דיון חדש...

זאזו בל

New member
עצה...../images/Emo132.gif

כדאי לך לעשות שיעורים ולהתכונן למבחנים בהפסקות...ישר שאת מקבלת אותם תעשי...זה גם יותר קל (כי את בטוח זוכרת..) וגם אחר כך יש לך את כל שאר הזמן לעצמך!!! זה קצת מעצבן והכל כי מתבזבזות ההפסקות...אבל אם כבר הולכים לבית ספר אז כבר משקיעים את כל הזמן ואחר כך זהו!! בתכלאס לכל אחד מתאים משהו אחר... מקווה שיסתדר לך :)

charliebr

New member
בהפסקות??

למה משעמם לה בחיים שהיא תבזבז הפסקות טובות וחביבות לחלוטין על שיעורים ומבחנים??? תראה אולי לכמה אנשים זה יתאים פה אבל לאנשים שיש להם חברים זה לא כל כך יתאים... דעה אישית... חוצמזה שכמה זמן כבר לוקח לעשות שיעורים בבית?? תאמינו לי שזה מסתדר... אני גרה רחוק מהחווה שלי ועדיין מצליחה להכין שיעורים ולהתכונן למבחנים ועוד שיהיה לי זמן פנוי.... זאת לא כזאת בעיה...

OHIO

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בקשר להפסקות...

ובקשר לשאר הדברים.... גם אני גרה רחוק אבל אני מאמינה שאם אני אשקיע אני אוציא ציונים טובים ו.... יהיה טוב!!

זאזו בל

New member
אני לא עושה ככה...(בהפסקות)

אני סתם מעלה רעיונות...לא יודעת...כל אחד והדרך שלו...בעיקרון בסוף מסתדרים... מוצאים את הזמן...

oldenburg

New member
אני מסתדרת...../images/Emo6.gif

אף פעם לא הייתה לי בעיה של מבחנים ורכיבה על סוסים... אני לומדת טוב, ורוכבת בלי שום בעיות
לכל דבר יש זמן

מממ.. מכירה את זה.. שונאת כיתה י'!

פשוט... מתכוננים בכל הזמן שאפשר... ובאמת פחות על המחשב.. מממ. וזהו צריך לתכנן קודם ת'זמן..!

../images/Emo62.gif

הדבר הזה תלוי בעיקר בסדר העדיפויות שלך. לי השנה יש המון לחץ! המון, אבל הרכיבה חשובה לי יותר מהלימודים ובגלל זה אני גם רוכבת הרבה, וזה לא מונע ממני להצליח בלימודים והכל. אצלי זה הולך ככה: ראשון - רוכבת ועושה רק את השיעורים ליום שני שזה בדרך כלל לא המון. שני - לא רוכבת - מכינה את כל השיעורים שיש לי. שלישי - יום חופשי - רוכבת כמובן רביעי - רוכבת ומכינה שיעורים ליום חמישי רק חמישי - רוכבת ומכינה שיעורים רק ליום שישי שישי - עושה את כל השיעורים, לא רוכבת. אם יש לי הרבה שיעורי בית ביום של תחרות אני עושה הכל בשישי כדי שאני לא אתקע עם זה אחרי התחרות ושלא יהיה לי כוח. אם יש מבחן ביום שאחרי תחרות, אני מתכוננת ביום שישי וחוזרת ממש מעט על החומר ביום שבת. יכול לקרות מצב שאני לא אכין שיעורים או לא אתכונן למבחן בגלל רכיבה, כי לא יהיה לי זמן וכוח אחר כך, אבל לא יכול להיות מצב הפוך שאני לא ארכב כי יש לי קצת שיעורים או מבחן. זהו, אם רוצים אפשר הכל, במיוחד שאני כל יום חוזרת בשלוש וחצי הביתה ורק שמה ת'תיק בבית וטסה לאורווה.

אה ו....../images/Emo62.gif

ההורים הם לא בעיה בקטע הזה, זה מענין אותם אבל הם אומרים לי לעשות מה שאני רוצה, אני עושה את זה בשביל עצמי בתכלס, אם אני אקבל 30% במבחן הם לא יגידו לי לא לרכב וללמוד, הם בסדר בקטע הזה, זה בעיה שלי אם לא הצלחתי
. ולפני תחרות אני רוכבת גם בשישי, אבל פשוט מכינים את השיעורי בית אפילו אם אין כוח כי אחר כך בשבת עוד יותר לא יהיה לך כוח לזה.

לי התחרויות לא מפריעות ממש!

כי זה חמישי שישי שבת... רב הפעמים אז שיחמישי שישי אני לא נמצאת ואין לי ממש בעיה להשלים שיעורים... ממילא הכל קל בז'. ובקשר לרכיבה עצמה זה לא מפריע גם בגלל שאני תמיד משלימה שיעורים... קודם עושה שיעורים אחר כך הולכת לאורווה.

טוב רעות.. אני יודעת שאת ילדה מתקשה

אז אני ינסה לענות כמה שיותר ברור וכמובן בשפה שלך
אוקיי אז את יודעת שאני בכיתה י'.. ואני 5 פעמים בחווה כל שבוע!! פפפ אז כן גם עלי יש לחץ עצום במיוחד שיש לי איזה 20 מבחנים במחצית אחת מסכנה.. פפ ביום ראשון יש לי מבחן של 10 פרקים בתנ"ך ואין לי זמן בכללללל ללמוד!! היום לא היה לי זמן כי הייתי בחווה.. וגם מחר אני בחווה עד הערב.. ושלא נדבר על זה שיום שבת יש תחרות אז אני מקווה שיצא משהו בתנ"ך למרות שתמיד הייתי גרועה בזה... פפפ אם תעשי שעורים כל פעם ותקשיבי בשעור אז כבר יש לך את ה-70% של השעור.. מה שאומר שיש לך עוד 30% של למידה... ברגע שאת חוזרת על החומר הכול מתחיל להיכנס לך בחזרה לראש.. ואז אין סיבה שלא תצליחי חוץ ממקצועות כמו מתמטיקה שזה הכל תירגול והבנה.. שעורים אני או שאני מעתיקה או שאני עושה במקצועוחת החשובים.. שזה אמממ מתמטיקה ומה שבא.. ואם את תתאמצי את תסתדרי.. ואם לא תזכרי את החומר.. תמיד תזכרי שיש שליפייייים =)

למעלה