קוראים לי לינור ואני בת 13 וחצי, כמו שכתבתי כבר כמה פעמים היום לעוד אתרים של להקות טובות מאוד! (אבל מאוד!!) בכל מקרה, סתם, גם אני כמו כל אילו שכותבים את זה, רציתי להגיד שאני חדשה פה..אז, סבבה להכיקר אתכם-לינור
"מה ההגיד...בת 13, מעריצה את מוניקה סקס אפכורס!!! גם את בלינק182 וגם קצת את נופקס ופאנק קוברס, אביב גפן, ושייגעצ... מכורה לשוקולד, חצילים ופתיתים..... לשמוע מוזיקה ולקפוץ ולהשתולל כמו מטורפת.... להתחצף למורות..זה כזה כיף שהם נהיות אדומות כאלו כי אומרים דברים אמיתיים ולא מתחמקים מדברים כמו שהן עושות כל הזמן!!!!!!!!!! וגם קצת מקטע של מנהיגות..שיהיה...וזהו שיהויו לכולם ח"ט _חיים טובים), אני המצאתי אה, עוד משו-אנטי-ערסים זאת אני...., אפשר להגיד.... צ´אוו!!!!!!!! "
למה לך להעתיק את כל הפרטים שלי? מזה משנה..בכל מקרה עוד שאלה: מה הכוונה ל- את חמודה, לא הייתי נשארת במקומך" את רומזת לי להתאבד?? או שאני חותרת למקום ממש ממש לא נכון?
היא גם חברה קבועה בפורום של להקת הפאנק המחתרתית the calling כפרה עלייך... עיננים, נשמה... אני האחרון שיגיד לך מה לשמוע... אבל זה באמת לא המקום בשבילך... נסי בפורום קטנטנות או משהו