"לא נעים לי"

../images/Emo122.gif "לא נעים לי" ../images/Emo67.gif

לצערי בתור פולניה מצויה
, ההרגשה הזאת היא הרגשה שנתקלת בה המון- כל הזמן לא נעים לי ובד"כ זה מאנשים שאוהבת אותם ויקרים לליבי כמו בן זוגי, המשפחה הקרובה וכו'. לא נעים לי שהבחור מחכה לי או יוצא מוקדם מהעבודה כי יודע שאני לא במיטבי או זקוקה לו, לא נעים לי שהוא מקפיץ אותי למקומות וזה על חשבון הזמן הפנוי שלו, וכל מיני כאלה שהבחור תמיד עונה לי ב"נעים מת, תעזבי אותו בשקט"
, כי הוא באמת לא רואה בזה ISSUE וסה"כ הוא עוזר לבת הזוג שלו וההורים עוזרים לבת שלהם שזה לגיטימי וברור, אבל קשה לי לראות את זה כמשהו ברור ואני תמיד אומרת לו כמה מעריכה את זה. אז גם אתם ב"לא נעים לי" הרבה
איך אתם מתמודדים עם התחושה הזאת

omer73

New member
תחודה מוכרת

אני מכיר את ההרגשה הזו והאמת שהיא דיי מבאסת אותי, אני מעדיף להיות בצד שעושה ואומרים לי "לא נעים לי" מאשר הצד שצריך את העזרה. זכור לי מקרה שקרה לא מזמן, הלכתי לעבודה, ולקראת סוף היום הרגשתי ממש זוועה, היה לי חום והרגשתי חולשה, ובכל זאת נהגתי הביתה, ואמא שלי שאלה אותי למה לא התקשרתי ועניתי "לא נעים, שעה שמונה בערב"...

omer73

New member
תחודה מוכרת

אני מכיר את ההרגשה הזו והאמת שהיא דיי מבאסת אותי, אני מעדיף להיות בצד שעושה ואומרים לי "לא נעים לי" מאשר הצד שצריך את העזרה. זכור לי מקרה שקרה לא מזמן, הלכתי לעבודה, ולקראת סוף היום הרגשתי ממש זוועה, היה לי חום והרגשתי חולשה, ובכל זאת נהגתי הביתה, ואמא שלי שאלה אותי למה לא התקשרתי ועניתי "לא נעים, שעה שמונה בערב"...

EdisonGirl

New member
האמת שלא, אבל לרגע אל תחשבי שאני חפה מזה..

גם לי יש צד פולני, ואני לא יודעת אם זה קשור אליו כי אני לא ממש מבינה בסטיגמות תרבותיות, אבל אני לא אוהבת לבקש עזרה. לא מחוסר נעימות, ממש לא, אלא כי אני חייבת להרגיש שאני מסוגלת להסתדר לבד ולא זקוקה לאף אחד. קודם כל אני אנסה להסתדר בעצמי- תמיד. אבל אם החלטתי שאני צריכה עזרה, אין אצלי "לא נעים". אני יודעת שאני צריכה, אז אני אפילו לא אשתמש במילים האלו. אני דווקא אשמח, בתור מי שנמצאת "בצד השני", אם תסבירי לי מה בדיוק לא נעים בזה?
כי זה תמיד מפליא אותי כשאני שומעת מישהו אומר את זה...

למעלה