קריזה !

karinbazak

New member
../images/Emo123.gif קריזה !

בואנה זה ממש מעצבן
עד שיש ערוץ מעניין (axn כמובן) מבטלים אותו
כבר עדיף לעבור ליס שם גם יש את כל הסדרות, וכל העונות
אנחנו צריכם לעשות משו (חחח ת'אמת שאין מה לעשות , רק לנצל את הזמן שערוץ עדיין קיים
)

yifaat7

New member
נכו! עדיף את יס

הם גם נותנים יותר סרטים חדשים

nvrmnd

New member
באמת עדיף את YES?

אחרי ששמעתי שHOT הולכים להוריד את AXN, בדקתי באתר של YES איזה ערוצים יש, ואיזה סדרות, ונראה שהגעתי למסקנה שהכל אותו חרא. אוף... אני לא רוצה להשאר בHOT אחרי מה שהם עשו, אבל אני לא רואה טעם לעבור לYES כי לא ראיתי שם שום דבר מיוחד.נראה שהערוץ הנורמאלי היחיד שיהיה עוד כמה חודשים זה ערוץ ביטורנט...

karinbazak

New member
כן, עדיף יס../images/Emo70.gif

יס ברור שיותר שווה מהוט אני אומרת לך את זה מנסיון חח למשל יש את הערוצים yes STARS 1,2,3 שיש בהם מלא סדרות מהממות כמו : על טבעי ,סמולוויל, הישרדות,ועוד הרבה ואם את בקטע של סרטים גם אז יש לך את yes 1,2,3,4 שיש בהם הרבה סרטים יפים. בהוט הערוץ הכי שווה זה axn ועכשיו שהולכים להוריד אותו אז כאילו אין סיבה להישאר בהוט

yifaat7

New member
כן. הם יותר זולים ויש להם יותר סרטים וערוצים

נורמלים. קודם כל הם נותנים חודשיים חינם למצטרפים חדשים, יש להם שידורי HD בכל הערוצים ולא ערוץ שמקבץ סרטים מסויימים שמשודרים ב HD. במחיר של חבילת בסיס של הוט מקבלים את כל החבילות ביס. הם נותנים יותר סרטים חדשים ויש להם יותר ערוצים של סרטים וסדרות. וגם הממירים שלהם עובדים יותר מהר.

CrazyInLove

New member
חייבת להגיב על זה

ערוץ axn אחד הערוצים הטובים ביותר בהוט ואין כמוהו..חבל שיורד שמעתי על זה לפני חודשיים והזדעזעתי בכל אופן ביס לא יותר טוב. ביס הערוצים של hd זה לא בכל הערוצים יש 5 ערוצים שמשדרים בטכנולוגיה הזאת וזה רק עם ממיר של hd שעולה 39.9 ש"ח בחודש. חבילת הבסיס בהוט עולה 196 ש"ח בדיוק כמו חבילת הבסיס ביס. עלות של כל החבילות ביס מתחילה מ235 ש"ח ובהוט זה מתחיל מ210 ש"ח (אך כולל רק 2 ממירים- כל ממיר נוסף בעלויות בין 5-15 ש"ח).

yifaat7

New member
זה לא נכון

קודם כל HD זה ביותר ערוצים מאשר בהוט גם בהוט זה בתוספת של כסף על כל ערוץ שמשדר HD. לגבי החבילות חבילת בסיס אולי אותו מחיר אבל מי שמצטרף ליס מקבל את כל החבילות ב235 ש"ח לעומת הוט שאני קיבלתי ב 235רק 3 חבילות. בהוט יש יותר ערוצי סרטים וסדרות מאשר בהוט כך שהחבילות שלו כוללות יותר ערוצים. הם גם נותנים יותר ערוצים חדשים. בנוסף ביס מקבלים ממיר לכל נקודה בבית עם פקדון לכל ממיר שמקבלים אותו חזרה ברגע שמתנתקים מהם. בהוט משלמים על כל נקודה כאשר ביס לא משלמים. מצטרף חדש ביס מקבל חודשיים חינם וגם סרטים בהזמנה ללא תשלום. AXN לא ערוץ מי יודע מה, רובו שידורים חוזרים וסדרות כושלות.

רפי74

New member
הצעה בשבילך.

תתחבר ללוין פרטי :תראה תוכן מעניין וחסכון בכסף.

למעלה