joecamel

New member
אפטר יא בורגול שכמוך

עם הג'יפ שלך זו לא חוכמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד קשה לך להחזיר טלפון יא מלעון ?

אפטרשוק

New member
בורגוללללללללללללללל

האמת קשה לי מאוד
ראית תחוצפנים חצי מהסלולים בארץ אתה עןשה עם אופניים והם מתווכחים שזה קשה.

joecamel

New member
לא להאמין......הוא חי

תגיד לאן נעלמת יא מלעון ? חיפשתי אותך בשבת שעברה רציתי שתבוא למודיעין אבל אתה עושה קסמים בזמן האחרון בכל אופן ליבנה אתה מגיע !

joecamel

New member
טוב ועכשיו לעניינים

יש הבדל ענקקקקקקקקקקקקקקקקק בין היפניות לבין ה-JEEP ופה לא יעזור לאף אחד אפטר המפלצת שלך זו פשוט מפלצת מה לעשות גם הסיקס שלי היה ( כן כן בלשון עבר ) מפלצת חוקית אבל עדיין מפלצת ולכן !!!!!!!!!!!!!!!!! מה שטוב ל JEEP לא בהכרח טוב ליפניות וסתם כהערת ביניים מוסו זה לא ג'יפ זה כאילו חחחחחחחחחחחח ותתחילו להרגע לפני שאני מוציא את ה זיבר ומראה לכולם מאיפה משתין הדג ! לטייל זה לטייל ועבירות זה עבירות שתי דברים שונים לחלוטין !!!!!!! כל אחד והקיקים שלו שלכם הגמל השכונתי החביב ! ( ותודו שאין בעבירות כמו גמל :) )

tooom

New member
ג'ו אני מסכים איתך שמוסו וCJ זה לא

אותו דבר מבחינת עבירות. על זה לא היה הויכוח. תקרא את תחילת השירשור, את השאלה שנשאלה, ואת התשובה שניתנה.

miki69

New member
קרעתם אותי מצחוקקקקקקק

ענקקקקקק,אדיררררררר, משהוא מטורף תגידו לי אתם מנהלין ויכוח אם אחד שעלה את זיק ומחמל בלי נעילות??? שימו לב!!!!!!! מחמל בלי נעילות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכל מילה מיותרת אופס ורק תיזכורת המעלה הקטן ליד מחמל נקרא מעלה חווה ואם הייתה שם אנא אמור לי לאן ממשיך השביל אחרי העליה ימינה או שמאלה קדימה תשובה שנדע אם בכללה הייתה שם ודרך אגב המדרגה שם לא בדיוק 15 ס"מ ועוד שאלה כמה מדרגות יש במעלה??

אפטרשוק

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיקי עליתי את מחמל בלי נעילות והמעלה ליד מחמל נקרא מעלה נח ושם יש מדרגות שהם 15 ס"מ ובספרים כתוב עבירות קשה אז לפני שאתה צוחק ונחנק מעצמך קודם תבין מה אתה קורא.

miki69

New member
במעלה חווה עלית ומשם מלמעלה המשכת

כדי להגיע למעלה נוח ולמחמל שאותו עלית ללא נעילות?

miki69

New member
כנראה הוא האפטרשוק ולא מוצא תשובה

לא מוצא תשובה בספר של ברקאי

joecamel

New member
סתם בשביל העיקרון

לא רק שאפטר עלה את מחמל וזיק בלי נעילות גם אני עשיתי את זה עם הסיקס החמוד שלי ובנוסף סמוראי קטן וחמוד לא שאמרנו שזה היה קל אבל בשביל קל אפשר לעלות על המדרכה מול הסנטר עוד לקבל קנס חביב בשביל הסיום בקיצור חביבי לפני שטיילת עם אנשים אחרים אל תקפוץ למסקנות ! ודרך אגב המון סופות שאני מכיר באופן אישי ( וחלקן עם פרונט יפיפה ו"שסי" מדהים עלו את המעלות האלו בלי נעילות מספיק צמיג טוב מנוע חזק והגבהה טובה כמובן שצריך גם מכוון טוב אבל זה כבר עניין אחר ודרך אגב על הספר של ברקאי אפשר להתווכח עד מחר אבל הוא בנוי לרמת מטייל בינונית מינוס וזה קהל היעד שלו

joecamel

New member
טום

עזוב אותך כל אחד מטייל בדרך שהוא מוצא לנכון מי שאוהב עבירות מתרכז במסלולים מסויימים שיש בהם אתגר כזה או אחר לדוגמא .....הפעם הראשונה שעשיתי את הזיק עשיתי אותו עם כננת והיי ליפט בשביל החוויה בפעם השלישית כבר הנדסנו אותו בלי כננות ובלי הייליפטים כלומר עבירות טכנית נקייה זה האתגר אבל שוב לא כל כלי בנוי לזה ולא כל כלי מושקע לצורך העניין הזה כל השירשור הזה ממש מטופש נדבקים פה למילים בודדות אפטר מטייל בדרך שלו במסלולים מסויימים שנותנים לו את הקיק הספציפי של להתגבר על מיכשול שנראה בלתי עביר לחלוטין בצורה טכנית. זה הכל זה שהרכב שלי לשעבר היה מושקע בטירוף בשביל הדברים האלו וגם של אפטר מושקע כמו שלי ( ובהערכה גסה הוא עבר אותי באיזה 10000 ש"ח ) זה עניין אחר יש מספיק מסלולים רגילים וסבבה בשביל כולם רק תזכרו !! לא יורדים מהשבילים !!!!!!!

itche01

New member
ואאללה !!

אתם תותחים כולכם !! זיק,מחמל,נוח בלי נעילות !! בטח משכתם את הג'יפ בשיניים ושני סמוראים על הגב

nypx

New member
יש לי מרכבה סימן 3 ואמרו לי.....

שאני יכול לנסוע במסלולים של עבירות קשה? זה נכון או שעבדו עליי? מה הקטע שלכם אנשים ,שאלו אתכם שאלה ונהייתה פה מלחמה אולי תרגיעו?

למעלה