Eldad S

New member
../images/Emo45.gif תוכנית לספירת מילים

תוכנית לספירת מילים בקובצי וורד - העליתי ל-Taglines (חלק ב' של הטאגליינס, הנמצאים בקישורים).

tafustafus

New member
קיפוח ../images/Emo10.gif

כתוב שהתוכנה מיועדת לגרסת 2000 של word ולמאוחרות ממנה. המעטים שדבקים בגרסאות הישנות והטובות הרבה יותר נותרים מקופחים.

Y. Welis

New member
נסה את אופיס XP. היא טובה מ-2000

בהרבה דברים, וכנראה טובה יותר מ-2003 (אצל MS השיטה היא אחד טוב אחד רע). מעבר לכך אין תמיכה מלאה ביוניקוד ב-97', כך שזה חיסרון (בעיקר בהחלפת קבצים עם אחרים).

tafustafus

New member
קבצים שבאים מאחרים

אני פותח ב-open office. בשביל טקסטים שאני כותב בעצמי אני משתמש ב-97. בחנתי די בעיון את הגרסאות המאוחרות יותר, והתרשמותי היתה שאין בהן יתרונות מבחינת סוג העבודה שלי, במיוחד לאור העובדה שגרסה קלה זו עובדת יפה על מחשב העבודה האיטי שלי. פעם אחת אכן נתקלתי בבעיה, כשהיה עלי לשלב בטקסט לא רק אותיות עבריות ולטיניות אלא גם יווניות. אני משער שבשלב כלשהו אאלץ, בעיקר מסיבות של תאימות עם העולם, לעבור למעבד תמליל אחר, אך כשאפשר אני נמנע, מסיבות מעשיות ופוליטיות, לשדרג כצאן לטבח.

Eldad S

New member
עבדתי זמן רב בוורד 97,

גם כאשר "כל העולם ואשתו" כבר עברו לאופיס אקספי. כאשר כבר עברתי לאופיס אקספי, התחושה בימים הראשונים לא הייתה נוחה, אבל המעבר הקל עלי אח"כ מאוד, לבלי הכר, למעשה, את האינטראקציה עם כלל הלקוחות. אני ממליץ לעבור. מצד שני, אם מחשב העבודה שלך הוא איטי, אז סביר ש-XP הוא לא בדיוק מה שמתאים לך. אני עברתי למערכת ההפעלה החדשה ולאופיס החדש רק כאשר שדרגתי את המחשב. השארתי את המחשב הישן (ועליו וורד 97) בבחינת גיבוי, והמחשב החדש, שעליו התקנתי חלונות אקספי, מריץ את חבילת האופיס אקספי.

tafustafus

New member
האם ההקלה היתה בשל

התאימות עם קבצים של אנשים אחרים, או שיש בגרסה זו של אופיס features מועילים שלא נמצאים בגרסאות הישנות?

Eldad S

New member
נראה לי שבעיקר התאימות,

והעובדה שהפסקתי לנסות ללהטט בכל פעם כדי לקרוא קבצים של אחרים, או להסב את הפורמט שלי כך שאותיות צרפתיות, גרמניות וכו' לא ישתבשו במעבר למחשביהם של הלקוחות. אני מניח שיש כמה תכונות שיש בגרסת ה-XP שאין ב-97, אבל כרגע הן אינן זכורות לי. אולי לך אין בעיה לקרוא קבצים של אחרים, עקב השימוש ב-Open Office. לי לא היה אז Open Office, כך שהיו לא מעט בעיות במעבר בין פורמטים שונים.

tafustafus

New member
OO עדיין לא מושלם

אך ברוב רובם של המקרים הוא מספיק כדי להתמודד עם קבצים של אחרים. למזלי, בדרך כלל איני מרבה לעבוד עם קבצי word של אחרים. אם אנשים לא היו משדרגים כאחוזי קדחת בכל פעם שמיקרוסופט היתה יוצאת עם תוכנה חדשה (אופיס, מערכת הפעלה וכו) אם לא היו בתוכנה החדשה יתרונות חשובים עבורם ואם הבעיות שלהם עם הגרסה הקיימת לא היו נפתרות, היינו נהנים מתוכנה באיכות גבוהה מבלי לשדרג את מחשבינו במשך שנים רבות. חבל שההמון חסר הדעת מאלץ את האחרים לכת בעקבותיו.

Eldad S

New member
טוב, פעמים רבות

אנחנו שבויים של ההמון/העדר. בכלל, כשמדובר בחברה גדולה (ולא אחת הייתי צריך להגיש תרגום לחברה כזאת), הם הרי אוטומטית משדרגים, כי סביר שגם אם אין שינוי בוורד, בכל זאת יש שינויים ותכונות חדשות, נגיד, בפאוארפוינט או באקסל.

Y. Welis

New member
ההמון של בילי - איך הוא נהיה בליונר

לדעתך?... מעבר לכך יש עוד שיפורים באופיס XP מבחינה העברית כמו במילון הצמוד (עברי אנגלי/אנגלי עברי) ובודק האיות, כמו גם התמודדות עם מסמך שקרס.

למעלה