נפלתי

Pumi

New member
פחחח חקירת תאונה

מניסיון אישי כואב. שוטרים עוצרים רק אם אין ברירה. כשעברתי תאונה ב 2007, שוטר עם ניידת שעצר מאחורי בזמן שהיית שרוי על הכביש, צעק לי למה אני לא קם להזיז את האופנוע מהכביש. פצוע? יכול לקום בכלל? לבדוק מה קרה? זין. העיקר שהחרא ממהר לפריסת בורקסים בתחנה ויש לו סיפור לספר לחברה. ב 2004 עברתי תאונה בצפון. דווחו למשטרה. המשטרה הגיע? פחחחח. אמרו להם לפנות את האופנוע ושאגיע לדווח על תאונה בתחנה. זה שאני בבית החולים? זין. את מי זה מעניין? בהחלט לא אותם. ובתאונה שעברתי בגלל רכב שלא נתן זכות קדימה וחסם כביש מהיר (ועוד עמד באמצע הכביש). חוקר? חקירה? שלילה לנהג? זין. "תבוע לתחנה ותגיש תלונה". רק כשמדובר על נהרגים או משהו באמת קשה, אז הם יודעים שאין להם ברירה והם מגיעים. בטוח שהנושא יחקר? הצחקת אותי קשות. אולי אחרי שתוודא בעצמך כי אתה מתנדב. אבל בתאונה כשאין לך מישהו שנמצא במשטרה, רק זין תקבל.

iec

New member
נראה אותך רוכב על אופנוע כזה גבוה ../images/Emo152.gif

dblast

New member
עושה רושם שיש לך רצון טוב

אבל רוב השוטרים שאנו נתקלים בהם לא כאלה. בעיקר שוטרים שכירים, ממורמרים, לא רק שלא מהווים דוגמא למה זה להיות אדם טוב אלא גם לא איך להיות אזרח טוב. חייבים לעשות שם בדק בית. לפני מספר שנים קיבלתי דוח על "חציית פס לבן" כאשר עקב תקלה עצרתי על מעבר להולכי רגל על אי תנועה. לא עניין את השוטר כלום רק לתת דוח. נניח ומגיע לי, אבל למה אחרי שנפרדנו לשלום הוא התחיל בנסיעה וחתך אותי בברוטליות דרך 3 נתיבים בלי לאותת וכמעט גרם לי לנעול קדמי וליפול?

אני שאלה - דיווח למשטרה על תאונת דרכים, מועבר

אוטמאטית לחברת הביטוח ? נדמה לי שאבי מנסה להימנע מכך.

סהר דוד

New member
בשום פנים ואופן -לא!

המשטרה לא חייבת לדווח כלום לחברת ביטוח. היא גם לא אמורה בכלל לדעת לאיזה חברת ביטוח שייכת הפוליסה שלך - אם בכלל. להיפך - בשנים האחרונות יש נתק מוחלט בין המשטרה לאיגוד חברות הביטוח, אין שום קשר מחשבי בין הארגונים והמשטרה גם בכלל לא אוכפת בנושאי ביטוח רכב. לדעתי האישית - מוטב כך.

® Road Runner

New member
עזוב את השוטר במנוחה...

הוא בטח היה חייב לתפוס איזה נהג פושע שעבר את המהירות המותרת ב 15 קמ"ש ולהכניס עוד קצת כסף לקופת המדינה המסכנה שלנו....

Rtitan

New member
../images/Emo10.gif תרגיש טוב...

וכרגיל, אני מאחל לשנהג המכונית הזה להבא ייצא ככה מתחנת הדלק הזו כשמגיע סמיטריילר עמוס מעבר לפינה. אתה - החלמה מהירה, ואל תלקה את עצמך יותר מדי - למד לקחים אבל אופרטיביים

White Trash

New member
תרגיש טוב

על הנהג הזבל אפשר אולי קצת לחוס בגלל חוסר מודעות אבל לשוטר שלא עצר אין שום תרוץ והעיקר תרגיש טוב

Abraham A

New member
../images/Emo193.gif תרגיש טוב.

וגש לבדיקה על כל מקרה שלא יהיה.

Choia

New member
תרגיש טוב חביבי! שוב לרכב במהרה!

מקווה שהמשפחה לא תעשה לך בעיות. את מה שצריך ללמוד מהמקרה הזה אתה כבר תלמד. שמור על עצמך!

dodmiki

New member
תרגיש טוב , איש יקר !

דיווח בפורום 8 עוד לא נחשב היום למקרה ביטוח ?

holy crap man

New member
../images/Emo201.gif ידענו למה נכנסנו

שמח שיצאת בזול. ולגבי השוטר...
נקווה שיקרה גם לו.

למעלה