לב שבור

../images/Emo122.gif../images/Emo14.gif לב שבור

הערב באתי לצטשמחה ומאושרת מצפה למצוא את חברי לחדר לצחוק לרגע ,לדיבור קליל פנתה אלי אחת הבנות בקשה אל תפני יותר אל האיש ובהינף יד שברה את לבי איש שאותי ליווה ימים רבים מכתבי אהבה קבלתי המון ויום אחד נעלם בלי עקבות או מילה שאלתי עליו חפשתיו אך ללא הועיל מצאתי אותי יום אחד אחרי זמן רב כתב לי מכתב אהבתי והתרחקתי למענך אמרתי כלום לא קרה, לא כועסת הבנתי למה ,בסדר אשמור מרחק ופתאום היום משום מקום שלח את האשה לנעוץ את הסכין בלבי מדוע ולמה הפכתי מאוסה ולמה לא אמר זאת ישירות כאב הבחירה שלו להתעלם ממני לנדות אני הבאתי אותו לחדרי בו הוא כיום וצריכה להמנע מלהכנס לחדר שהיה החדר שלי בצט ובו מצאתי חברים לא אוכל להתעלם ממנו, או לא לומר שלום מנסה להבין מה גרם לו כך אך הלב צועק למה? מדוע ? הרי אני גם אשה לי אין לב? יודע הוא עד כמה אני רגישה איך טעיתי ככה ,למה נתתי לבי הכאב קשה ודיי חונק קשה ללכת למיטה , לצט לא אוכל כי הוא שם מה אעשה ואיך אמשיך רק ימים יגידו. דאגתי למה נעלם

יהיה בסדר

אני בטוח שעברת הרבה בחייך ואני בטוח שגם הפעם תתחזקי ותמשיכי הלאה.רק לפני מספר ימים כתבתי כאן את השיר יש ימים... אז יש ימים ויש ימים ותמיד מתחזקים. מה שלא הורג מחשל.

../images/Emo122.gif הלב שנשבר וימים חולפים../images/Emo14.gif

הלב שנשבר ונסדק וזו לא הפעם הראשונה מאותו האיש הקשוח ומתעלם ששלח אשה לדבר עבורו ובשבילו הלב הזה עובר משברים בלי סוף אין חלק בו שלא עבר שבר אם זה משפחתי או חברי ולאחרונה ההתחשלות לא מגיעה כי משבר נוסף נופל על כתפי מן תקופה כזו שדלתות נסגרות נושאת את עיניי למרום ותפילה ללא מילים אנא הושע כבד המשא לאשה קטנה גדולה האהבה הכזיבה ונעלמה לה נותר הכאב של הדחייה וצריך לקום ןלנוע להתחיל יום חדש וחודש חדש וכוחות אין , אנא עזור רחמים אבקש רק מבוראי שיתן לי כוחות הנפש לקום ולהמשיך לחיות למרות ועל אף הצרות והמכאובים לחייך אל העולם להאיר את חיי באורו תפילה בשקט בזעקה אנא!!!!

טאKילה

New member
נסיכה../images/Emo24.gif

מצער שאנשים בוגרים מתנהגים בצורה מבישה. את יקירתי אל תשברי אל תתפרקי מאנשים חסרי ערך. הזמן יביא עימו מזור לנפשך,דרוש זמן רק זמן..

תודה אשה יקרה../images/Emo141.gif

תודה אשה יקרה שלי את מכירה את האיש לו הייתי חושבת שינהג כך לא הייתי לוקחת אותו לחדר שלי עכשיו אני שם לא רצויה והוא חוגג שם בכללי ובגדול וצריכה למצוא לי איפה להיות

נסיכה מתוקה...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אל תתני לאף אחד לשבור אותך, ובמיוחד למישהו שברור שלא שווה זאת, ואם תשמעי לעצה שלי, כנסי לצאט, השארי שם, ואל תתיחסי אליו, ותראי איך שאת מרגישה, ואם רע לך שם, יש הרבה חדרים אחרים, שתתקבלי שם בשמחה, ובאהבה, והרי מה שאת צריכה זה אחד או שניים שיהיה לך כייף איתם... אז צרי לך חדר חדש איתם.. וחוץ מזה... הצאט זה לא הכל בחיים, ותאמיני למכורה, שהיתה מכורה במשך שנה לצאט, וראתה שמשם לא תצא ישועה, והכל בסוף הופך לבנאלי... רק לפעמים...לפעמים... יש מיוחדי סגולה... אז הרימי ראש, חייכי... אוהבתתתת מכורה לאהבה.

../images/Emo122.gifכבודי הרמוס../images/Emo14.gif

הסכמתי עם המשגיחה לא לענות לו לא לפנות אליו והיום נכנס כבודו לכללי וישר משמיץ אותי משווה את ההסכם של עם משגיחה להסכם של הפלסתנאים עם שרון המשגיחה לא היתה שם לראות למה היא נתנה יד אבל היא יצרה מפלצת שאותי משמיצה, אני הבטחתי לא לדבר האיש יוצא לכללי צועק בקולי קולות ואני את חרפתי בלעתי בפרטי עד שעפתי באדיבות התפוז כך שלא ראיתי מה כתב בהמשך בקיצור יש אנשים שאסור לעזור להם כי מקבלים את ההיפך וברור לי שהוא לא מדבר איתי ישירות כי הוא רוצה קשר איתי שאני דחיתי אותו . נפלאות דרכי הבורא ואת הצדק אבקש רק מידי שמים .

נסיכה מתוקה...../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

תלמדי לא להתיחס לדברים טפלים, כי הרי כולה צאטטטט, והחברים האמיתיים הם אלה שבחיים... הוא בסך הכל ניק... ויסלחו לי כל האחרים... את הרי נסיכה... ומה לך להתיחס לנתינים שפלים... ואם קשה לך שם בצאט, אל תכנסי אליו, צרי חדר אחר, עם החברים שעשית שם. חייכי... העולם האמיתי בחוץ,,, כאן זה בשביל השעשוע...

למעלה