א-------ה

saritoosh22

New member
לא חמודה שלי, לא רק את!

גם אני יוצאת מדעתי מאמא של עצמי. אבל, כמה שאמא שלי מוציאה אותי מדעתי, היא לא עומדת בתחרות מול חמותי.

מרקושה

New member
ואצלינו התחרות צמודה..../images/Emo13.gif

רק שלאמא שלי אני עונה (ועוד איך) ומאמא שלו אני חוטפת אולקוס.. (עוד לא למדתי לענות לה...
)

לא רק את!!!! אמא שלי באה ל-3 שבועות

ובסוף הביקור אמרתי לה שבפעם הבאה היא באה רק לשבוע!!! חשבתי שאני מקבלת התקף לב... גם מההורים של האיש שלי לא היה כ"כ קל, אבל היה נסבל לעומת אמא שלי... ההורים שלו מגיעים עוד שבועיים לשבועיים....

מרקושה

New member
ה-ש-ב-ח ל-א-ל!!!!!! נסעה!!!!

תשמעו,זה היה קשה!!!!!!!!!!!!!!!!! אמנם רק עשרה ימים אבל עשרה ימים ארוכים מאוד מאוד מאוד...... כמה עצוב זה -הלא זה ההורים שלנו (כן,עם אמא שלי היה אותו סיפור...) ולא ראינו אותם כבר שנה וחצי,נולדה להם נכדה חדשה ואנחנו לא מסוגלים להיות איתם יותר מארוחת ערב אחת ביחד....כל הזמן עבר לי בראש האם הבת שלי,האפרוח הזה, גם תדבר עלי ככה עוד 30 שנה...??? אוףףףף, ההורים האלה...האמת? מרגישה הקלה גדולה אבל הרגשה חרא!(
)

BillB

New member
אני כל כך מזדהה עם מה שאת אומרת

קודם כל - בשעה טובה! ההודעה שלך הוציאה את כל תיבות הפנדורה מהבוידעם... גם אני חושבת הרבה על העניין שהיא תהיה הסבתא של הילדים שלי,ואיך אני מרגישה כעס עליה על כל מה שהיא עושה ומוציא אותנו מדעתנו, וכעס על עצמי שאני לא יכולה לגרום לזה להיות אחרת. הקלה וחרא - תאור מדוייק. ואצלי כל זה עובר בראש עוד לפני שהיא מגיעה....כמו ששיחיה אומר - אני מחממת את עצמי
.

האחת zota

New member
אני איתך ...

אמא שלי באה ל3 שבועות שעברו בריב אחד גדול (הייתי צריכה להוציא אותה לשופינג שבועיים אחרי הלידה
) כי עד שמגיעים לארה"ב צריך לנצל כל הזדמנות. חמותי הגעיה ל5 שבועות של שכרון חושים בהם הייתי צרכיה לנקות אחריה וגם לבשל לכולם. אז כנראה זה המחיר שמשלמים כשגרים בחו"ל. יש לציין שלשני הביקורים ציפיתי בכיליון עיניים והסוף היה צפוי. אז לסיכום - זה כיף כשאורחים מגיעים והרבה יותר כיף כשהם עוזבים. בעוד שבועיים תשכחי הכל ותתחילי לחשוב על לבקר אותם בארץ ...

ככה זה, עוד מהמקורות

עַל-כֵּן, יַעֲזָב-אִישׁ, אֶת-אָבִיו, וְאֶת-אִמּוֹ; וְדָבַק בְּאִשְׁתּוֹ, וְהָיוּ לְבָשָׂר אֶחָד חחח....התלהבתי מהניקוד

מרקושה

New member
הא!!../images/Emo6.gif

זה בדיוק מה שקרא בעלי בעליה לתורה בשבת חתן שלנו...

שרונה13

New member
ושלי מגיעה עוד שבוע

וכבר עכשיו אני בלחץ... למרות שמראש למרות שיש עוד חדר הבעל שלח אותה למלון אז לפחות את שעות השינה היא לא תעביר אצלי

julie28

New member
גם אצלי כמעט בקרוב ....ההורים מגיעי

בסוף מאי ההורים שלי מגיעים, בעלי התעקש להגיד להם כן על הביקור שהם רוצים לעשות למזלי באמת !!! שאין לנו מקום בבית חדר מחשב, חדר שינה סלון מטבח ושירותים ואפילו מיטה אין לנו אבל כמו שנאמר, אמא שלי לא נמנעה מלשאול : "יש אפשרות ללון אצליכם או להזמין מלון?!" כאילו שהיא לא יודעת ...נו באמת... אני מצפה לביקור בן שבוע בלבד (לפחות זה...להשאיר קצת טעם של עוד) והם יהיו במלון - קצת קרוב אלינו אבל ....בכל זאת רחוק מלישון בתוך הבית איתנו) ... אמא שלי היא פרופ' לחטטנות אין לה טיפת חוצפה לשאול את כל השאלות שמותר ואסור מבחינתה היא ....אמא שלי !!! ומותר לה הכל. מה שמעודד אותי בביקור (שאני לא מתרגשת ממנו בכלל ...ומקווה שהוא יעבור בשקט יחסי) זה שאני ובעלי ממשיכים לעבוד רגיל בעלי לא הסכים לקחת יותר מיומיים חופשה + סוף שבוע כלומר 4 ימים אנחנו הולכים להיות איתם נטו ושאר הימים (4 ימים נוספים) נפגש איתם בעיקר אחה"צ...מקווה שנעבור את זה בשלום... בכל מקרה אחרי מה שקראתי כאן אני מזדהה עם כל סיפור וסיפור שסופר כאן במיוחד עם אילו שאינן מסתדרות עם אמא של עצמן... ובהחלט מסכימה שעם אמא של בעלי הייתי יכולה להסתדר מצויין (וזה עוד מבלי שניסינו עדיין..)

למעלה