../images/Emo122.gif נפלתי
השעה 7:45 המקום צומת גילת. אני מגיע במהירות סבירה לקראת פניה ימינה, רכב יוצא מתחנת הדלק בצד שמאל חותך ארבעה נתיבים, עובר לפני ופונה ימינה. ההפתעה שלי היתה מוחלטת ( טעות ראשונה לא הייתי דרוך ומרוכז מספיק) בלימה חזקה (טעות שניה, התנפלות על הבלם) הכידון מתחיל להתפתל בחוזקה ואני מאבד את הקידמי ומוטח לארץ. האופנוע מחליק על צד שמאל ונעצר לאחר כחמישים מטר.
נזק קל, רגלית הילוכים שבורה שפשוף קל במסיכה, שפשוף במשקולת כידון ובידית הקלאץ שלא נשברה. אצלי, שיפשופים במרפקים היכן שנקרע המעיל מכה יבשה ברגל, מגיני הברכים גם השתפשפו. לא קלטתי את המספר של הרכב, שהמשיך בנסיעה, אני גם לא יודע אם זה היה עוזר במשהו. שוטר בניידת מתנ"א עבר לידי, בעודי עומד במרכז הכביש והאופנוע עוד מוטל על הכביש, שואל מתוך הניידת " צריך אמבולנס ?" אני עונה "לא" כשרק המחשבה על תביעה נוספת של הביטוח מעבירה בי צמרמורת, השוטר נותן גז ונעלם ! הוא לא חשב שאולי כדאי לעצור לכוון את התנועה שלא יגיע רכב ויפגע בי בזמן שאני עומד במרכז הכביש. כמה אנשים טובים עוזרים לי להרים את האופנוע, אני מחליט לחזור הבייתה ברכיבה איטית, אני מצליח לתפעל את מה שנשאר מרגלית ההילוכים מגיע הבייתה קושר את האופנוע, עולה על הליסנגומטית ומגיע לעבודה. זהו, שני פלסטרים במרפקים המון כאב בלב ושאלות מתרוצצות בראש. והכי חשוב : מיגון מיגון מיגון
השעה 7:45 המקום צומת גילת. אני מגיע במהירות סבירה לקראת פניה ימינה, רכב יוצא מתחנת הדלק בצד שמאל חותך ארבעה נתיבים, עובר לפני ופונה ימינה. ההפתעה שלי היתה מוחלטת ( טעות ראשונה לא הייתי דרוך ומרוכז מספיק) בלימה חזקה (טעות שניה, התנפלות על הבלם) הכידון מתחיל להתפתל בחוזקה ואני מאבד את הקידמי ומוטח לארץ. האופנוע מחליק על צד שמאל ונעצר לאחר כחמישים מטר.