איטום אקוסטי

blackcat2

New member
../images/Emo124.gifאיטום אקוסטי

לדירה לידי נכנס דייר חדש. היי לכולם הדירה לידי היתה ריקה לאורך תקופה ארוכה ונהניתי משקט מוחלט אבל בקרוב יכנס דייר חדש (כרגע הדירה בשיפוצים) ואני לא יכולה שלא לתהות מה יהיה כשהוא יכנס. רק המחשבה שטלויזיה מקשקשת או רדיו, או שיחות קולניות בטלפון יקשו עלי את השינה מעיקה עלי. מה עושים? האם יש דרך לאטום את הקיר "המשותף" באמצעים זולים מאד? אני מדברת כמובן על איטום בחלק שלי. אשמח להצעות. תודה

ליהי 37

New member
הצעה נהדרת

לכי לגור באי בודד לבד לבד בלי שכנים מסכן הדייר. עוד לא ניכנס ורק משפץ את כבר חוששת מרעש של טלויזיה..? ומה יהיה אם יהיה לו 3 4 ילדים.. תבקשי אולי מהדייר לשים לילדים סמרטוטים בתור הפה שלא יהיה מצב שלא תוכלי חלילה לפספס שנת צהרים והם יבכו... אוי ואוי לדייר ולא לך.. אני מרחמת עליו

blackcat2

New member
האם ההערה העוקצנית היא כלפי?../images/Emo12.gif

כל מה שביקשתי זה עיצה מקצועית. אין לי שום טענות לדייר ואני לא מצפה שהדירה לידי תהיה ריקה. אני פשוט רוצה להנות משקט גם בנוכחות דייר ורוצה לבדוק אופציות למקרה וכן תהיה בעיית רעש. תודה לכל העונים.

P u r p l e

New member
איטום אקוסטי

קיר גבס כפול עם צמר סלעים בעובי 5 ס"מ מצופה נייר אלומיניום יעזרו לאטום רעשים מהשכנים. ראי לינקים מצורפים שבת שלום

patrik tal

New member
איטום אקוסטי פיתרון

צייני כתובת דואר אלקטרוני או מ"ס טלפון וניצור קשר,תודה.

cobby

New member
יש פתרון זול

הכי פשוט והכי זול להדביק שטיח לבד על הקיר המשותף אפשרות שניה היא בניית ציפוי כפול לקיר הקיים מציפוי גבס עם בידוד אקוסטי בתוך הקיר

למעלה