמעתי שמלא מקבלים באנים לאחרונה אבל הצרה היא שעל כל דמות שמקבלת באן הם מכינים תוך שעתיים - 2 חדשות.

מ י ל ר

New member
אני לא אשכח שיום אחד

ביום שישי היה SC פתאומי ואחרי שחזר המשחק הווילד האקר נעלמו פתאום (הם היו עושים קראש מאפ מלא זמן) אבל עכשיו הכול חזר, נכון שאחרי הכאוס היה שוב חסימה של זה ואין יותר זימון BP או את הפסלים, אבל עכשיו הם מזמנים סתם מפלצות. יש הרי אתרים שמוכרים האקים, למה לא לקנות אחד כזה וחסום אותו כול שבוע? (יענו שנקסון יעשו את זה) הרי זה שכול פלצן יכול לעשות לך SC האקר (להספים את הוויספר) או בכללי את כול המפה, לזה התרגלנו, אבל יש עוד דברים שאפשר לתקן. כי בזמן שאת עובדת קשה על המזוס שלך, האקר עושה את זה בקלות. ושאת משקיע מהכסף שלך ($), הם מהמזוס עושים אנקס בקלות.. זה פשוט בדיחה, גם ככה כול ה-NX יקר (נו באמת קוביה רנדומלית עולה דולר וקצת, קוביה פרמיול עולה 3 דולר ויש לה 4רק 40% הצלחה (שעשיתי 2 ולא עבד לי על הכפפות :( ) ולהאקרים זה בכלל לא משנה. אז כן הם יכולים להתאמץ קצת יותר, כמו שחברת אפל יודעת להוציא עידכון גירסה לאייפון אחרי יומיים שיוצא פריצה. להלחם קצת יותר, זה הכול, זה מלחמה שלא תגמר גם ככה.

MadManIII

New member
שרשור ההי"מ

לא נועד רק בשביל "היום התקדמתי שתי שלבים, מצאתי שריון ברמה 50 והרגתי את זאקום"?

MomerS

New member
../images/Emo207.gifמאיפה אתם קניתם NX?

אני כבר מת לNX בשביל לעשות לי שיער יפה ואין לי מושג איך קונים.... ודווקא עכשיו שיש סייל...
מישהוא יכול לרשום לי איך הוא קנה NX אחרי סיום הקשר עם PBC?

למעלה