הנה הוא שם---------->הולך על גחלים
ס סנדי32 New member 28/10/02 #42 שולינקה כל הזמן אני שואלת את עצמי מי זה באבא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שולינקה 27 New member 28/10/02 #43 הלווווווווווווו,,,,,סנדייייי כאילו גרררררררררררר,,,,, את לא יודעת,,??????? עוף החול,, על משקל מאמא עוף,, עוף החול,, באבא עוף,,, הבנת,,???. תצטרפי אלינו,,
הלווווווווווווו,,,,,סנדייייי כאילו גרררררררררררר,,,,, את לא יודעת,,??????? עוף החול,, על משקל מאמא עוף,, עוף החול,, באבא עוף,,, הבנת,,???. תצטרפי אלינו,,
ש שולינקה 27 New member 28/10/02 #46 למי השאלה,,,??? ומי בסדר,,????? ותשקול את התשובה פעמיים,, לפני שתענה,,, ראה הוזהרת,,
ע עוף ה חול New member 28/10/02 #47 למה פעמיים ????? והשאלה היתה לסנדי על ההיא שהלכה להשקות את העציץ ואצלנו בכלל בנתיים סוגרים את המים
נ נקודה למחשבה האחד New member 28/10/02 #48 לא יותר קל לשאול את כל השאלות במכה אחת מבלי להתמרח? סתם סתם מעבירים פה את הזמן לפחות תדברו שנבין פה כולם
לא יותר קל לשאול את כל השאלות במכה אחת מבלי להתמרח? סתם סתם מעבירים פה את הזמן לפחות תדברו שנבין פה כולם
ע עוף ה חול New member 28/10/02 #49 צודקת נקודה האמת ..... שאם הייתי באמת מבין...... הייתי יכול לספר אבל......
ש שולינקה 27 New member 28/10/02 #53 ומאחר ו,,,, אתה סתם נקודה,, את תגובתי ,, לא תקבל,,, באבאאאאאא,,ממשיכים??????