אז ככה..

ש נ י י צ

New member
../images/Emo124.gifאז ככה..../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אם הייתם נתקעים על אי בודד.. (למרות שאני שונאת את השאלות האלו..) אז אי בודד, אתם, ו..
הספר היחיד שתיקחו איתכם?
הסרט היחיד שתיקחו איתכם?
והדיסק היחיד שתיקחו איתכם?

yotem 17

New member
נאמ נאמ../images/Emo83.gif

הספר היחיד שתיקחו איתכם- הסוד, כי אולי סוף-סוף שם ייצא לי לקרוא אותו... הסרט היחיד שתיקחו איתכם- לא יודע הדיסק היחיד שתיקחו איתכם- Fallen של אוונסנס

tamar05

New member
../images/Emo9.gif

הספר היחיד שתיקחו איתכם? ה"פ הסרט היחיד שתיקחו איתכם? ואעע לוידעת..הייתי לוקחת את כל הפרקים של חברים, (סרט\דיוידי.. סיים שיט
) והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? fallen

Mארס

New member
אממ...

הספר היחיד שתיקחו איתכם? או ה"פ (אני חייב לקרוא את כולם עוד הפעם) או ספר עם טיפים להישרדות מן הסתם
הסרט היחיד שתיקחו איתכם? אני אוכל לראות סרט על אי בודד? :-O אממ לא בטוח, כל כך הרבה סרטים טובים... והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? Fallen באמת טוב...!

mor1212

New member
ממממ כמובן בנוסף למערכת סטריאו וDVD

הספר היחיד שתיקחו איתכם? "ללכת אחרי הלב"... כי הוא מדהים, וכדי שאני לא אשכח איך זה לאהוב, למקרה שהבחורה הבאה שתיקלע לאותו האי הבודד לא תהיה לסבית ולא נתאהב P: הסרט היחיד שתיקחו איתכם? נערה בהפרעה- שיזכיר לי כל פעם מחדש ל-א למצוא כדור ולדבר אליו, אחרת אני אראה כמו אנג'לינה שם חחחח והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? Fallen של Evanesence... הוא מדבר אליי בכל תקופה:] (לא באמת מדבר. מבחינה מטאפורית.)

M i k e 6

New member
המממ?!?!

הספר היחיד שתיקחו איתכם? ה"פ כמובן הסרט היחיד שתיקחו איתכם? אם אפשר סדרה אז כל העונות של סמולוויל ואם רק סרט אחד...יורוטריפ...אני יכול לראות אותו ללא הפסקה והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? Wishmaster-Nightwish או אולי איזה אוסף עם מלא שירי אהבה ובלאדות

אמממממממממממממממממממממממ3>>>> בונראהההההההההה

ספרים אני ממש לא סובלת אז לא בא בחשבון =) קרוסרואדס של בריטנייייייייייייייייייייייי למה רק דיסק אחד????????????? אני רוצה 5 !!!!!!!!! של בריטני!!!!!!!!

ומה עם הספר תולדות בריטני?

או איך שלא קוראים לו שמכרו בסופר פארם לפני 5 שנים...

ממ,

- 'האי של ארתורו'. (נו, זה אי בודד.) או 'הסוד', כי גם לי לא היה זמן לקרוא אותו.
- 'שלום לאמונות' - מירי מסיקה. (מה לעשות שהוא כבר חצי שנה בלוּפ אצלי.
)
- אין לי מושג,. חוצמזה, גם ככה לא יהיה לי איך לראות אותו על אי-בודד.
אבל אם כבר, נכון לעכשיו 'הסודות'. (כי ראיתי אותו רק פעם אחת בקולנוע, ובא לי לראות אותו שוב.)

המממ

הספר היחיד שתיקחו איתכם? קראתי 2 ספרים בחיים שלי.. אחד מהם זה פינוקי הולך לגן.. והשני זה נקמה שהוא מעולה. אז אותו
הסרט היחיד שתיקחו איתכם? שאלה קשה חח את השטן לובשת פראדה והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? אפרת גוש- הסליחה ואני

yotem 17

New member
השטן לובשת פראדה?../images/Emo83.gif

סרט חביב, אבל לא משהו שצריך לקחת לאי בודד...P: יותר נכון לשים אותו באי בודד. ואפרת באמת צריכה לבקש סליחה על כתיבת האלבום הזה

יש לי הרגשה שאם היו שמים אותנו יחד באי בודד

לא-בדיוק-היינו-מסתדרים
מה יש לך מאפרת? למה מאראיה יותר טובה? אתה זה שאומר כל הזמן שהיא שרה כמו דולפין..(זו אגב, הסיבה שדדולפינים לא שרים
)

yotem 17

New member
מאריה פשוט דיווה../images/Emo83.gif

אחת הזמרות עם הקול הכי מיוחד שיש, וגם אחת הזמרות המצליחות בעולם. אפרת סתם...קקה.

s a p h i r

New member
אי אפשר גם סירה או משהו? ../images/Emo6.gif

הספר היחיד שתיקחו איתכם? איך לשרוד על אי בודד?
הסרט היחיד שתיקחו איתכם? קרוב לוודאי שסרט לסביות או קומדיה XD אבודות והוזות אולי-אבל אז אני אהיה עצובה הרבה אז אולי עדיף איזו קומדיה כמו חתיכה בהפתעה או משהו :O והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? דיסק שאני אצרוב עם מלאמלא שירים XD

לידו21

New member
אמממ

הספר היחיד שתיקחו איתכם? "מלכה על הירך השמאלית" הסרט היחיד שתיקחו איתכם? "הקיץ שלא ישכח" והדיסק היחיד שתיקחו איתכם? "אוסף שירים שאני אוהב... שיהיה לכולם המשך יום נפלא וסופ''ש נעים...

למעלה