דיון חדש...

OHIO

New member
../images/Emo124.gif דיון חדש...

טוב... אז אני יודעת שזה כבר היה אבל לפני פוללל זמן... וגם לאור בעיה שיש לי נפתח את הדיון הזה שוב. אז קודם הבעיה שלי...
קיבלנו היום את הלוח מבחנים בבצפר ונחשו מה? אחרי כ-ל תחרות דרסז' יש לי מבחן...
נכון נחמד? מוזרר... אחרי כל התחרויות קפיצות אין לי שום מבחן ואחרי התחרויות דרסז' תמיד יש או בראשון או בשני מבחן ואם זה בשני אז זה מבחן גדול וחשוב כמו לשון... בקיצור, עוד לי סיפרתי להורים שלי ואני מקווה שאני בכל זאת אוכל לצאת לתחרויות אבל מכאן הגיע לי הרעיון לדיון- רכיבה ובצפר. איך אתם מסתדרים עם שני הדברים? עבודות, בחנים וכאלה. מה קורה אם יש לכם מבחן חשוב אחרי תחרות כמה פעמים בשבוע אתם בחווה ומתי אתם מספיקים לעשות שעורים וכאלה.. אין לי עוד שאלות אבלל שכל אחד יענה ויוסיף משו.

Sweet SuGaR

New member
חחח נו... אפילו המורים מבינים

שקפיצות שולט!!! חחח סתם... אמרתי לך כבר מה אני חושבת... חוץ מזה "בתור מדריכה בצופים" חח סתם אבל זה שאתה לחוץ הדברים מסתדרים לך הרבה יותר טוב והזמן שלך מתוכנן....

TauraMan

New member
עזבי מבחנים זה שטויות..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לנו יש ערב ח"צ (ערב של השכבה הצעירה) שאנחנו מארגנים לפני כמעט כל תחרות
בעקרון את יכולה להביא את החומר וללמוד קצת לפני ואחרי המקצה שלך סתם שאת יושבת מסתכלת על אנשים הרי תחרויות זה ארווווווווך.. ואת יכולה גם ללמוד באוטו בדרך.. שיעורים אני עושה בזמן שיעורים אחרי נגיד יש מתמטיקה בשעה השניה ואני באנגלית בראשונה אז אני בזמן אנגלית עושה במתמטיקה... אם יש מבחנים חשובים אז אני הולכת ללמוד עם חברות ב8-9 כזה עד איזה 11 כדי שאני אוכל גם לרכב באותו יום... שרוצים הכל מסתדר! *מחזיקה אצבעות* שההורים שלך יגלו הבנה

charliebr

New member
זה ממש לא בעיה

כאילו אני יודעת שתחרויות דרסז' הם שעות אבל עדיין יש לך את כל הערב ללמוד ואם לא בא לך ללמוד אחרי תחרות תלמדי ביום שישי.... חחח לא תהיה לך בעיה.....

OHIO

New member
חחחחחחח גאון... ../images/Emo6.gif

רואה... המוח כן עובד לפעמים אבללל לא מספיק- ביום שישי אני בחווה, רוכבת ומכינה את הכל: מנקה ציוד, עושה צמות לסוס במקרה שאין לי כוח לעשות ביום שבת בבוקר ו... אין מתי

Sweet SuGaR

New member
גם היא עושה אותו דבר

אני אומרת לך את תראי שיסתדר לך על הזמן... תיהיי פחות על המחשב ויותר מול הספרים

OHIO

New member
פפפפפפ......./images/Emo4.gif

ההורים מסכימים שאני אתחרה... השאלה, אחרי שהם יראו את הציונים של המבחנים האלה מה יהיה....

charliebr

New member
אותו דבר??

חחח מי שמכיר אותי מהחווה יודע שהציוד שלי זוכה לניקוי פעם בשנתיים בנס וצמות??? מתי ראית את הסוסים שלי עם צמות?? חחח לא נורא רעות יהיה טוב לנקות ציוד לוקח בדיוק 5 דקות וצמות לא לוקחות כל כך הרבה זמן.......

OHIO

New member
חחחחחחחחחחחח הציוד שלי כבר לבן!!

חחחחח אתמול ניקיתי אז מגיע לי ח"ח
חוצמזה... לאנשים מתקשים כמוני לוקח הרבה זמן לעשות צמות... ומי שמכיר אותי יודע שהכל אני עושה לאאאאאאאאאאאאאט ואני מטפלת בסוס הכי טוב שאפשר אז גם זה לוקח הרבה זמן
ו.... נקווה שיהיה טוב.....!!

charliebr

New member
אויש נו!

כמה זמן כבר ייקח לרכב ולטפל בסוס??? 4 שעות?? אז נגיד שבימי שישי את באה יותר מוקדם נגיד ב3 אז ב7 את כבר סיימת ויש לך את כל הערב להתכונן וכו' וכו'.....

OHIO

New member
חחחחחחחחחח את לא מכירה אותי....!

כל דבר לוקח לי שעות ויום שישי בערב... להתכונן? איייייייכ יותר גרוע מללמוד בהפסקות

charliebr

New member
מה לעזאזל יש לך להתכונן??

חח אני יודעת למה אבל אם ואיך וזה וגם לא בטוח בכלל.. חחח בטח את לא יודעת על מה אני מדברת חחחח סתאםםם אפשר לחשוב כאילו מה עושים?? חחח איך שבא לך...

charliebr

New member
כן! למה כמה שעות לוקח לך?? אני פעם

בדקתי על השעון משהו כמו 5 דקות... אם את משקיעה אז ברור שיותר...

את מדברת על כ-ל הציוד?../images/Emo62.gif

זה לא נקרא לנקות זה נקרא ללכלך... אם את רק עוברת על זה,זה לא ממש לנקות, הלכלוך רק יידבק לזה עוד יותר.. ולא לוקח לי שעות אבל לוקח לי קצת יותר מ-5 דקות.

TauraMan

New member
בשביל מה צריך צמות?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אחחחח.. דרסז'ניקים זה עם מוזר..
לנו יש מזל ולא לומדים יום שישי אז לפני תחרות נמצאים באורווה כל היום.. תציאי לבית-ספר שלך את זה

Vintage Queen

New member
אני היום

מתחילה ב9 ומסיימת ב11 ו-40 ואני ולידר יורדות בחווה אל תשאלו אותי למה אני ערה כל כך מוקדם אם אני מתחילה מאוחר אין לי מושגג

GR££N woMAN©

New member
יש לי תשובה מטומטמת אבל זה באמת...

אני לעומתך בכיתה ח' אבל... אני אפ'פעם לא מכינה שיעורים, אני מעתיקה בכיתה או שעושה לפני שהמורה באה לכיתה... אני לא מתכוננת למבחנים כי אני חושבת שאם לא הקשבת בשיעור אין סיכוי שתצליחי לזכור את כל החומר.. אני לא מקשיבה בשיעורים כל כך אבל עדיין יוצאים לי ציונים די טובים... 86 במתמטיקה ועוד שרבתי עם המורה מתחילת שנה זה טופ? או רע? אני ב-א'2 לא לשכוח..
מה לעשות יש אנשים מוכשרים בעולם... סתם... אני לא מוכשרת בכלל.. בקיצור! מממממ... אין מה לעשות.. את תיראי שעם הזמן הדברים יתארגנו לבד... אין לי יותר מה לכתוב...
בהצלחה בכל מקרה.. ביייי!!

למעלה