אנשיםם =]

בטוח אחי !!!

אני לא מצליח לזהות לפי התמונה... אבל אולי אתה מכיר אותי אני הייתי גולש (כשהייתי עוד בארץ) הרבה עם גל דהן ואלה.. הילד הזה שתמיד מתנחל לו שם במועדון חחח יש לך מסנג'ר אולי?

Black Soul Om

New member
תגידי... איפה אמרת שאת לומדת?

אמרת שאת לומדת באיזה מקום קרוב לרמלה

jKiTTiE

New member
מהה!?

היא לומדת בבאר טוביה זה ליד קריית מלאכי חחח איזה קרוב לרמלה?! ומה מוזס איך את מכירה אותו!? נראלי בחיים שלך לא הייתי בקשתות!

sfl

New member
דבר ראשון דיברתי על גיא

דבר שני אפחד לא ביקש ממך למסור פרטים עליי.. עופר..יש לי עוד בית ליד רמלה [בית עוזיאל אם אתה מכיר]

sfl

New member
ככה את מתחילה להתערב וזה

מילא אם זה היה נכון והיית יודעת .. אבל סתם חירטטת לו לא התעצבנתי

bashant

New member
חדש בפורום

אני ליאור, בן 21 משתחרר עוד שבועיים מחיל הים, סוף סוף מתחיל את החיים. יש לי שני גלשנים פאן ושורט,מקומות הגלישה שלי הם חופי קאבו סאן לוקס ו לה פאלמס במקסיקו , וגם ב קליפורניה מידי פעם, בחיים לא גלשתי בארץ נראה אולי אני יתחיל אחרי הצבא.אני גולש משהו כמו חמש שנים. זו תמונה להמחשה, זה מה שקורה שאין מי שיצלם.

jKiTTiE

New member
ברוך הבא =]

רגעע לא הבנתי משו...למה בחיים שלך לא גלשתה בארץ!?!

bashant

New member
לא גלשתי בארץ כי

הגלים פה לא משהו החופים מלוכלכים והמים מזוהמים, בנוסף כשיש קצת גלים הים מפוצץ אבל מפוצץ בגולשים, לכן שני הגלשנים שלי כרגע במקסיקו מחכים לי שאחזור, עוד שבועיים אני ישתחרר נראה לי אני יקנה גלשן לארץ, אם את מכירה מישהו שמוכר גלשן טוב בסביבות 1000 שקל(משהו כמו 185 ס"מ או 195 סמ" אשמח לשמוע, שני הגלשנים שלי ממש טובים אבל אחד קצר ממש ואחד פאן אז משהו באמצע יהיה סבבה.

jKiTTiE

New member
אחי חפש פה בלוחות חייב להיות משו

וואי איזה חלום זה לגלוש במקסיקו!! יש תמונות משם משו?!

bashant

New member
הסתכלתי בלוחות....

לא ראיתי שם משהו שמצא חן בעיניי, יש לי המון תמונות אבל במחשב בבית שלי אני כרגע לא בבית רק בחמישי או שישי הבא אני יגיע(חייל) אם תרצי אני אשלח ביום שישי הבא(אבל תזכירי לי כי אני בטוח ישכח, את יכולה גם ב אי סי קיו או מסנגר).

למעלה