חחח נכון כינוי שולט?? חחחחחח
S SuperKeren New member 5/10/05 #7 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני קרן. ברוכה הבאה לפורום, אני מקווה שתשתלבי מהר, שתהיה לך גלישה נעימה, ושנה טובה דווקא ברגעים אלו משודרים הפרקים האחרונים של הסדרה בערוץ הוֹט 3. ואם פספסת, תמיד תוכלי לצפות בהם בVOD שלך!
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני קרן. ברוכה הבאה לפורום, אני מקווה שתשתלבי מהר, שתהיה לך גלישה נעימה, ושנה טובה דווקא ברגעים אלו משודרים הפרקים האחרונים של הסדרה בערוץ הוֹט 3. ואם פספסת, תמיד תוכלי לצפות בהם בVOD שלך!
S SuperKeren New member 2/10/05 #4 היי יובל!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום, ואלי סדר השידור הראשון של הסדרה נגמרה, אבל אני בטוחה שתשמחי לדעת ששידורים חוזרים יהיו! כל הסדרה - מההתחלה ביום שלישי (4 לאוקטובר) החל מ14:35 בערוץ הוֹט 3! שתהיה לך שנה טובה, השתלבות מהירה וגלישה נעימה!
היי יובל!../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום, ואלי סדר השידור הראשון של הסדרה נגמרה, אבל אני בטוחה שתשמחי לדעת ששידורים חוזרים יהיו! כל הסדרה - מההתחלה ביום שלישי (4 לאוקטובר) החל מ14:35 בערוץ הוֹט 3! שתהיה לך שנה טובה, השתלבות מהירה וגלישה נעימה!
S SuperKeren New member 9/10/05 #45 ../images/Emo124.gifברוכים הבאים לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif חדשים בפורום ברוכים הבאים, כולכם !
../images/Emo124.gifברוכים הבאים לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif חדשים בפורום ברוכים הבאים, כולכם !
K Kevin Peak New member 9/10/05 #46 היי אני חדשה =] קוראים לי בר.. ואני מתה על קווין פיק ובנחמין רוחס....... מישהו יוע מה התאריך לידה של קווין?
היי אני חדשה =] קוראים לי בר.. ואני מתה על קווין פיק ובנחמין רוחס....... מישהו יוע מה התאריך לידה של קווין?
S SuperKeren New member 10/10/05 #48 ../images/Emo24.gifהיי בר, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני קרן, ברוכה הבאה לפורום הוא נולד מתישהו בסביבות מאי...הוא מזל שור.
../images/Emo24.gifהיי בר, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני קרן, ברוכה הבאה לפורום הוא נולד מתישהו בסביבות מאי...הוא מזל שור.
S SuperKeren New member 10/10/05 #49 שלום שלום../images/Emo9.gif! ברוכה הבאה לפורום, עכשיו כשאת מכירה אותו אני קרן, עוד מעט 17 מחולון. מה אית? שם? מקום מגורים? מי הפייבוריט שלך?
שלום שלום../images/Emo9.gif! ברוכה הבאה לפורום, עכשיו כשאת מכירה אותו אני קרן, עוד מעט 17 מחולון. מה אית? שם? מקום מגורים? מי הפייבוריט שלך?
מ מאירה לבנה New member 11/10/05 #54 היי../images/Emo163.gif אני יעל, ראשון לציון..14 וחצי.. יש לי כמה..חחחח הגדול זה ג'ון ג'ונסון..וגם האנטר אהבתי את התצלומים שלו..
היי../images/Emo163.gif אני יעל, ראשון לציון..14 וחצי.. יש לי כמה..חחחח הגדול זה ג'ון ג'ונסון..וגם האנטר אהבתי את התצלומים שלו..