אני לא חושבת אני בטוחה יה סטופיד!!! שיהיה לי זמן אני ישתעשע אתכם . אני כרגע ביזי.
ג גרייס של הצאט New member 11/9/05 #38 אני לא חושבת אני בטוחה יה סטופיד!!! שיהיה לי זמן אני ישתעשע אתכם . אני כרגע ביזי.
פ פלפלת של הצאט1 New member 11/9/05 #41 סעמק גרייס אין לך פה ...פתחי עליהםם WOW גרייס תפתחי את הפה שלך ..את נותנת לגברים להוציא אותך כזאת קטנה ? סינבאד ויום מקסים אוליי אתם ביחד ? ? חחחחחחחחחח תזמינו אותי לחתונה ? ? אני יעשה שמייח מבטיחה ואיי איזה עולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סעמק גרייס אין לך פה ...פתחי עליהםם WOW גרייס תפתחי את הפה שלך ..את נותנת לגברים להוציא אותך כזאת קטנה ? סינבאד ויום מקסים אוליי אתם ביחד ? ? חחחחחחחחחח תזמינו אותי לחתונה ? ? אני יעשה שמייח מבטיחה ואיי איזה עולם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ג גרייס של הצאט New member 11/9/05 #43 חחחחחחחח זה אותו אחדדדד את קולטת שהבנאדם מסכן אין לו חברים. הוא נכנס בכמה ניקים החסר ביטחון הזה. מרחמת עליך יה קקה שים שים תמונות שלך נראה מה אתה שווה .או שבעצם עדיף שלא. יה פה ג'ורה. במציאות הייתי קורעת אותך אם היית מדבר אלי ככה. יה עבריין מקלדת.
חחחחחחחח זה אותו אחדדדד את קולטת שהבנאדם מסכן אין לו חברים. הוא נכנס בכמה ניקים החסר ביטחון הזה. מרחמת עליך יה קקה שים שים תמונות שלך נראה מה אתה שווה .או שבעצם עדיף שלא. יה פה ג'ורה. במציאות הייתי קורעת אותך אם היית מדבר אלי ככה. יה עבריין מקלדת.