BaBy LiS

New member
../images/Emo121.gif

כשמסתקלת במראה רואה מאחורה את דמותך אני עם הרגשות שלי ממש לא שלמה אבל אני חושבת שאני אוהבת אותך זה לא ישנה הרבה כי אמרת שאתה אותי לא אוהב זה לא נראה משו שבא לך מהלב מנסה לגרום לך לקנאות וזה יוצר יותר מידי בעיות כי אני ואתה הולכים ונעלמים ובאים אחריזה גם הסיוטים הכאב הדמעות השעות המסכנות כל הבכי נעלם ואיתו גם הדמעות ופתאום אני חושבת עם מי באמת אני רוצה להיות...

cami y luly

New member
ליסוש ../images/Emo10.gif

אל תדאגי, את מתישהו תמצאי את האחד שאת רוצה להיות איתו לתמיד =) יש לך עוד הרבה זמן! את צעירה! חחחחחחחחחח מתה עלייך!!!

נינושש

New member
ליסו'ששש

יאא זה כל כך.. חבל שעצוב.. אל תדאגי בקרוב תמצאי את האחד שלך.. הזמן יעשה את העבודה.. את עוד ילדה .. כל החיים לפנייך.. את תתאהבי עוד הרבה.. ואת תדעי עם הזמן את מי באמת את רוצה.. אוהבת

As היחידה

New member
לא הכי עוזר אבל זה מה שיש לי לומר

אני רואה הודעות, כל הזמן הם שליליות, וכל הזמן על אותו נושא. אני חושבת שאת סתם נכנסת לדיכאון, כמה שזה מכאיב, מאכזב ועצוב -את יכולה להתגבר, את יכולה לשכוח, את לא רוצה. בגלל שאת לא רוצה מספיק, את לא יכולה. וחבל. כי את סובלת, וסתם! אני חשבתי הגיוני וביומיים שחכתי מישהו שאני אהבתי! יומיים!! בחיים לא יצא לי לשכוח מישהו כל כך מהר.. התחלתי להיות יותר חיובית, וזה כיף... כי את לא שמה על מה שאומרים.. זה סבבה... תצאי מהבועה שלך, תצאי לעולם, יש אחרים, יותר טובים ממנו. הוא לא אוהב אותך, וחבל להכריח מישהו לאהוב אותך. את תשכחי הינה בא החופש. את תשכחי. הכל יהיה בסדר.

spiritspirit

New member
ליסוש ..... !!! מותק כנסי ../images/Emo4.gif

חבל לי לראות שאת כותבת שירים כ"כ עצובים כאלה.
אני בטוחה שהמישהו שאת אוהבת לא שווההה את זהההההה
את תמצאי אחרים תאהבי עוד הרבהההה!!!!! אני מבטיחה לך
קבלי חיבוקי ענקייי
אוהבת אותך, נועה

אויישש מאמי...קבלי-../images/Emo24.gif ע-נ-ק../images/Emo70.gif

גם אני כתבתי פעם על מישו שלא אהב אותי בחזרה מאמי...כולנו עוברים תקופות כאלו... זה נורא ואיום פשוט..אבל חייבים להמשיך הלאה
אמרתי לעצמי שאני חייבת להוציא אותו מהראש שלי כי אחרי זה אני איכנס לדיכאון שחבל על הזמן בכלל...ואת צכה לעשות את אותו הדבר למרות שקשה
..ואני יודעת שקשה! אבל אפחד לא רוצה שתסבלי ובטח שגם את לא..תעשי מאמץ,בשביל עצמך,ותוציאי אותו מהראש אחת ולתמיד. שיהיה בהצלחה וקבלי עוד פעם
..ו-
כדי שהכל יעבור מהר מהר... ממני, הדר|מסטולולה|

sh53

New member
מצטרפת להמלצות של כולם כאן

זה שהלב שלך כואב כי הוא לא שלך, זה נורמלי, אך מצד שני את צריכה להמשיך הלאה בחיים, גם אם זה קשה, גם אם לא בא לך, גם אם את מרגישה שאת לא מוכנה לזה (ואני אומרת לך שאת כן מוכנה לזה, כי את חזקה). המשיכי הלאה בחיים, המחשבות עליו לא עושות לך טוב, צאי עם בחור אפילו שאת לא אוהבת אותו, אמרי לו שאת רואה בו רק ידיד ולא חבר (כדי שלא יפתח כלפייך ציפיות), העבירי את הזמן בדברים שעושים לך טוב ולא לחשוב עליו יותר מדיי - כי הוא באמת לא מתאים לך

למעלה