א-------ה

אאההה , את תהיי בסדר../images/Emo13.gif

את יכולה להציע לעזור לה לארוז את המזוודות כדי להעביר את הזמן

טל ר

New member
אני מסתדר מצויין עם האמא של אשתי

אבל היא עם אמא שלי - ירחם השם. טל.

BillB

New member
ככה בדיוק זה אצלנו

מבחינת שיחיה - אמא שלי יכולה לעבור לגור איתנו. מבחינתי - שאמא שלו תעבור לגור בזאיר.

../images/Emo6.gifהפתרון פשוט

ב"מקרה" תשאירי את המסך פתוח על השרשור הזה ותני לה קצת לגלוש באינטרנט...

sashkashurik

New member
גם לי מצפה ביקור כזה ../images/Emo5.gif

אי שם בסוף יוני-תחילת יולי. וחמותי מתכוונת להיות פה שבועיים וחצי!!!!!!!!!!!!!!! בפעם אחרונה היא הייתה פה יומיים וחצי, כמעט השתגעתי, למרות שלא היה שום תינוק, בעלי לקח חופש והסתובבנו לנו בכל מיני מקומות, עדיין היא עשתה לי בלאגן שלם בבית וניקיתי אחריה שבוע. מבחינתה זה לא בלאגן, אלא עזרה. חוץ מזה, שהיא מביאה כל-כך הרבה דברים, רובם שטויות שצריך לזרוק ואחר כך צריך באמת לעבור על כל הדברים האלה ולזרוק אותם, ועוד הרבה דברים... הפעם גם יהיה תינוק, אני גם לא הולכת לעבוד, גם בעלי לא יוכל לקחת חופש כזה ארוך, בקיצור, מצפה לי חוויה לא מהעולם הזה...
והיא אפילו לא יודעת עברית, כך שלא אוכל להשאיר את השרשור הזה פתוח "במקרה"...

BillB

New member
יש לי שאלה...

אם יש פוטנציאל ידוע מראש לפיצוצים, אתם לא מעדיפים מראש להתמודד איתו על ידי שיכון האורחים במלון? לנו זה קל יותר כי אצלנו באמת אין כל כך מקום לארח לזמן ארוך (לא שזה מפריע לאנשים לשאול אם אפשר...), אבל אני תמיד תוהה למה אנשים בוחרים להגיע לפיצוץ, לקטר לפני הביקור, תו"כ ואחרי, במקום מראש להציע מלון? נכון, זה יכול להיות חומר נפץ לכשעצמו, אבל לא עדיף פיצוץ לפני הביקור על כל הסבל באופציה השניה?

טל ר

New member
כי אנחנו בני אדם

זה עדיף בהרבה, אבל לפעמים דוחים את הפיצוץ עד שאי אפשר יותר, ומשכנעים את עצמנו שיהיה בסדר, שהם יהיו בסדר ואנחנו נהיה בסדר, אבל בסוף מגלים שעולם כמנהגו נוהג, ואף אחד מהצדדים לא בסדר. טל.

sashkashurik

New member
אצלנו שני חדרי שינה

שאחד הוא כאילו בשביל האורחים, ויש סלון באמצע, כך שאנחנו לא כל-כך יכולים להציע מלון. מה גם שבאים כאילו לעזור לי עם התינוק, ובשביל זה לא נשארים במלון...

טל ר

New member
זו הבעיה עם כל הכאילו

שכשמישהו באמת בא (לא כאילו), ומתארח בדירתך, נשארת לך כאילו פרטיות, ואם ההוא רק כאילו מתחשב ולא מבין שהוא הולך על ביצים, ולא באמת עוזר עם התינוק (אלא רק כאילו), אז באמת עדיף לולא היה גר אצלך. הבעיה המשמעותית היא הקלות הבלתי נסבלת בה מישהו "בונה" על חדר השינה שלך כמלון. דברים כאלו יש לשאול ברחל ביתך הקטנה, ולא להניח שברור שאת מרשה. טל.

sashkashurik

New member
אצלי זה קצת אחרת... ../images/Emo9.gif

בעיקרון, אני בחורה שגדלה במשפחה גדולה, ומאוד אוהבת אנשים סביבי. כמובן, קצת בודד בסן דייגו, מה גם שכולם גרים איפשהו בחוף המזרחי (או בישראל, או ברוסיה), ותמיד הזמנו אנשים לבוא אלינו לביקור. תמיד אמרנו להם, הנה, יש לנו חדר שינה נוסף, אתם יכולים להתארח. אף אחד לא בא, חוץ מאימא של בעלי ואבא שלו. (הם גרושים). אבא שלו אף פעם לא רצה להישאר איתנו, הוא תמיד מעדיף מלון, אבל כשאימא שלו באה, זה היה פשוט סיוט! זו הייתה פעם ראשונה שהיא התארחה אצלנו (עד אז אנחנו היינו מתארחים אצלה), ולפני הביקור שלה, ככה לתומי חשבתי שאני אסתדר, שזה סך הכל, הבית שלי, ואני קובעת חוקים פה. YEAH, RIGHT. כמו דיקטטורית עם מנוע בתחת (סליחה, אבל היא יותר מדי אנרגטית) היא הגיע לפה, השליטה פה את ה"סדר" שלה תוך 3 דקות, ואנחנו עשינו כל מה שהיא אמרה לנו. זה הגיע אפילו עד כדי כך שהיא אמרה: עכשיו אני הולכת לראות טקס האוסקר, ולבשל לכם ארוחת צהריים. כדי שלא תפריעו לי, אתם הולכים ללכת לסרט. הסרט הוא זה וזה והוא מתחיל בשעה זאות וזאת, אז קדימה! לא אמרנו מילה והלכנו לראות את הסרט שהיא אמרה לנו בשעה שהיא אמרה לנו...
וזה לא רק אני, זה גם בעלי, שהוא הבן שלה!!! בקיצור, כשיהיה תינוק, אני לא יודעת איך אסתדר. כנראה שאבלה את השבועיים האלה אצל פיצי פיצי (בחורה מהפורום למי שלא יודע)...

iris mom of two

New member
כל כך מבינה

ההורים שלי עזבו לפני שבוע (שבועיים מאצלנו). אפילו שהיה ביקור מוצלח טוב היה כשעזבו. חמותי למזלי גרה קרוב, כך שהביקור הכי ארוך הוא 5 שעות, וגם זה לפעמים יותר מדי (אבל מתראים כל שבוע). זה יותר קל ככה. לצערי היא עוברת לאוסטין, מה שיגרום לביקורים של חודשים (מחולקים ביני לבין גיסתי). מה עוד שבדיוק קנינו בית שיהיה בן 4 חדרים כך שעם חדר אורחים אף פעם אין לנו תירוץ של אין מקום.

תגידו, זו רק אני

שלא מסוגלת להסתדר עם אמא שלי עצמי?? כל מה שאת מתארת מתאים בול למפגש ביני לבין אמא שלי. כשהייתי נשואה, הייתי שמחה ביותר לו אמא שלו היתה מתארחת. איתה הסתדרתי הרבה יותר טוב מאשר עם שלי...

למעלה