דיון!

stary1

New member
../images/Emo55.gifמוזר..

לא חשבתי שנותנים לסוסים לא טהורים שמות כלכך ארוכיםP: *אהמ Egel litlle guner אהמ*

../images/Emo42.gifיש הרבה כאלה ויש גם טהורים

עם שמות קצרים (אממ למשל הסוסות מקופל- סנדי, מון...יש עוד כמה רק לא עולה לי עכשיו)

חובן

New member
אני ייענה גם

השיוך של הגזע להתמקצעות שלו היא שונה יש המון סוסים מקומיים שקופצים מעולה וכמו כן מלא סוסים גזעיים שהם נפילה מבחינת זה שהגזע שלהם הוא נחשב לאיכותי והם עצמם מאכזבים אז מה אני מנסה להגיד בחפירה הזא שלי היא שמה שמשנה זה אופי והפוטנציאל של הסוס בשטח ולא בתאוריה ברונו הזקן

PinkHorse

New member
פעם שאלתי את מוסי אם אפשר לאמן

פוני קטן לריינינג והוא אמר לי שאם רצון מהסוס ומאמן טוב זה אפשרי. בדיוק כמו שלדעתי כל סוס מסוגל ללמוד משהו ואפילו יותר. אני לא חושבת אפשר להגיד:"קוורטרים לא קופצים יותר מ100" לא כל קוורטר הוא נמוך ושמן. יש יוצאיי דופן-אם רגליים ארוכות ומבנה יותר אינגלישי. וכמובן שההפך בווסטרן.

fliperit

New member
קאיה התחרה פעם על פוני....:)

אבל כמובן שיש יוצאי דופן....

fliperit

New member
לא חושבת....

המדריכה בחווה שלי אמרה לי את זה אתמול כשרכבתי על פוני (ונראה לי שאני לוקחת אותו כפרויקט והופכת אותו לסוס ריינינג...אבל אולי אני אבחר סוס אחר)

olivia 4 ever

New member
כה אבל ... י

יש יוצאי דופן כמו בכל דבר ... אבל כל גזע פותח בישביל מטרות שונות .. תארי לעצמך הנובר שניכנס לעדר פרות או עושה ריינינג .. או אפסולה שהוא את 1.40 קשה לדמיין את זה

wildrider

New member
תאמת שאפשר.. לפני כמה שנים יובל

בורשטיין קבע את השיא הלא רשמי של קפיצה לגובה בארץ 195 וההפתעה היא שהוא עשה זאת עם פלמינו... מקומי..

למעלה