דיון

horse 1212

New member
../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

האם אתם חושבים שמגיע לכם סוס
למה
ולמי שיש סוס..למה אתם חושבים שאתם צריכים סוס
ואיך שכנעתם את ההורים לקנות לכם אותו
תהנו...

dressagelover

New member
אני

אני חושבת שכן כי אני כבר ברמה של אנשים שצריכים סוס וזה לא רק אני חושבת דיברנו עם המדריכה והיא אמרה... אבל אבא שלי לא חושב שמגיע לי...

Vintage Queen

New member
פפ ~משעם לי ~ אז אני יענה

השאלות האלו די מפגרות אז אני פשוט יגיד שקשקנו לי סוס כבר הייתי מוכנה לזה מבחינת הבנה בסיסית של טיפול וכאלו תמיד יש מה ללמוד ולחדש אבל זאת הייתה תקופה שכבר הייתי צריכה סוסה משלי ואבא שלי הבין את זה ועשה את מה שהוא חשב לנכון

Vintage Queen

New member
אבל חוצמיזה שכל הקנייה

היה נורא "בזמו הנכון במקום הנכון" הסוסה שלי לא עלתה הרבה וזה יחסית מציאה והוצאתי ממנה הרבה יותר ממה שחשבתי שאני אוכל... חוצמיזה שעברתי חווה והכל והייתי צריכה תסוסה הזאתי איתי =] אז קניתי אותה ולקחתי אותה

שירלי317

New member
אני

אני חושבת שמגיע לי סוס כי הגעתי למצב שאני יודעת ומוכנה להשקיע המון בטיפול, ותמיד יש מה ללמוד עוד, אבל אני רוצה לצבור גם ידע מנסיון... בנתיים יש לי עקרונית את הכסף לסוס מוכן בבית (אחרי כמעט שנה של בלאגן עם אבא...) אבל כל מה שנשאר זה למצוא את הסוס שמתאים לי (ומבחינת כסף לאבא..חח) והכל יהיה מעולה! אז דרך אגב, למישהו יש מושג על עוד סוסים למכירה?

S H I L G I

New member
זה קצת מסובך

אין לי את היכולות להגיע כל יום לחווה ולטפל [זה גם די קשור לכסף] אין לי תכסף לסוס.. אין לי זמן לבוא לחווה כל יום ולטפל.. האמת שזה די התחיל מזה שתמיד חלמתי שיהיה וגדלתי במן מחשבה שכשאני אהיה יותר גדולה יהיה לי סוס [גדולה=בערך בגיל הזה] ולאט לאט הבנתי שזה לא ילך..בעיקר בגלל הכסף וזה..ואז כבר התחלתי להפתח ולעשות עוד דברים עם עצמי וזה יצר מצב שגם אין לי זמן...

למעלה