Lir האחת

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo59.gif../images/Emo63.gif

אתם מתיישבים בחדר שלכם, אחרי הרבה התעסקויות מסביב, סוף סוף הצלחתם למצוא את הריכוז שחיפשתם במשך כמה שעות (
) אתם מתחילים ללמוד עד ש! _______ ואתם מחליטים לסגור את הספרים ולהמשיך יותר מאוחר! מה יכול להוציא אתכם ממש בקלות ובמהרה מהריכוז שנלחמתם להשיגו?

d e m o sthenes

New member
אני לא מסיים.

בדרך כלל אני בן אדם כזה שמה שנתנו לילעשות אני אעשה עד הסוף כמה שיותר מהר עדי להשאיר את הראש נקי וללא דאגות להמשך היום. לכן, אם כבר היישבתי אני מוכן לשבת 6-7 שעות עד לסיום השיעורים ואזס לצאת לבלות

lollapalooza

New member
אינטרנט.

ברגע שאני מדליקה את המחשב כדי לעבוד עליו, אני נכנסת לאינטרנט במקום לעשות את העבודה.

shay4442

New member
טלויזיה ,חברים שמתקשרים ,

לנשנש משהו , וחוץ מזה: "תמיד יש את סוף השבוע לעבוד על זה...."

אינטרנט וטלוויזיה...

אחחח כמה שעות אני רבצתי מול הלפטופ בסמסטר השני שנה שעברה- שעות שהיו אמורות להיות "רגעים של מנוחה מול הנט".

מורני !

New member
קשה מאוד!

אם אני מסיימת את כל הסידורים שמרעישים לי בראש, ומתיישבת ללמוד אני ממש מתעצבנת אם מפריעים לי, ולא זזה מהלימודים במשך שעות.. רק אם ממש משהו חשוב, חבר שמגיע מרחוק, מישהו שממש צריך אותי.. אחרת- אין מצב. וכל זה בשתי הסתגויות - 1. כשבאמת ניקיתי את כל הרעשים מהראש שלי - כל הדברים שאני צריכה לעשות ולא עשיתי.. 2. כשהלימודים לא משעממים אותי / קשים לי מידי.

E i n a v 1 1 1

New member
אצלי זה מאוד פשוט

אני לומדת שעתיים - שלוש מקסימום ביום, ואז ההספק שלי מאוד גדול, אין לי סבלנות לקום כל כמה שעות לקחת הפסקה ולהמשיך זה לא אני, המקסימום שאני כן אשב על התחת לדעתי... זה 4 שעות חחח לא יותר מזה, לא מסוגלת נפשית ופיזית.

מיצי007

New member
אוף, מלא דברים

האחיינים שלי,המחשב, מוזיקה.... זה כל כך קל הרי לא ללמוד

b l a c k eyes

New member
כל דבר הכי קטן

מוציא אותי מהריכוז. בעיקר כי אני משתעממת מהר מהלימודים. אני מתחילה לקרוא משהו ואז המחשבות שלי בכלל נודדות למקומות אחרים. ואז אני אומרת "טוב, נאכל משהו ונחזור" או "נמשיך אחרי נולד לרקוד" או "וואי, לא סידרתי את התמונות באלבום" או "צריך לבדוק אי מייל" וכו'... וכך אני דוחה את הכל עד אין קץ.

the last anigma

New member
כמעט כל דבר... אבל אלה הדברים

שממש יגרמו לי לקום... הראשון והכי חשוב - אוכל! אם אני רעבה מדי זה לא הולך... חייבים להפסיק. השני, פשוט ניקוי ראש.. כשאני צריכה לכתוב ולא יוצא לי כלום מרוב הזמן שישבתי כבר.. חייבים הפסקה. השלישי - עייפות כבדה... לפעמים צריך הפסקת תנומה - וחוזרים לחרוש. חוצמזה כל השאר - אינטרנט, אבל אז אני בדר"כ אחזור ללימודים, אורחים...

למעלה