בקיצור ר ר ר

../images/Emo124.gifבקיצור ר ר ר

סינבאד מת לגרייס על התחת,בהתחלה הוא התחיל איתה בפורום ביפה ואז שהוא ראה שלא הולך לו איתה הוא עבר לקלל אותה
פלפלת ראתה שכבר אנשים מתחילים פה לתפוס שהיא חשה לה יותר מדי,וכולם יצאו עלייה...היא נכנסה למשבר מיסכנה עשתה 1000 ניקים נוספים בתפוז והביאה איזה ידיד מהבלוגים ורשמה לעצמה מכתבי הערצה
וגרייס...גרייס הכי נחשה,בשקט בשקט היא זוממת כאן משו

חחחחחחח

סינבאד חולה עליי רק אתמול בכה לי בטלפון שהוא רוצה להפגש איתי חחחחחחחחחח נשבעת באלוהים

sinbad69

New member
גרייס

נראה לי שאת מאוהבת בי. גרייס איך אפשר להתאהב בזנזונת?

sinbad69

New member
גרייס

לפחות גיליתי שאת גם דפוקה. זה שבחור זיין אותך זה לא אומר שהוא אהב אותך. גרייס יש שני סוגים של בחורות.בחורות לחתונה ובחורות לשעשועים. את בחורה לשעשועים.וזו עובדה שתאלצי להתמודד איתה כל החיים.

sinbad69

New member
גרייס

בשביל לרדת ממך צריך קודם לעלות עלייך כמו שאת אוהבת. אבל זונות זה מגעיל אותי. ואל תגידי לכל העולם שיש לי את הטלפון או המסנג'ר שלך. לא מתאים לי שיחשבו שאני הולך לזונות.

sinbad69

New member
גרייס

לא יפה להשבע סתם. אם רוצים להזמין אותך מתקשרים למכון ליווי ואת מגיעה כמו גדולה.חחחחחחחחח

אני יכתוב את הקצרה שלי..יותר מעניין

א .סינבאד נמצא בארון .... והוא בעצם מלבין את עצמו על כך שהוא נותן להבין לכולם שהוא " מת " ל גרייס על התחת ... ב .קקטוס סתם דסלקט שמשעמם לו בחיים אז הוא מחפש על מי לרדת ואיפה להעביר את פאקינג ימים הנוראים שיש לו בחיים .. נ.ב ---- > חיי בסרט שלכולם פה משועממים כמוהו ויש להם מליון ניקים ג. יום מקסים לכולם ... ילד בן 15 ששכל זה לא הצד החזק שלו ... כאילו ...כשחילקו שכל הוא הלך לאיבוד באיזה גבעת מכוערים ורק צעקקק הצילו ...
חבל עליו וכמובן וכמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ד.פלפלתתתתתתת המלכה של אזור חיפה והצפון
אוהבת אותכם

sinbad69

New member
פלפלת נשמה

פלפלת את משתפרת מאוד עם שגיאות הכתיב שלך. אך שי לך בעיה של דקדוק.הכל היה יפה עד ששמתי לב לכותרת שלך. כותבים אני אכתוב ולא אני יכתוב. שטויות את רק 5 שנים בארץ.חחחחחחח סקס למדת פה גם לכתוב בסוף תלמדי. נ.ב אין לי בעיה עם הומואים או עם קוקסינלים וכו' אך לצערך מאמי אני חולה על נשים. המקסימום שאני יכול זה ללחוץ יד לגבר אפילו אני לא מחבק. פלפלת תתגברי על זה שאת לא הטעם שלי.חבל על שיברון הלב שלך.

sinbad69

New member
פלפלת

שאני אצלך בבית את אומרת לי כנס לארון ההורים שלי יתפסו אותך. עכשיו את אומרת לי צא. תחליטי כבר.מה אני פומפה?חחחחחחחח

חחחחח רק אותך אני יכניס אליי הבית

ועם כבר אני יגיד לך צא מהבית ... חחחחחחחחחחחחחחח לא מהארון בעעעעעעעעעע

sinbad69

New member
פלפלת מאמי

אל תשתמשי באות י' רק בא'.(אני מקבל א' הוא מקבל י') אני אמצוץ את הזין הזקור שלך,אני אלקק את הביצים שלך,אני אבלע את הזרע שלך,אני אלטף את הטוטה שלי, אני ארטיט את הדגדגן שלי ובסוף אני אגמור לך על הפנים כמו שאתה אוהב.חחחחח שמדברים איתך בשפה שלך את לומדת מהר.חחחח

עזוב היא בקושי מדברת עברית

פאק עוף ?? עדיף שתתמקדי בשפת הסימנים : כששמים לך ידיים על הכתפיים, זה סימן לרדת..... כשמושכים לך בשיער, תמשיכי למצוץ.... כשמקיאים לידך, זה מהסירחון שנודף ממך.... את מכירה את הסימן של אין כסף קטן עבור שירותייך ? ויש את הסימן של תכסי את הפנים כי את מבהילה

למעלה