צ´אלום!!!!!

leynorush

New member
../images/Emo121.gifצ´אלום!!!!!

קוראים לי לינור ואני בת 13 וחצי, כמו שכתבתי כבר כמה פעמים היום לעוד אתרים של להקות טובות מאוד! (אבל מאוד!!) בכל מקרה, סתם, גם אני כמו כל אילו שכותבים את זה, רציתי להגיד שאני חדשה פה..אז, סבבה להכיקר אתכם-לינור

punktx

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifחמודה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

"מה ההגיד...בת 13, מעריצה את מוניקה סקס אפכורס!!! גם את בלינק182 וגם קצת את נופקס ופאנק קוברס, אביב גפן, ושייגעצ... מכורה לשוקולד, חצילים ופתיתים..... לשמוע מוזיקה ולקפוץ ולהשתולל כמו מטורפת.... להתחצף למורות..זה כזה כיף שהם נהיות אדומות כאלו כי אומרים דברים אמיתיים ולא מתחמקים מדברים כמו שהן עושות כל הזמן!!!!!!!!!! וגם קצת מקטע של מנהיגות..שיהיה...וזהו שיהויו לכולם ח"ט _חיים טובים), אני המצאתי אה, עוד משו-אנטי-ערסים זאת אני...., אפשר להגיד.... צ´אוו!!!!!!!! "
את חמודה
לא הייתי נשארת במקומך:(((

leynorush

New member
חחחחח, סתם שאלה, טוב?

למה לך להעתיק את כל הפרטים שלי? מזה משנה..בכל מקרה עוד שאלה: מה הכוונה ל- את חמודה, לא הייתי נשארת במקומך" את רומזת לי להתאבד?? או שאני חותרת למקום ממש ממש לא נכון?

punktx

New member
להתאבד!!!

מה!!!
אוי- את ממש חמודה. כל כך כל כך חמודה:))

theAMP

New member
תראו איזה יופי

היא גם חברה קבועה בפורום של להקת הפאנק המחתרתית the calling כפרה עלייך... עיננים, נשמה... אני האחרון שיגיד לך מה לשמוע... אבל זה באמת לא המקום בשבילך... נסי בפורום קטנטנות או משהו

Chen PunKuki

New member
נדי , לא יפה!!!

מך לא ציפיתי ליחס כזה מגעיל. ילדה באה ואומרת שלום ואתם כולכם בגוזמה של החיים שלכם. \= מסכנה... אבל אחותי, את חייבת לצאת מהאביב גפן . וזהו.

pikitup

New member
ה-י-פ-י-ת

לרקוד חופשי כמה שאפשר?! אל ה-י אל ה-א אל ה-ק.

thepunk

New member
היא בסה"כ אמרה שלום

מה הקטע שלכם? אם אתם לא רוצים לענות אל תענו ...

pikitup

New member
תקראו מה כתוב לה באינפו ותבינו....

סובלניים, סובלניים אבל יש גבול.

thepunk

New member
SO WHAT

שיהיה כתוב כל דבר באינפו ... אפילו שיהיה כתוב מזמורי הילולה למוזיקה מזרחית .... היא סה"כ אמרה שלום ....

למעלה