סכמ"ש

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif סכמ"ש ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: השבוע מ - 1 עד 10: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: פאדיחת השבוע: שיר השבוע: התחדשות השבוע: איש השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:

esterosh

New member
עונה

השבוע במילה אחת: בסדר השבוע מ - 1 עד 10: 7 דבר טוב שקרה השבוע:ראיתי את רותם (לדקה אבל עדיין גם משהו
) דבר רע שקרה השבוע:הייתי חולה. דבר מצחיק שקרה השבוע:לא זוכרת משהו ספציפי. פאדיחת השבוע:עשיתי סופר, לא הייתה לי עגלה והתעקשתי להחזיק הכל ביד עד שמישהו אמר לי:"את יודעת יש פה עוד קופה..פשוט אני רואה אותך מחזיקה את כל הדברים ולא נראה לי שאת כל כך מסתדרת."
שיר השבוע: I'M YOURS התחדשות השבוע:קניתי כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזה . ובזכות זה פתחתי קולנוע ביתי
ראיתי 2 סרטים ג'ונו ואל תעסקו עם הזוהן.אל תתעסקו עם הזהון דיבלי אבל מצחיק.
תוכנית טלוויזיה של השבוע: שלושה ימים הייתי חולה ופשוט שברתי שיא טלוויזיה, יותר נכון שיאי וי או די. אז סאות פארק , טינופת ,שנות ה-70. אהה וגיא פינס חזר
וגם שבוע סוף הייתה להם אחלה תוכנית שצריך אני מפרגנת
ואין לי איש השבוע . תמונת השבוע:אין. תכנונים לשבוע הבא:בוטלו התיכנונים

MEyTi L O

New member
אני מכורה נואשות ( כמו חצי ארץ ) לשיר

I'M YOURS !! גם על שנות ה - 70
ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב:)

esterosh

New member
ממש אותו טעם יש לנו ../images/Emo47.gif

איזה קטע שפתחנו עכשיו דיון על שנות ה70
מסתבר שכולם רואים את זה פה, ואני עוד התפדחתי לכתוב שאני עושה מרתונים חחח
ותודה רבה אני מרגישה יותר טוב

MEyTi L O

New member
יש כבר , לא ?

אחת ה - סדרות ! ואסתרי אין לך במה להתבייש - אם כבר לי יש

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif חח לא אין .. XD

חיפשתי ואין XD אני יחפש אולי באנגלית XD

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif גמאני עשיתי XD

ראיתי את כל העונות עכשיו אני בסיבוב שני בגלל שבתחילת 2009 הם מורידים את זה

MEyTi L O

New member
../images/Emo45.gif

כןכן קוראים לי מיתר ואני מכורה נואשות לשנות ה - 70
עד עונה 3 ראיתי 4 ויותר פעמים , עונה 4 ראיתי 3 וחצי פעמים , ואת השאר 2 וחצי
אני מכירה את הפרקים כבר בע"פ ! אבל עכשיו ה - V.O.D למטה לא עובד ואין לי כוח לעלות , לשכב על הרצפה ולראות אז אני מוותרת
ממש ביאס אותי שנגמר ! ראיתי ביוטיוב סירטונים של היום צילומים האחרון וכמה שכל השחקנים בכו ואני איתם

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif קישור ../images/Emo11.gif

ופשוט תוציאי את הקבל של הממימר ותכניסי זה תמיד עובד XD והנה קישור לפספוסים שלהם XD *כל פעם שאני רואה את הקטע שקיטי רוקדת מול החשפן אני מתה מצחוק XD הם הכניסו את זה גם לפרק .. XD * http://www.youtube.com/watch?v=V6joiq58Q68

esterosh

New member
דיי זה ענק!!

לא ראיתי את זה אף פעם..הם שרוטים במוח יותר מאשר בסידרה. קיטי הרגה אותי עם החשפן. ואשטון קוצר כזה חתיך
הוא הרג אותי עם הקטע של הארטיק. וואי ולפז אין את אותו קול במציאות (אני מגלה עולם חחח
) והבנות פיספסו הכי הרבה.

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif בבקשה ../images/Emo24.gif

אשטון קוצ'ר אכן חתיך
הקטע עם החשפן זה הקטע הכי מצחיק בכל העונות XD

MEyTi L O

New member
אני כבר רואה

למרות שראיתי את זה 459187 פעם אני אוהבת את זה *-* חחחחחח תאמיני לי שניסיתי ה - כ - ל - ! - ! - ! זה פשוט לא עובד שילכו לחפש ההוט האלו X :

MEyTi L O

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

כמה שאני אוהבת את השחקנים ואת השדרה הזאת ! נכון יש שם את הדברים האלו שמחולקים ל - 6 חלקים ? ישבתי וראיתי את כולם ! זה אחד המצחיקים + המרגשים . ממש חבל לי שהסדרה הזאת ירדה

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif היא עדיין לא ירדה בויאודי ../images/Emo12.gif

נראה לי שהם יחזירו את זה בסוף לויאודי XD כמות הצפיות שם תרדXD

למעלה