ברוכים הבאים לפורום

יובלוש26

New member
הייוש אני חדשה =)

אממ קוראים לי יובל.. ואני בת 12 וחצי :)) אממ איזה חרא שמצאתי תפורום רק עכשיו שהתוכנית כבר נגמרה.. אין עוד עונה נכון? ואממ לידע כללי אני אהבתי את : כמובן, ג'ון ג'ונסון! קווין אוסבורן, האנטר, מאט, ובארור שגם את קווין פיק :p חח אממ אין עוד עונה נכון? :( ממש חבל כי זו תוכנית מדהימה.. חח

TuTyBoP15

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני חדשה.. אפשר להצטרך נכון
אמממ.. יצא לי המון פעמים לראות גבר גבר וכל פעם שיש אני תמיד רואה אבל אף פעם לא ראיתי ת'3 פרקים האחרונים ורק עכשיו ראיתי שכתבתם שמי שניצח זה ג'ון ג'ונסון ודווקא הופתעתי כי כל המבקרים שם אמרו שיש בו דברים לא טובים והשיניים ובלה בלה בלה ואני תמיד אמרתי שהוא הכי חתיך וזה והוא צריך לזכות.. אז אני שמחה
אממ... אני רוית בת 15 ו...זהו.. לדעתי בסדרה הכי חתיכים הם קווין פיק שהוא סקסי ברמות רצחניות ביותר וכמובן ג'ון ג'ונסון השווה
מקווה להשתלב

חדשה! ../images/Emo9.gif

אהלןן קוראים לי ספיר אני בת 15 עוד 26 ימים
ואני חדשההה ומתה על ג'ון

AlisA123

New member
היי אני חדשה

היי קוראים לי אליסה אני חדשה פה. אני חולה על קווין פיק ורציתי לשאול אם תוכלו להביא לי חומר עליו אם הוא פנוי איפו הוא נולד דברים כאלה. כי אני לא מוצאת כלום באינטרנט

ג ו ל ש ש

New member
חדשהה!!

היי אני חדשה קוראים לי גל אני בת 15 מאשדוד ואני חולה מתה שרופה על קווין פיק=שלמות ועל מאט=שלמות!!

חדשה פה שלום לכולם!../images/Emo24.gif

כבר רשמתי הודעה אבל שכחתי להגיד שאני חדשה חח
אז אני ליאל בת 17 נעים מאוד בכל מיקרה אני אוהבת את ג'ון ג'ונסון ואת טייט אני לא מבינה למה מלא אוהבים את קווין פיק לא אוהבת את הפנים שלו בכל מיקרה חחח שלום לכולם

טוב, אני רוצה להיות חברה רישמית!

גם ככה אני נכנסת לפורום כל הזמן אז... אני דניאל, -לא מגלה בת כמה אני!- נראה אם תנחשו לבד... אממ אני גרה במושב תקומה, זה בנגב.. אני לא כזאת מעריצה של התכנית אבל יש פה אחלה פורום עם אנשים נחמדים ותמונות מדהימות.
יש למישהי פה בלוג בתפוז? אם כן תגידו לי כי אני צריכה עזרה עם הבלוג שלי...

חדשה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

הייי,קוראים לי נועם,ואני הכי אוהבת את קווין פיק
חבל שהוא היה מושתל,הוא הי צריך לזכות

SuperKeren

New member
היי אליסה!

ברוכה הבאה
חג שמייח
אני לא יודעת אם הוא פנוי או לא, כי כמו לרוב הבנים שהשתתפו בתכנית, לא מצאתי אתרים עליהם
. הוא גר בפורט לאודרדייל - פלורידה. אולי גם נולד שם, לכי תדעי. סורי שאין לי הרבה מידע, אבל אם זה היה תלוי בי....
ברוכה הבאה, שוב, ותהני פה בפורום

SuperKeren

New member
../images/Emo24.gifשמחה שהחלטת להצטרף סופית../images/Emo70.gif

כתוב לך בכרטיס שאת בת 16
, כן? אני קרן, שבוע הבא 17
, וברוכה הבאה
ואם את צריכה עזרה, לי יש בלוג ואת מוזמנת להתכתב איתי או ב
פה, או במסרים
.

SuperKeren

New member