באבאאאאאאאאא,,,,,,,, איפה אתה,,,,,,?????
ש שולינקה 27 New member 28/10/02 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,,,,, צוחקתתתתתתתתתתתתתתתת,,,,, אני יודעת מי אתההההההההההההההההההההה,,,,
ע עוף ה חול New member 28/10/02 #5 אני פה , אני שם בעיקר שקוע בכתיבת נהלים לאבטחת איכות בעוד יומיים בקורת 9001-ISO לפי הנוהל החדש ואני ........ עדיין במהדורה הישנה
אני פה , אני שם בעיקר שקוע בכתיבת נהלים לאבטחת איכות בעוד יומיים בקורת 9001-ISO לפי הנוהל החדש ואני ........ עדיין במהדורה הישנה
מ מיכל31 New member 28/10/02 #6 עופצ´יק גם לכם ?????? בזה הרגע הזכרת לי שאני חייבת לחזור לעבוד ויפה שעה אחת קודם.
ע עוף ה חול New member 28/10/02 #9 מה שטוב ב-ISO זה שתמיד אני מזניח אותו עד לביקורת הבאה והם לא מפספסים ועד שאני כבר מוכן ומסודר הם משנים גרסה ומעדכנים את הנהלים וסחבק צריך להערך מחדש יום רביעי הגורלי
מה שטוב ב-ISO זה שתמיד אני מזניח אותו עד לביקורת הבאה והם לא מפספסים ועד שאני כבר מוכן ומסודר הם משנים גרסה ומעדכנים את הנהלים וסחבק צריך להערך מחדש יום רביעי הגורלי
S sahr12 New member 28/10/02 #7 אם אתה צריך מישהו למבדק פנימי... דבר אליי....חחחחחחח בוהריים עופיוני..
ש שולינקה 27 New member 28/10/02 #13 מה אסמן,,,??../images/Emo127.gif ????? אממ,, אוקיי,, דווקא עלה לי משהוא אחר בראש,,, אבל,, יפה השתיקה,, הלא?
מה אסמן,,,??../images/Emo127.gif ????? אממ,, אוקיי,, דווקא עלה לי משהוא אחר בראש,,, אבל,, יפה השתיקה,, הלא?
ש שולינקה 27 New member 28/10/02 #17 צר לך,,,?? לגניקולוגים יש מכשיר כזה,,, שנראה כמו מקור ,,, חשבתי שאולי,,,,, האמת,, שתיתי רק כוס מים אחת,,, וגם,,, לא אכלתי כלוםםםםםם,,, סתם פתאום עלה לי בראש,, איזו מחשבה עסיסית ,, על איזה סטייק,,,
צר לך,,,?? לגניקולוגים יש מכשיר כזה,,, שנראה כמו מקור ,,, חשבתי שאולי,,,,, האמת,, שתיתי רק כוס מים אחת,,, וגם,,, לא אכלתי כלוםםםםםם,,, סתם פתאום עלה לי בראש,, איזו מחשבה עסיסית ,, על איזה סטייק,,,