I'm back bitches

to the end1

New member
../images/Emo123.gif I'm back bitches

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
שיר שעשה לכם את ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם את השבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי חטף ממכם מכות השבוע:
קנייה שעשתה לכם ת'שבוע:
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:

WELCOME BACK!! ../images/Emo24.gif

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע:
כנראה שלא היה משהו יותר מדיי טוב או יותר מדיי רע אם אני לא זוכרת..הכל כרגיל כזה..האמת שזה מה שרע..בא לי לטוס לחו"ל
שיר שעשה לכם את ת'שבוע:
TAKE A BOW של GLEE
וידיאו שעשה לכם את השבוע:
אתמול ראיתי ביוטיוב קטע ישן של אורי בתחילת צחוק מעבודה וזה היה בתחילת הליפה שלו שהוא עוד היה נראה נורמלי
זה היה סטאנדאפ על טיולים שנתיים
ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
בואו נראה, ספר: רק לימודים יוצא לי לקרוא אז: פסיכולוגיה חברתית כרך 7- הקבוצה
, סרט: לא ראיתי סרט הרבה זמן.. וסדרה: עקרות בית נואשות
מי הצחיק אותכם השבוע:
אתמול אחד מהעבודה חזר לעבודה אחרי חודשיים מניו זילנד ואחרי שכל הבוקר מתתי משיעמום ועייפות הוא בהחלט הצליח לעורר אותי קצת הוא מצחיק כזה
מי חטף ממכם מכות השבוע:
אני לא אלימה אבל זאתי שעובדת איתי עדיין חייבת כאפה..
קנייה שעשתה לכם ת'שבוע:
החלפתי תיק שקנו לי החברות ליומהולדת כי הוא היה פגום ולא יכלו לתקן בתיק אחר גם סגול ממש יפה
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:
טוב אין לי משהו חדש אז נלך עם התמונה המדהימה הזאת של חתיך אחד לא מזוהה

Anna Banana25

New member
ברוכה השבה!

דבר טוב\\רע שקרה לכם השבוע: דבר טוב- קניתי אוזניות שעובדות לשם שינוי, דבר רע- תקופת מבחנים
שיר שעשה לכם את ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=KbHkwrGgsoA וידיאו שעשה לכם את השבוע: ספר\\סרט\\סדרת השבוע: ספר- ממזמן לא קראתי, סרט- שרלוק הולמס, סדרת השבוע- Miami Ink
מי הצחיק אותכם השבוע: חברים. מי חטף ממכם מכות השבוע: המורה להיסטוריה
(בחלומות כן?) קנייה שעשתה לכם ת'שבוע: אין תקציב, אין קניות
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: שבוע טוב לכולם

to the end1

New member
נראה לי זה היה בעונה השנייה כשאחד הלקוחות

ביקש קעקוע אם כיתוב בעברית ועמי התקשר לחבר שלו ושאל אותו איך כותבים את זה שכול השיחה בעברית הוא אפילו אמר אחלה חחחחח

Anna Banana25

New member
חחח האעאע עמי אומר אחלה!

נשמע מגניב, כנראה שלא ראיתי את זה כי רק לא מזמן התחלתי לראות את הסידרה, ואין לי מושג מה העונה שמשדרים עכשיו בדיסקאברי
אני אחפש את זה ביוטיוב.

משי22

New member
כמה טוב שחזרת!

דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי קשת! מתחילת החורף חיכיתי לראות אחת כזאת... דבר רע שקרה השבוע: אני חולה.
שר שעשה תשבוע: החדש של מירי מסיקה. ספר השבוע: מלכוד 22. סוף סוף קראתי אותו
סרט השבוע: אממ, אם מרחיבים את השבוע לשבועים, אז אווטאר. ואני חייבת לציין שהתאכזבתי ממנו. מי הצחיק אתכם השבוע: המתרגל שלי, שבמקום רק ללמד אותנו מרוכבות מנסה להכין אותנו לחיים...
מי חטף מכות השבוע: אחותי. אבל זה לא חדש
קניית השבוע: שני ספרים חדשים!!! תמונת השבוע: כנראה אחת התמונות ששמתי בשרשור למטה. רנית ברוכה השבה! בדיוק בזמן, הסדרה חוזרת שבוע הבא

to the end1

New member
כן ראית איזה טיימינג יש לי חחחח../images/Emo23.gif

והחלמה מהירה

G Baby

New member
כיף שחזרת ../images/Emo13.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: הייתי באילת חמישי-שבת
\ התחלתי לשלוח קו"ח ואני צריכה ללכת לכל מיני ראיונות עבודה
שיר שעשה לכם את ת'שבוע: מתי כספי - לא ידעתי שתלכי ממני (הכל בגלל הפרסומת של ביטוח ישיר!) וידיאו שעשה לכם את השבוע: האמת שזה סרטון שאני הכנתי לפני מלאא זמן..סתם נזכרתי בו השבוע כי התחלתי לראות את העונה הראשונה. אם אתם רותים, תראו ותגידו מה אתם חושבים, אנשים חביבים
http://www.youtube.com/watch?v=QTyzHyclheo ספר\סרט\סדרת השבוע: מלכים ג' \ הרוזן ממונטה קריסטו \ על טבעי (התחלתי מרתון עם אחותי מהעונה הראשונה
) מי הצחיק אתכם השבוע: ארץ נהדרת מי חטף מכם מכות השבוע: וואלה לאף אחד לא יצא התענוג.. קנייה שעשתה לכם ת'שבוע: טוב לא עשיתי בדיוק קנייה אחרת, אבל קניתי מכנסיים ממש יפות באילת..ואני דווקא לא מתלהבת מקניית בגדים. תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: כלב חמוד שראינו בדרך מאילת..

G Baby

New member
חחח סרטון עם הבעות פנים של ג'נסן ../images/Emo3.gif

העומק!

A m e l y

New member
הספר

מי כתב? על מה? כמה את ממליצה? שמעתי עליו משהו פעם,ולא יודעת אם שווה לשנורר אותו ממישהו

למעלה