אני לא מצליח לזהות לפי התמונה... אבל אולי אתה מכיר אותי אני הייתי גולש (כשהייתי עוד בארץ) הרבה עם גל דהן ואלה.. הילד הזה שתמיד מתנחל לו שם במועדון חחח יש לך מסנג'ר אולי?
אני ליאור, בן 21 משתחרר עוד שבועיים מחיל הים, סוף סוף מתחיל את החיים. יש לי שני גלשנים פאן ושורט,מקומות הגלישה שלי הם חופי קאבו סאן לוקס ו לה פאלמס במקסיקו , וגם ב קליפורניה מידי פעם, בחיים לא גלשתי בארץ נראה אולי אני יתחיל אחרי הצבא.אני גולש משהו כמו חמש שנים. זו תמונה להמחשה, זה מה שקורה שאין מי שיצלם.
הגלים פה לא משהו החופים מלוכלכים והמים מזוהמים, בנוסף כשיש קצת גלים הים מפוצץ אבל מפוצץ בגולשים, לכן שני הגלשנים שלי כרגע במקסיקו מחכים לי שאחזור, עוד שבועיים אני ישתחרר נראה לי אני יקנה גלשן לארץ, אם את מכירה מישהו שמוכר גלשן טוב בסביבות 1000 שקל(משהו כמו 185 ס"מ או 195 סמ" אשמח לשמוע, שני הגלשנים שלי ממש טובים אבל אחד קצר ממש ואחד פאן אז משהו באמצע יהיה סבבה.
לא ראיתי שם משהו שמצא חן בעיניי, יש לי המון תמונות אבל במחשב בבית שלי אני כרגע לא בבית רק בחמישי או שישי הבא אני יגיע(חייל) אם תרצי אני אשלח ביום שישי הבא(אבל תזכירי לי כי אני בטוח ישכח, את יכולה גם ב אי סי קיו או מסנגר).