דיון!

גם נוני מאצלנו היא הדוגמא לזה..

היא חצי פונית חצי קווטרית..יש לה מבנה עקום ממש[בנויה על הקדמיות] ואין לה ידע בקפיצות והיא פשוט קופצת הכל! גם אם תשים לה מכשול שגדול עליה מבחינת הגובה היא תנסה לקפוץ אותו..זה רק בגלל שיש לה לב ענק.

ניצקוש

New member
אוךךךך.. אני פשוט מאוהבת בדבר הקטן

והכי חמודד הזהה!! אויששש עקומה מתוקה שלי

fliperit

New member
אתה רוצה להגיד לי...

שכשאתה מחפש סוס אתה לא מחפש "האנובר" גזעי, או טורברייד גזעי, או כל גזע אחר? אתה פשוט מחפש סוס? כשאני חיפשתי סוס ידעתי ב-100% שהוא יהיה קווטר, כי נכון שאפשר למצוא יוצאי דוופן....אבל גזעים הם לא משהו טבעי- הם פותחו במטרה מסויימת שהם מתאימים לה!

לא בדיוק

כשאני חיפשתי סוס לא ייחסתי חשיבות כזאת גדולה לגזע ולקטע של טהור גזע או לא, פשוט חיפשתי סוס קפיצות. נכון, לא הייתי הולכת לבדוק קווטר או ערבי - אבל כל סוס והשייוך שלו לענף רכיבה. פשוט חיפשתי סוס אז יצא שהסוס [
] שאני קניתי הוא טורברייד אבל לא חיפשתי טורברייד, ולא חיפשתי הנובר, ולא חיפשתי הולנדי חיפשתי סוס קפיצות ולא עניין אותי תעודות/טהור/לא טהור...עניין אותי שיהיה סוס קפיצות טוב, עם ידע לתת וכישרון.

MorH

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo174.gif למשל

תתפלאו אבל אני למשל עכשיו קופצת עם סוסה שהיא ברובה קווטרית ...

MorH

New member
יש מצב חח../images/Emo174.gif

עזבי אני עכשיו בתוך בועה משלי חח

S H I L G I

New member
יפה אמרת../images/Emo45.gif

אבל לא לשכוח שיש הרבה סוסים שמוכנים לתת באמת מהנשמה..וזה באמת בעיה פיזית שיותר קשה להם לקפוץ גבהים מסוימים וזה.. אני לא יודעת מה איתכם אבל סוסים שהם לא מגזע שנועד לקפיצות [למשל קווטרים] וקופצים בדיוק כמו וורמבלד למשל..זה מעורר בי מן הערצה והתלהבות כזאת..לא יודעת

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifווסטרן-קווטר../images/Emo99.gif:]

../images/Emo42.gifלווסטרן ברור שקווטר

או מקומי עם הרבה קווטר כי זה גם ברור שיש יוצאי דופן (כמו סידני, רוקיטה ואפילו עגל..)

למעלה