וסתם תמונה מצחיקה שלו...
T ThisIsJustME New member 16/1/04 #17 אני אוהבת גם את ויגו ../images/Emo9.gif אבל אורלי הכי הכי הכי בעולם
י יסמין טרוגובוף New member 16/1/04 #18 חח ../images/Emo6.gif ותארו לעצמכם שיראו בשרהטבעות את וויגו, כאילו את אראגורן בלי חולצה עם הקעקועים האלה שלו! ובקשר לשירים שלו, אמ.... huh? שירים?! מה הוא שר?!
חח ../images/Emo6.gif ותארו לעצמכם שיראו בשרהטבעות את וויגו, כאילו את אראגורן בלי חולצה עם הקעקועים האלה שלו! ובקשר לשירים שלו, אמ.... huh? שירים?! מה הוא שר?!
ז זוארץ שולט New member 17/1/04 #26 ניצל"וש../images/Emo42.gif יש לי ילד בבצפר, שקוראים לו יונתן, והוא כל כך דומההההההה לאורלנדו לוידעת......זה הורג אותי כל פעם מחדש!!!!!1 וכל החברות שלי אומרות שזה בכלל לא נכון...... אז אולי זה פשוט הדמיון הלא כל כך מפותח שלי....
ניצל"וש../images/Emo42.gif יש לי ילד בבצפר, שקוראים לו יונתן, והוא כל כך דומההההההה לאורלנדו לוידעת......זה הורג אותי כל פעם מחדש!!!!!1 וכל החברות שלי אומרות שזה בכלל לא נכון...... אז אולי זה פשוט הדמיון הלא כל כך מפותח שלי....
T ThisIsJustME New member 18/1/04 #29 חחח ../images/Emo45.gif זה כבוד להיות אפילו טיפטפונת דומה לאורלנדו