אנשימים!

../images/Emo124.gif אנשימים! ../images/Emo13.gif

כמה עדכונים...
להזכירכם, תחרות כתיבת המאמרים הוארכה עד לתאריך 20/11, כך שעדיין יש לכם זמן לשבת ולכתוב מאמר ואולי לזכות בפרס! את המאמרים תוכלו לשרשר לשרשור התחרות שנמצא בטאגליינס, או לשלוח אלי במייל/ מסנג'ר: [email protected].
החל מסוף השבוע הזה ייערך סיכום שבועי בפורום (דבר שנראה לי נחוץ..)- סתם לידע כללי שלכם.
לכל המזמינים דרך איביי/ אינטרנט, הנה טיפ קטן בשבילכם, שיעזור לכם לחסוך המון כסף. טוב, מכיוון שאנ ימזמינה די הרבה דרך האינטרנט, ביררתי את כל עניין המכס דרך הדואר, ונמסר לי שחבילה שלא מצויין עליה שהיא GIFT(כלומר "מתנה"),אלא "אחר" או "מסמך" וכו'- מחוייבת בדמי מכס (שהם בעצם שווי החבילה, או משהו שקרוב לזה, אם הבנתי נכון), בתוספת תשלום על משקל, במידה והיא כבדה. לכן, כשאתם מזמינים משהו מהאינטרנט, בקשו מהמוכר שיציין ע"ג החבילה שמדובר במתנה, וכך תחסכו מעצמכם לשלם דמי מכס כשהחבילה תגיע אליכם.
ובהזדמנות זו אני גם מתנצלת שקצת נעלמתי לכם...
אני פשוט בהכנות ללימודים בתקופה זו. אז... זזתי לי לעבודה לבינתיים. תתנהגו יפה עד שאני אחזור!

WickedBitch

New member
אווו... תחדשי^^

ד"א.. איטס מי איריס. [xkittenx] חזרתי לכינוי הישן שלי [=

mipo

New member
איפה קנית את החולצה?

מחפשת כזאת כבר המון זמן...

אה.. ועוד עדכון לגבי איביי...

גבייה של דמי מכס גם תלויה בשווי החבילה. כלומר, בפתק שמצורף לחבילה בד"כ נדרש השולח לכתוב את שווי החבילה. במידה והוא כתב ששוי החבילה הוא עד 50$- לא מחייבים בדמי מכס. במידה וזה יותר מ-50 דולר- מחייבים. בקיצור- כשאתם מזמינים משהו, תבקשו מהמוכר לציין שווי נמוך יותר ממה שהמוצר באמת, ותבקשו שיציין שזו מתנה. הנעליים שלי הגיעו אלי היום מאיביי!
ולא שילמתי כלום, כי המוכר ציין על החבילה שהן עולות כביכול 10 דולר... (למרות שהן לא...)

הו מגניב

נחמד הוא השאלה היא אם הם באמת יעשו את זה תמיד בכל מקרה תודה (= ותתחדשי על הנעליים ((=

למעלה