טוב, יש לי שאלה

LaMbChOpS

New member
../images/Emo122.gifטוב, יש לי שאלה

למרות שאני זרועת פחד ממקרה הודעותיי הקודמות (שבהן אני חושדת שבנות מסויימות רצו לאכול לי את הראש) אבל... אתן לא חושבות שאורלי קצת מתמסחר יותר מידי? המראה, התנהגות... כן הוא מדהים לא משנה איך תשימו אותו, אבל הגישה החמודה של הכלבלב הקטנטן קצת הלכה...איך להגיד את זה....קיבינימט. (בבקשה בבקשה בבקשה אל תהרגו אותי!!)

OB4ever

New member
אני לא חושבת........

א......כמו שאמרתי אני דיי אובססיבית (אוקי לא דיי..מלא המון אין סוף אובססיבית) ואני קוראת את כל המאמרים שיוצאים עליו ושמפרסמים באורלנדו מולטימדיה פלוס קטעי וידיאו!! ועדיין יש לו את המתיקות הזאת....כן אולי הוא קצת מתמסחר אבל כל 1 היה בקצב כזה אבל אל דאגה אורלי הוא אותו אורלי..... אם בה לכן לראות קצת קטעי וידאו אז לכאן...

OB4ever

New member
אוף אני שונאת כשזה קורה!!

זה אתר שבנוי על אתר חובבים..קיצר אז לא תמיד הוא עולה..צריך לחכות שעה בערך והוא יעלה שוב!!!!

פרפר15

New member
אל תידאגי לא נהרוג אותך הפעם!!!

סתאאאאאאםםםםםם הכל ברוח טובה ולדעתי הוא לא מיתמסחר כן הוא עושה הרבה סרטים אבל הוא לא אחד כזה שיש 50 מכונית ושתי בתים אבל אני בטוחה שבשלב מסויים הוא גם יגיע לזה כי הוא קיבל פה היזדמנות וב2004 ו2005 יש לו הרבה סרטים כך שאני בטוחה שהוא קצת יסתחרר מהכסף

ThisIsJustME

New member
אין לי מושג אבל מה שכן

אני מקווה שמה שפרפר 15 אמרה שיתכן שיקרה, אני מקווה שלא יקרה...

bloomy

New member
התשבוה בגוף השאלה!(טראומה מבי"ס..)

טוב מתוקה, עליי להודות שאני פשוט לא מסכימה איתך בכלל!!! אפשר להגיד על אורלי שהוא מתוק, חמוד,חתיק,נדיב,רגיש,סקסי וכל דבר אחר מלבד ממוסחר.
דבר ראשון, כוכבות קשורה תמיד במסחור, אלו שני דברים שתמיד באים ביחד. ולכן, הוא לא ממסוחר, כל הכוכבים ממסוחרים, ולכן אין בכך כל פסול. המראה שלו? כמו תמיד, הכי מדהים,חתיך,וסקסי שהוא יכול להיות.
והתנהגות? הוא אותו בנאדם מושלם ומקסים שהוא תמיד היה!
הגישה של הכלבלב הקטן
(כלבלב?!?) נשארה!!! ואל תדאגי, לא נהרוג אותך, רק נענה אותך...

OB4ever

New member
אאאאאאאאאאא...

אני חולה במחלת הנשיקה!!!!!! אמא שמישהי תציל אותי!!!!!!! אאאאאאא...אאאאאאאאאאא....אני הולכת למות!!!!!!!!!!!!!1 אאאאאאאאאאאאא.........אאאאאאאאאאאא......... טוב קצת הגזמתי........

חחחחח ../images/Emo6.gif

וכולכן כאן צודקות... כאילו, אני לא מבינה איך אורלנדו, ולשם כך כאילו כל שחקן אחר יכול להתמסחר? כאילו ספר (*אהם*הארי פוטר*אהם*) יכול להתמסחר, משחק מחשב, המ.. לא יודעת! דברים כאלה!! אבל איך מפורסם? מפורסמים אמורים להיות ידועים, מדוברים וכל השאר, אחרת איפה ה"מפורסם" שבזה?! ואני לא חושבת שיש בזה משהו פסול, כל עוד הוא לא יתחיל לעשות דברים בשביל פרסום-*אהמ*בריטני ספיכס וכל האיכסים האחרים!*אהמ* *אהמ**אהמ**אהמ* חח אני חושבת שאני חולה..
חחח סתאם!

bloomy

New member
תרגישי טוב מתוקה!!!!!../images/Emo24.gif

ואם כבר חושבים על זה...אני שולחת לך
ענקית!!! למרות שזאת לא נשיקה מאורלי, גם זה שווה משהו לא?!?

תצ1

New member
את לא חושבת שיש לה כבר מספיק נשיקות

???? חחחח כאילו הבנתם.. מחלת הנשיקה, נשיקות... טוב אותי זה הצחיק!!!
מתוקה!!! תרגישי טוב!!!!! אממממ איך נוכל לעזור לך??? נראה לי שאם כל אחת תשים תמונה זה ממש יעזור!!!! אז הנה אני אתחיל!!!!

ממשיכה...

רק שאין לי ממש תמונות של אורלנדו במחשב.. כאילו תמונות שלכם אין, כי הכל יש לי מהפורום הזה!

תצ1

New member
חחחחחחח תמיד מתוקה!!!!!

הרי מה לא נעשה כדי שתרגישי טוב????

ThisIsJustME

New member
חח הרגת אותי עם ה-

"ואל תדאגי, לא נהרוג אותך, רק נענה אותך" חחח

פרפר15

New member
בנות כנסו

גם אני מקווה שהוא לא הימסחר אבל בינתיים כל שחקן שאני מכירה חווץ מויגו היתמסחר אז זה תלוי אם יש לא כוח רצון למשל הכי ממוסחרת בעולם זאת פריס הילטון יווווו שונאת אותהההההה איכס זונה אבל אני סוטה מהנושא בקיץ קץ אני מאוד מקווה שילך בדרך של חברו ויגו ולא יתמסחר

LaMbChOpS

New member
שאלה לי אלייך...

את אוהבת את ויגו?? כי אישית אני מטורפת עליו ומתכוונת להתחתן איתו ולבלות לילות סוערים איתו אבל זה לפורום אחר. אם את אוהבת את ויגו, אני יכלולה לתת לך שירים שלו, תמונות של תמונות שהוא צילם, תמונות של תמונות שהוא צייר, והרבה ויגו בלי חולצה.

למעלה