I'm back bitches

G Baby

New member
האמת אני אוהבת..

יוכי ברנדס כתבה. אם את זוכרת שיעורי תנ"ך, את כביכול יודעת בכללי מה הולך לקרות.. זה מספר על תקופת המלוכה, על ה"סלבים" משם
אבל מנקודת מבט קצת שונה.. אז אהבתי את הרעיון..בינתיים זה מעביר לי את הזמן כי אני חסרת תעסוקה.. לדעתי שווה לשנורר

A m e l y

New member
ברוכה השבה :)

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע:
שישי בערב מקסים עם חבר שלי
מתכונת המתמטיקה,לא נפגשתי עם חברים השבוע...מרגישה לא מעודכנת
,הכרטיס מסך שלי התחרפן אז כל התצוגת מסך שלי הפכה לטורקיז...=\ שיר שעשה לכם את ת'שבוע: מוניקה סקס-תגידי שטוב וידיאו שעשה לכם את השבוע:---- ספר\סרט\סדרת השבוע: כיצד לקרוא אנשים-ליליאן גלס/---/הנסיך המדליק מי הצחיק אותכם השבוע: חבר שלי מי חטף ממכם מכות השבוע: חבר שלי קנייה שעשתה לכם ת'שבוע: ההורים קנו מלאמלאמלאמלא ממתקים ופיצוחים :)) תמונה שעשתה לכם ת'שבוע:---

ANGELUSPIKE

New member
ברוכה השבה והשווה ../images/Emo8.gif

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: לא היה משהו מיוחד. שיר שעשה לכם את ת'שבוע: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1498 מוקי, יוסלס איי די וקרן פלס בשיר גדול - הנה עיר. וידיאו שעשה לכם את השבוע: הוידאו הנ"ל ספר\סרט\סדרת השבוע: יוגיהו 5D'S, ראיתי 40 פרקים ביומיים. מי הצחיק אותכם השבוע: בארני סטינסון, איך לא. מי חטף ממכם מכות השבוע: אף אחד. קנייה שעשתה לכם ת'שבוע: אין לי כסף
תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: לא יודע.

to the end1

New member
חחחחחח יו איך התגעגעתי לברני../images/Emo23.gif

נראה לי בפרק הפתיחה של העונה החדשה הוא הולך לפתוח בריקוד מטורף בגלל שהוא אוהב חליפות...

ANGELUSPIKE

New member
זה לא פרק פתיחה של העונה

זה פרק 12 של עונה חמישית, פרק הבא ניל פטריק האריס מביים.

../images/Emo224.gifברוך שובך D:

דבר טוב\רע שקרה לכם השבוע: חולה..הלכתי לבצפר בכל זאת כי היה לנו יום בסנמה סיטי על סמים והמורה שלי חפרה על כמה שאנחנו חייבים לבוא ושזה חוויה חד פעמית ובלבלהלהלהבהבה..אז באתי והיה חרא.. =_= שיר שעשה לכם את ת'שבוע: beyonce - if i were a boy וידיאו שעשה לכם את השבוע: for life..for ever!!
http://www.youtube.com/watch?v=puFMFcUwuK0 איזה צחוק
http://www.youtube.com/watch?v=vIMnnvL8Tuc leto brothers *~* צריך להגיד יותר
? ספר\סרט\סדרת השבוע: שומרת אחותי מי הצחיק אותכם השבוע: ואוו...מלא. בעיקר ארץ נהדרת עם פותנהXDD...אבל תכלס אני צוחקת מכל דבר.רציני אני אפילו מצחיקה את עצמיXD *עצוב עצוב* כמו למשל .. חברה שלי : איזה יפה אולרנדו בלום! אני: אורלנדו או או או אווווווו!!! אהאהאהאה!! * תחשבו לבד XD* ועוד אחד.. אותה חברה מכניסה אותי לאתר עם מלא הלבשה למפורסמים ואני מלבישה אותם בלבוש מנימנליסטי (?) אני:הנה שישים כובעון (קונדום) *ושמה לו על התחתנים..* תאמת שזה יהיה מצחיק באותו רגע..XD מי חטף ממכם מכות השבוע:חברה שלי,סתם כי שיעמם לנו XD ועוד שניה גם המורה שלי הייתה חוטפת..היא הטרידה אותי! -_- היא באה אלי מאחורה ובדקה לי את הפתק שכתוב מהאחורי החולצה ואני כ"כ נבהלתי והיא עוד עושה לי "למה את לא אומרת לי שלום??" קנייה שעשתה לכם ת'שבוע: קניתי 2 סווצ'רים מנומרים!! יאיי D: תמונה שעשתה לכם ת'שבוע: נכון שיש לו חיוך מדהיםD: ? חפרתי ברמותת O__O

../images/Emo224.gifתומאס דקר! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הוא שיחק ב"שומרת אחותי".. (thomas dekker) הוא כזה מדהייםםם *~*

Anna Banana25

New member
איזה מוזר לראות אותו עם שיער,

אחרי שהתרגלתי לראות אותו עם קרחת בשומרת אחותי. הוא חמוד

../images/Emo224.gifכה DD:

אבל מתאים לו ככה עם שיער
אבל הוא מדההים גם עם קרחת *~* איך אפשר להתרגל?!,הרגו אותו תוך שניה T_________T

Anna Banana25

New member
הוא דווקא דמות ממש בולטת.