אדון אפטרשוק היקר
עכשיו בדיוק הבנתי מה הרמה שלך. והיא יותר מדי נמוכה, יותר מדי ילדותית, יותר מדי חסרת אחריות, יותר מדי מתאימה למי שאין לו שכל בראשו (ויסלחו לי כל חברי הפורום, אני חייב לרדת לרמה שלו כדי שהוא יבין). בכדי שאני יתן לך תשובה כלשהי ממה שכתבת. אבל אני מגיב "כאילו" לך ובעצם לשאר חברי הפורום. אז אתה באמת לא חייב לקרוא. כתבת בתשובתך ואני מצטט " ואף אחד לא יכול להגיד לי ולהחליט בשבילי מה עבירות קשה" אתה צודק במיליון אחוז רק ששאלה את הפורום מישהי חסרת ידע וחסרת יכולת בנהיגת שטח שאלה לגבי מהי עבירות קשה. ואתה ברוב "גאונותך" וברוב "יכולותיך הבלתי נדלות" השבת לה שאין דבר כזה עבירות קשה בארץ. כל מי שטיפה שכל בקודקודו (ולכן זה לא כולל אותך) יבין מייד במה מדובר וכמה תשובתך הינה חסרת אחריות ואף עלולה לסכן את אותה בחורה ששאלה את השאלה בתמימות ומתוך רצון לדעת. ואילו אתה שלחת אותה הישר לכלוב האריות ואמרת לה שהם לא נושכים... (שוב יש כאן המשלה אז בטח לא הבנת). ואם יש לך טענות נגד מי שמטייל בשבילים ויוצא מזה שאתה לא מטייל בשבילים. אז חוץ מזה שאתה עובר על החוק וגם לא מעניין אותך הנוף כמו שכתבת, אתה גם רומז לאחרים לעשות כך.. נהדר!!! אבל אל תשכח, אתה הגבר, אתה הכל יכול וכולנו כאן ממש טיפשים, לא מבינים כלום ורק לך מותר לטייל בארץ עם הג'יפ שלך.