דרים מוסרת

לב יקר

New member
../images/Emo124.gifדרים מוסרת

שבשעה הקרובה אצל אודטה בערוץ 10 יהיה על חזיות במידות גדולות.למי שבא...
יקר

ראיתי והתפלצתי....../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif../images/Emo123.gif

760 ש"ח!!!!!!!!!!!!!! לסט של תחתון וחזייה. אין גבול לחוצפה.אין גבול. גל

הם מנצלים את הקטע...../images/Emo26.gif

שלא ניתן להשיג חזיות במידות גדולות בכל מקום אז הם מרשים לעצמם לעלות את המחירים. אותו הדבר בחנויות הבגדים. דרך אגב... נעים מאוד "רוקדת עם זאבים" מידיי פעם אני עוברת פה אבל לא כותבת.... מעכשיו אני כן!!!

Agalgala

New member
ניצול?! ../images/Emo123.gif ../images/Emo6.gif זו ממש מחמאה....

בתור מישהי שעוסקת ביבוא יכולה לחשוף קצת "סודות מקצועיים": 1. על כל פריט שנמכר במחיר הזה הם מרוויחים בערך 300% ויותר. עכשיו תוציאו את המחשבונים... 2. בתוכנית נציגת החברה טענה שיש חזיות בכל המידות. BULSHIT........... המידה המכסימלית היא D42 = D95. חצופים, אמרתי כבר?! מגל שהפיוזים שלה היום קפצו במיוחד.

DREAM111

New member
בכלל היו שם מידות גדולות../images/Emo35.gif

אני מאוד התאכזבתי מהתצוגה הזו. חשבתי נו באו ימות המשיח תהיה איזה דוגמנית עגלגלת נחמדה שתראה לנו שיש גם במידות גדולות. לגבי החזיות אז אולי יש אבל התחתונים הללו עד איזה מידה
ממש מאכזב ולא משביע רצון התצוגה הזו.

ראיתי את הפינה הזאת דקה/שתיים

אחרי שהיא התחילה - וגם זה לאחר טל' בהול מאמא שלי (שהוציאה אותי מהאמבטיה)ואמרה לי "תעבירי מייד לערוץ 10 עכשיו".... אז את הקדימון של התחתונים החמצתי. ממה שראיתי על השולחן ועל הדוגמניות הדחליליות שהציגו המידות הן קטנות באופן יחסי- חזיות ותחתונים כאחד. שוב, לא חותמת לך ב- 100%, אבל ב- 99.99%. חוץ מזה, 760 ש"ח לסט?! הלו?! איזה חג?1מי מת?! מה קרה?! עשיתי רע למישהו?! גל

לא ראיתי , אבל אמא שלי סיפרה לי

ישר על המחירים המופרזים... אז את האמת זה לא ממש עניין אותי אח"כ.

DREAM111

New member
חיפאית מעניין למה לא עניין

ככככככככככככככולה 760 ש"יח. לי יש את זה בכיס האחורי

DREAM111

New member
טוב לגבי מחירים יש חילוקי דעות

כרגיל. יש מי שתשלמנה מחירים כאלו לא אני בטוח אבל יש מי וזה נתון לשיקול אישי לדעתי שוב המחירים מוגזמים. אבל יש משהו אחר וגדול מכך שום דבר מהדברים לא נראה לי בכלל עולה בקנה אחד עם מידות גדולות. אם כל הכבוד מי מאיתנו תוכל ללבוש את אחד מזוגות התחתונים הללו? או החזיות הללו שדיברו כי הן במידות גדולות. לא היתה שם ולו דוגמנית אחת שהיתה יכולה לתת לי ולו שמץ של מושג מה זה מידה גדולה כי למראית עין שלושת הדוגמניות הן במידות רגילות למדי בגודל חזיהן.

למעלה