../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

מצטערת הייתי חייבת לפתוח שרשור חדש!!!!אני פשוט כ"כ עצבנית שאתם לא מבינייייייייייייםםםםםםםםםםםםםם כמהההההההההההההההההההההההה הפלאפון שלי נאבד לייייייייי ולא גנבו לי אותו הוא נ-א-ב-ד-! אני כזה בנאדם טיפשששש זה לא יאממןןן כמההה!!! ואני שונאת את עצמי כ"ככככככככככככ על זה הייתי בדיזנגוף סנטר ואו ששכחתי אותו באחת החנויות ולקחו לי אותו או שסתם שכחתי אותו ואני מחר צרכה כמו מפגרת להתעורר בבוקר ולחפש אותווו ואני שונאת את עצמי כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

QueIronia

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo128.gif../images/Emo56.gif../images/Emo128.gif

באסה
מקווה שתמצאי אותו...

QueIronia

New member
באסה שהתגלתה היום../images/Emo26.gif

הבושם שקניתי לפני שבוע - פגום. השפריצר דפוק והבקבוק נוזל
אמא תלך היום או מחר להחליף לי אותו כי לא אין כ"כ זמן... (ולא - לא בגלל זה אני בבאסה בימים האחרונים... אני אגיד לכם מתישהו מה קרה... תוך כמה ימים/שבועות. בינתיים, כמו שאמרתי - תחזיקו אצבעות בשבילי
)

אויייייייייייייייי :(((((

אם את צריכה עזרה בלחפש אותו או משו בכיף אני יבוא איתך לצערי אני מכירה את זה שאין פלא' כבר יותר מדי טוב סעמקקקקקקק היום נגמר הbigtalk.... מי ישמע כמה כסף היה בו.. בעעעעע

גם אני מיואש ../images/Emo4.gif

אתמול עשיתי טסט.... והטסטרים בשביתה והם לא מוסרים תוצאות לבתי הספר לנהיגה... מה שאומר שאני כבר יומיים מסתובב עם הפלאפון ומתקשר כל שניה לברר עם העיצומים המסריחים האלה הסתיימו
בעעע נשבר ליייייייי אני כבר מת לדעת את התוצאות!!!!!! אני רוצה לנהוגגגגגגגגג

QueIronia

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה../images/Emo70.gif

גם למישהי שהייתה איתי בכיתה זה קרה. שבועיים היא חכתה להודעה. למזלה היא הייתה בטוחה שנכשלה ולא הייתה במתח. בסוף היא עברה. אבי - אתה יכול להיות הבנאדם השני בפורום שהוא גם מפ"ת, גם השם שלו מתחיל ב- א', וגם יש לו רשיון
(מצד שני, כל בנאדם פה מפ"ת שיעבור טסט כנראה השם שלו יתחיל ב- א' [אבי, אורן, ארז])

QueIronia

New member
אבל רק המוצלחים גרים בפתח תקוה

(בצחוק, כן?) (לא כתבתי אותך קודם כי את לא מפ"ת)

QueIronia

New member
../images/Emo6.gif בערך...

רק עוד כמה שבועות אני אדע מה קורה, אין טעם להישאר מדוכא עד אז...

oren456

New member
אל תדאגי אבא יטוס ללונדון ויקנה לך

חחחחחח סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo9.gif|יד|../images/Emo9.gif

אבא לא יקנה לי חדש...כי בוני המושלם שלי חזרר אלייי
:) אז תקשיבו...אתמול אחרי שביררנו את כל הטלפונים של החנויות והכל וחזרתי הבית והלכתי לישון...קמתי בבוקר והשארתי להורים שלי את הטלפון ולקחתי את של אחותי לבצייפר...ואז היינו בהצגה וכשיצאנו אמא אמרה לי שמצאו לי אווותוווווווווווווווווווווו קולולולולו בכל מקרה אנשים...תשמרו על הפלאפונים שלכם...אתם אל יודעים כמה שזה באסה לאבד אותם...טוב העיקר שהוא חזר אליי
ומחר אני בטיול מהבוייקר עד העיירב...אז שיהיה לכם יומטוב
בייה

למעלה